Launch traileren az új The Walking Dead-játék

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 3.
  • Videó
Link másolása
Szerda óta vásárolható meg a legújabb The Escapists, amely a már jól ismert játékmenetet dúsítja fel a The Walking Dead-képregények karaktereivel és zombijaival. Itt a launch trailer hozzá.

Jövő héten veszi kezdetét a The Walking Dead-sorozat hatodik évada, most pedig adott a lehetőség, hogy egy kis játékkal melegíts be a premierre. Szerda óta vásárolható meg PC-re és Xbox One-ra a The Escapists: The Walking Dead, aminek a minap a launch trailere is befutott:

6.
6.
Extol
Vannak retró játékot gyártó vállalkozások, de azok a régi platformokra gyártanak, egy szűk réteg részére. Szerintem undorító ez a stílus, de valamiért csak csinálják a minecraft őrület miatt
5.
5.
PS4jacksony
2015-ben van igény erre ?
4.
4.
crytek
Nagyon sajnálom, hogy a sorozatot övező nagy hájp ellenére egyetlen egy cég se képes értelmes Walking Dead fps vagy tps-s cuccot csinálni.

Bele se merek gondolni mekkora raj lenne fps/tps-be zuzni az eredeti szereplőket nevüket arcukat hangjukat adva csapatni.
3.
3.
Krisz915
Szerintem ez elég komolytalan 2015-ben. Főleg, hogy pénzt is kérnek érte, mondjuk nem egy nagy összeg, de vannak steamen leárazva 13 euró-ért komolyabb játékok.
2.
2.
markoci555
Csak engem b*sz fel nagyon durván, hogy ha egy helyben állnak is, mozog a lábuk?
Egyébként sem érdekelne a játék, de ez nagyon szúrja a szemem.
1.
1.
Szelenas
Inkább egy időgépet veszek, hogy '93-ös játékokkal nyomjam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...