Rise of the Tomb Raider - minimum 15-20 óra

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Tartalmas szórakozást ígér majd a novemberben megjelenő Rise of the Tomb Raider. Mike Brinker, a játék vezető dizájnere ugyanis megerősítette, ha mindent szeretnénk felfedezni, akkor közel 30-40 órányi játék vár ránk.

A Rise of the Tomb Raider vezető dizájnere, Mike Brinker, a Pixel Vulture-nek adott interjút, amelyben elárulta, a jövő hónapban megjelenő új kalandban Larának legalább 15-20 órányi kihívással kell szembenéznie. Ez viszont csak arra lesz elegendő, hogy befejezzük a kampányt, ha viszont szeretnénk elmélyedni a játék helyszínei nyújtotta rejtélyekben és felfedeznivalókban, akkor ez az idő akár meg is duplázódhat. Így inkább 30-40 órára lesz szükségünk, ha szeretnénk minden fegyvert, képességet megszerezni, minden sírhelyet felkutatni és minden mellékküldetést teljesíteni.

A játék november 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, majd a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

19.
19.
Ra1D3n
#17: Az én olvasatomban ez a cikk azt írja, hogy a játék ami egy TPS(!!!) végigrambózva 15-20 óra, ami nem is rossz. Csak szerintem retardáltság RPG-t összehasonlítani a Tomb Raiderrel? :D A Borderlands is egy RPG elemekkel tűzdelt stuff ami mégis FPS, a Just cause meg egy GTA szerű cucc, amikben bőven akad melléktevékenység is. Nem akarlak megsérteni, de ezt a címet a legnagyobb ökörség ezekkel összevetni :)
18.
18.
kopic
#16: #15: Majd kiderul.;)
17.
17.
hihetetlen, csodálatos, mesés, szuperlatívusz. Nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.... Haliló kezit csókolom kedves Lara ! Tetszett hallani Riviai Geráltról ? 300 óra ! Ja, én kérek elnézést... :DDD

Apropó... Borderlands 64 óra, Just Cause 116 ( 67%-on :) , mindjárt elalélok, annyira büszke vagyok ezekre a hiteles srácokra, hogy ennyi tartalmat... MEH! :DDD
16.
16.
Azadojat
#14: A gamesradar forrásai szerint a gyűjtögetők 30-40 órára számíthatnak.
15.
15.
kamgecam
#14: Biztos több lesz!
Nagyon örülnék ha több ilyen játékot adnának ki,aminek feszes sztorija van,mégsem teljesen lineáris és nem fullad bele az open-world játékok repetitív unalmas küldetéseibe.
14.
14.
kopic
Nem emlékszem rá pontosan, de az 1.részt kb. 20-30 óra alatt vittem végig, úgy hogy közben szinte minden gyűjtögetni valót felszedtem egy adott területen. Szval ez is lesz annyi, ha nem több.:)
12.
12.
dante92
#7: A multis trófeák/acsik engem is kiidegelnek!

15-20 óra minimum? Majd a speedrunnerek eldöntik :D
11.
11.
UncannyDante94
háát ha minimum olyan hosszú lesz mint az előző,akkor nekem teljesen jóó !! :3
10.
10.
dzsiádzsó
Bízom benne, hogy egy harmadik helyszínen DLC formájában lesz még pár óránk és akkor köszönöm kérem PC-re egybepakolva 12e-ért, normális grafikával :)
9.
9.
respectpele10
Ha lesz egy minimum 15-20 órás story akkor nekem se fog hiányozni a multi.
8.
8.
Neo1989
Hagy másolja az UC-t jótól lopni nem bűn.
A 15 óra meg tökéletes.
7.
7.
godach
#6: Értelmezd a szövegét. Az a baja, mint nekem. Ha valamit platinázni akarsz (hogy érthetőbb legyen, 100%-ra kijátszani) akkor kénytelen vagy multizni. (Ami pl engem, ennél a játéknál is hidegen hagy, meg sok másnál) Vagy a másik rossz, amikor később szerzel be valamit, és már nem élnek a szerverek (jelen esetben nálam, Resistance 1-2-3) így esélyed sincs kimaxolni a játékot.
6.
6.
logic5
#5: Lenne egy kérdésem. De nem rosszból.. TE MI AZ ÚRISTEN JÓ F@SZÁRÓL HABLATYOLSZ EMBER????
5.
5.
Ha nem lesz benne multi, akkor lesz ertelme a keresgelesnek trofeak szempontjabol is, az elozo ott bukott meg nalam, hogy a platinahoz a multis szintet kellett volna valami 100-ra, de legalabb 60-ra huzni, ami kb ossz 3 jatekossal igencsak nehez lett volna, meg meccsenkenti 12-15 killel is...es erre akkor jottem ra, amikor mar egy csomo dolgotfelfedeztem, megkerestem, gyujtogettem. Szoval ha a single reszben elmelyedve lehetne kimaxolni, akkor az jo lenne!
4.
4.
godach
#3: Éééés, ha ez a versengés, olyan minőségben fog folytatódni, mint ahogyan eddig, akkor azzal csak mi járunk jól ;)
3.
3.
h.jozsa
Tetszik!
Megpróbálják tartani a lépést az uncharted-el!
1.
1.
Yanez
Egy ilyen játék kampányának ez bőven tökéletes idő, mert ha hosszabbra nyúlna, már unalmasnak\monotonnak titulálnák. Nekem ez biztos lesz vagy 30 óra, amilyen óvatos és bámészkodó vagyok. :) Aztán persze lehet dlc-k is jönnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...