Call of Duty: Black Ops 3 - sztoritrailer érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A számtalan multiplayer pillanat után végre betekintést nyerünk a novemberi megjelenéseket erősítő Call of Duty: Black Ops 3 történetébe. A friss kedvcsináló láttán csak remélni tudjuk, hogy szebb jövő elé nézünk.

Az előző generációs gépeken kampány nélkül érkező Call of Duty: Black Ops 3 legújabb videója a játéknak pont azt a szekcióját mutatja be, amit a PS3- és Xbox 360-tulajok biztosan nem fognak megismerni.

A legújabb ízelítő megismerteti velünk a történet főbb szálait, a Black Ops 3 sztorijának hőseit, és felvázolja, hogy egy háborúktól sújtott, reményvesztett jövő vár ránk.

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

18.
18.
kryszisz
Lehet szidni a CoD-ot, de ez a trailer valami eszméletlen jó lett. A zene, a vágás, az intenzitás, komolyan, a hideg rázott végig. Amúgy is a BO a kedvenc történetem a frencsájzban, plusz a darkos hangulat is nagyon bejön, szóval simán kipróbálnám, csak hát nem fog elmenni:D Multi meg nagyon nem érdekel, abban a tekintetben az őskövülethez tartozom, tehát Q3 és CS az etalon. Na, arra a Doom lesz nekem a megváltás az eddig látottak alapján:)
17.
17.
Beniciodeltoro
#16: 18 rugót egy ilyen ugribugriért ki nem adnék, pláne azzal az indokkal hogy egy-két laza meccs erejéig jó szórakozás.
Battlefilddel órákig tudok játszani, és mikor leteszem nincs az az érzés ,hogy tinininják szedtek le pörögve sznájperrel, és mindjárt kib*szom a kontrollert a zárt ablakon.
A COD tényleg csak a tiniket célozza meg, apuci meg tejel érte.
16.
16.
Norbaa
#7: Az a baj hogy nem gondolod át amit mondasz és ennek tetejébe még egy bunkó paraszt is vagy.. Én speciel szeretem a CoD-ot. A hétköznapokban ugyanis nincs időm rá, hogy belemerüljek a játékba. Gondolom ismered azt, amikor menned kell valahová pl. 1 óra múlva és azon hezitálsz belekezdj-e egyáltalán valamivel való játékba vagy hagyd a picsába..?! Erre ideális pl CoD. Letolsz 1-2 laza meccset és el is repült az idő, de mégsem kötötted le magad túlzottan. Esetleg az fel sem merül benned, hogy a világ egyik legnagyobb multis lövöldéje, a sok lehúzós dlc mellett, talán kicsit minőségi is??
15.
15.
McDuff
nah 2. világháborút akartatok? tessék,ott van benne egy király tigris :D bár nem tudom hogyan, meg mintha Stálingrádot is fel véltem volna fedezni. de mivel 360-m van, vszínűleg nem is fogom egyhamar megtudni az okát :D
14.
14.
headhunter86
#13: Alapból mikrofon off. Másik meg, idegenekkel sose játssz, maximum publikon.
13.
13.
razipapi
#12: Szóval a CS:GO ba nem rontják a tizenévesek a levegőt??
Kérlek CS:GO ba pont ,hogy az OROSZ tizenévesek IS rontják a levegőt. Hát MM ezni nem lehet ugy rendesen ,hogy ne legyen veled olyan aki fönököt játszik, aki zenét nyomat a mikrofonjába, aki ha vesztésre álltok elkezd T/CT spawnon TKzgatni ...
12.
12.
headhunter86
#10: Counter Strike Global Offensive.
BF3 volt az utolsó fogyasztható BF számomra, de nem nevezném azt sem minőséginek.
FPS terén sajnos nem sok van ha PC-t nézzük.
11.
11.
suresz
megnéztem, de minek? nekem ps3-mam van... :_(
10.
10.
Falcon
#7: mondasz minőségi multit nekünk ? battlefield 4 van csak szerintem
9.
9.
Bisco
8.
8.
Bisco
headhunter86: Made my day
7.
7.
headhunter86
Jó én örülök neki, hogy van COD, legalább elvan a tizenéves vele, és nem más minőségi multinál rontják a levegőt. Jó ez így :)
6.
6.
Falcon
lassan az elithez fog tartozni a cod :D hogy single kampály is van benne ,meg jo multi ,és jo coperativ rész én megis veszem minden évben season pass-ostol csak már tele a vinyo lssan már csak 2 résznek van hely
5.
5.
Simsfan
#4: *sóhaj

Soha nem fogynak el...pedig már 2015 van.
4.
4.
Gamer70
2.
2.
crytek
Remélem ez is fasza pörgős 5-6 órás single lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...