Life is Strange - jövő hónapban lezárul a kaland

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai napon ünnepli születésnapját a Life is Strange játékbeli főhőse, Max, így a Dontnod Entertainment ennek tiszteletére ma megerősítette, október végén érkezik az ötödik, befejező rész.

A Dotnod Entertainment producere, Luc Baghadoust a Square Enix honlapján publikált blogbejegyzésben jelentette be, hogy október 20-án érkezik a Life is Strange várva-várt utolsó, Max kalandjait lezáró epizódja.

Ahogy írja, alapvetően csak akkor jelentik be játékaik megjelenési dátumát, ha biztosak benne, hogy 100 százalékosan készen vannak az adott termékkel. De a Life is Strange esetében kivételt tesznek, ugyanis a játékbeli tinédzser, Max pont ma ünnepli a születésnapját, így erre való tekintettel talán nem elkiabálás, ha megerősítik a Polarized alcímű epizód megjelenési időpontját.

13.
13.
delphijos
#2: Hát nem hittem volna hogy egy szó meg tud nevettetni. És mégis. :)

Nagyon jó kis játék ez, én is úgy toltam mint Macifasz, csak nem párhuzamosan. Először voltam cukker, utána genyó.
12.
12.
azureknight0715
Hát a 4. epizód olyan magasra tette a lécet hogy azt nehéz lesz megütni. Egyszerűen annyira hat az ember érzelmeire hogy szabályosan elfelejti hogy ez csak a játék és mintha tényleg életekről szólna minden döntésed. Eszméletlen hogy képesek ilyen nagyszerűen ezt véghezvinni, nem beszélve a döbbenetes fordulatokról. Az episode 4 végén percekig csak bámultam a monitort olyan nagy wtf érzésem volt. Nem gondoltam volna hogy a játék megfogja közelíteni a walking dead hatalmas drámai löketeit, de azt kell mondanom hogy de igen sőt mondhatni egy szinten van vele az episod 4 meg fölé is emelkedik. Nagy respect a készítőknek! Várjuk a lezárást nagyon!
11.
11.
jolvokq
szerintem nem lesz szomorú vége csak tőled függ :) ez a jó benne :)
10.
10.
jolvokq
hát én úgy tolom hogy a barátokat mindig meg védem de ez már nekem a 4. végig játszás :D most a 4. rész magyarosítását várom :) meg minden titkost meg szerzek :D
9.
9.
Macifasz
#1: Yep. Én két végigjátszást viszek párhuzamosan, az egyikben kedves, barátkozó, megbocsátó vagyok, a másikban köcsög. :-D És még így sem unom. :-D És már megvannak a terveim a harmadik végigjátszásomra is, de azt majd csak ha meglesz az összes epizód. :-)
7.
7.
Szelenas
Annyira nem várom, biztos szomorú vége less:D
6.
6.
Red-E-Kamp Van
Ennek örömére rá is kerestem, hogy áll a Dreamfall.
Nos, sehogy..
5.
5.
Neo1989
4.
4.
Spectrum
Szuper kis játék ez.
3.
3.
kryszisz
#1: Sanszos:D Nekem az utóbbi évek legjobb, legkülönlegesebb játékélményét adta a program, remélem méltó lesz a lezárás:)
1.
1.
logic5
Csak nekem unalmas ez a gém???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...