Rise of the Tomb Raider - Lara ismét akcióban

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A GameSpot jóvoltából befutott egy újabb, kicsit több mint tízperces Rise of the Tomb Raider gameplay demó. Ebben Lara egy parázs tűzpárbajt követően egy barlang felé veszi az irányt, rejtett titkok után kutatva.

Tegnap írtuk, hogy a novemberi megjelenések egyik legjobban várt játéka, a Rise of the Tomb Raider 15-20 óra alatt végigjátszható lesz, ha végigrohanunk a kampányon. Ellenkező esetben akár meg is duplázhatjuk a játékidőt, ehhez viszont minden mellékküldetést teljesítenünk kell, továbbá minden sírhelyet fel kell kutatnunk.

A pár héttel ezelőtt már kilencperces ízelítővel jelentkező új Lara-kaland november 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, majd a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

12.
12.
kamgecam
#8: Kibírom nélküle egy évig,sőt attól félek az Uc4 után el is felejtem. :)
A első részét nem játszottam végig,kövezetek meg de meguntam félúton,viszont ez sokkal jobban tetszik.A katakombák,freskók ill.ikonok,mozaikok,nagyon érdekes setting.
10.
10.
DON GONDOCS
Szerintem ezzel a látvánnyal kihozták az XO-ból amit lehet. Najó a Halo 5 meg a Forza6 azért elég jól néz ki. Esetleg a Gears 4 fogja még megugorni ezt a szintet.
8.
8.
Wolverine
Csak azt tudnám miért ilyen nagy szünetekkel jelentkezik a különböző platformokra...ja de az xbox exkluzivitás, aki meg nem bír várni vegyen xboxot...milyen vicces hogy akinek meg ps4 van az plusz 1 évet még várjon rá.
Nálam csak ez miatt minuszos a játék, egyébként meg nagyon várós, mert az előzőt is imádtam és nyilván nem tökéletes ez sem, de nagyon jó kis szórakozást nyújt, ami manapság ritka a játékiparban. :)
7.
7.
Az eleje fele amikor kiment, olyan nyilvanvaloan ott volt a csoka mellett a piros hordo, megse azt lotte meg :-)
6.
6.
Matt8888
4.
4.
Blyan000
Szerettem az előző részt és ezt is imádni fogom. :) De ettől az ostoba MI-tól agyf@szt kapok. :D
2.
2.
PaprikaJancsi
Jó lesz ez!:)
1.
1.
kamgecam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...