Rise of the Tomb Raider - így néz ki Xbox 360-on

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 5.
  • Képek
Link másolása
A Crystal Dynamics eddig csak a Rise of the Tomb Raider Xbox One-os verzióját promózta, most végre megnézhetjük, hogy miként fest a játék a Microsoft előző generációs konzolján. A különbség nyilvánvaló.

Az alábbi képeket megnézve gyorsan megállapíthatjuk, a Rise of the Tomb Raider Xbox 360-os verziója gyengébb minőségű textúrákkal, kisebb látótávolsággal rendelkezik, és nyilván kevesebb objektumot pakol a képernyőre, mint az Xbox One-os változat. Ettől eltekintve csúnyának azért nem neveznénk.

A Square Enix nemrégiben jelentette be a játék 140 eurós gyűjtői kiadását. Bővebb információkért olvassátok el az előzetesünket. Az új Tomb Raider Xboxra november 10-én jön, de jövőre PC-re és PS4-re is megjelenik majd.

Felül találjátok az Xbox One-os változatot, lent pedig az Xbox 360-ast:

54.
54.
godach
#49: Bebuktam. Nagyon tetszett az előző és ez még megjelenik régi genes konzolra is. Na meg az asszonytól kapom, csak választanom kellett valamit ;)
52.
52.
mesterolasz
#49: Készített magának sajátokat. :D
51.
51.
dzsiádzsó
#46: Teljesen felesleges, mai alaphardverek többet tudnak, 8-10 éves gépeken ne akarjunk már játszani, aki használtan nem tud venni egy közepes videokarit 25e-ért egyszerűen vegyen Xbox 360-at akkor. Mondom az előző rész tökéletesen futott, egy 720M-en valami butított i3-as procival 4gb-al, akinek nincs ennyije, irány konzolt venni.
50.
50.
logic5
#46: mi??? :D Meg itt kajak a seggét nézitek? :D Édes jó istenem :D
49.
49.
Drraco
#41: Mi van a Randall-féle szabályokkal? :)
46.
46.
Batman
Gépen lehetne olyan opció, hogy ha low beállításokra teszem, akkor a 360-as verzió textúrái modellei jönnek elő. Mert manapság nem sok különbség van high és low beállítások közt ahogy észrevettem.
43.
43.
jolvokq
mind a 2 képen jó a segge larának :) :D :-)
42.
42.
Norbiii
Bárcsak minden játéknál, csak ekkora lenne a különbség a jelen gén, és az előző között, mint például az első képen...Számomra egy Ps3/360 is tud olyan látványt, amitől leesik az állam, szóval engem ez nem lep meg.
41.
41.
godach
40.
40.
DexHun
Én azt mondom mind1 milyen a grafika, csak az élmény hozza a szintet mint Anno a CoDMW sorozat nyújtott számomra :D
39.
39.
dzsiádzsó
#32: Érdekes, mert szerintem néha jól áll egy játéknak, ha nem tű éles, meg harmonikus. Pl.: PC-n sokszor azért a maximális élsimítás és a óriás textúrák olyan műanyag, mű érzetet keltenek, harmonikusság alatt meg azt értem, hogy ott van példának a Skyrim, amibe minden ugyanúgy néz ki (pc-n textúra packal), ugyanolyan kidolgozott és egy szép harmonukis világgá áll össze, ellenpélda meg a Witcher szép szép, de vannak benne elnagyolt és kevésbé részletes dolgok, és bizony nem mindig áll össze egésszé a látvány, legalábbis vannak über szép és nagyon átlagos részek.
Én úgy gondolom itt is nem szerencsés Lara-t 40e polyból összerakni, mellette a fák meg kb. X360-on is elfutnának.
38.
38.
dzsiádzsó
#29: Sztm már annyi se lesz, max az EA játékok, meg esetleg Ubisoft, vagy aktuális CoD játék eladásait nézve éri meg még oda fejleszteni. Bár a grafikai ugrás nem akkora, mint az előző generáció váltás esetén volt, azért költséges móka portokat írni, ráadásul már azt is külső stúdiók csinálják, annyira nincs kedvük a fejlesztőknek a pc hardver közeli konzolokról, a régi komplikáltabbakra írni és butítani.
37.
37.
dzsiádzsó
#31: Igen Horizonból kiindulva nekem is voltak, ahogyan írtam is, de a grafikai szint semmiképp nem meglepő, ilyen volt az előző rész is, CD (sajnos nem Core Design rövidítése már a TR esetében) azért tisztességes portot csinált mindenre eddig, PS3-on kisebb gyengeségekkel, de azt már megszoktuk és emészthető volt.
34.
34.
ADMlN
#32: Voltál mostanában szemésznél?
33.
33.
respectpele10
32# Igen :D
32.
32.
DexHun
A 2. képen csak nekem szebb a 360?
31.
31.
kopic
#26: Egyetertek veled.

#27: Mivel a portot egy teljesen mas csapat csinalja, igy nekem azert voltak aggajaim a minőséggel kapcsolatban. De ezen par kep alapján megnyugodtam, bar majd gameplay fog mindent eldönteni.
30.
30.
dante92
Nagy eltéréseket csak a harmadik képen látni. Nem tűnik ocsmánynak az x360-as verzió. Larának ott is szép kerek feneke van :P
29.
29.
respectpele10
Nagyon jó kis konzol a 360, hogy eddig bírta, én is szeretem nagyon, de azért ne bízzátok el magatokat, jövőre már csak max 1-2 AAA cím fog jönni rá, ezért is váltottam One-ra. Régi címek bepótolására tökéletes. :)
28.
28.
kamgecam
#27: Játszottam az előző résszel csak ps3-on még.
És szerintem ez tök jól néz ki ahhoz képest hogy last-gen,nem értem miért baj hogy ezt gondolom.
Bárcsak minden portot így csinálnának meg.
27.
27.
dzsiádzsó
#26: Nem gondoltad volna? Már bocs de nem játszottál az előző résszel, dettó így néz ki? Azt aláírom pl.: Horizon 2 esetében a nextgen port butítása rondább lett, mind az előd X360-on, de itt várató volt, hogy nem cseszik el.
26.
26.
kamgecam
#17: +1
Fején találtad a szöget.Nem gondoltam volna hogy ennyi mindent ki tudnak még préselni a 360-ból.Le a kalappal.
25.
25.
Stranger
#22: Miért olyan nagy dolog? Eddig sokkal csúnyább mint a 2013-as verzió.
24.
24.
dzsiádzsó
#22: Sztm megmoccana, feltéve, ha lenne ilyen butítás a PC-s verzióba, de nem hinném lenne, meg aki X360-as grafikával akar játszani, az vegyen egy X360-at, nyilván jobban megéri, mint 10 éves, akkori csúcs pc-t felújítani. Előző rész is jól optimalizált volt, nem kellett alá kemény vas, belépő szintű hardvereken elfutott, mint a haverom Gt720m felvértezett laptopján is :D
22.
22.
PS4jacksony
Xbox 360-nak szerintem nem kell szégyenkeznie...

Vajon közel 10-éves pc-ken megmoccanna ? Mert kb annyi idős a kis box :)

Nagyon szép teljesítmény még így is nagy tapsot nekik !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...