Előfizetéses szolgáltatást indít a Humble-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 3.
  • Hír
Link másolása
Új szolgáltatással rukkolt elő a Humble Bundle akciók és a Humble Store mögött álló csapat, az előfizetéses Humble Monthly havonta jutalmazza meglepetésjátékokkal a tagokat.

A Humble Monthly havi 12 dollárba kerül, és cserébe minden hónap első péntekjén egy meglepetéscsomag üti a markodat. A pakkban természetesen steames játékok lesznek, de hogy pontosan micsodák, azt a megjelenés után tudod majd meg.


A szolgáltatásra egyelőre csak havi szinten lehet előfizetni (éves konstrukció tehát nincs), és az előfizetést bármikor lemondhatod. Fontos különbség a hasonló akciókhoz képest, hogy itt akkor is megtarthatod a játékokat, ha már nem fizeted a havidíjat.

További finomság, hogy aki november 6-ig regisztrál, bónuszként megkapja az egyébként 24 dollárt kóstáló Legend of Grimrock 2-t.

3.
3.
Ooorky
Usankában nagy divat az előfizetéses játékbeszerzés.
Az Indiebox pl. nekem is tetszik, mivel nem csak digitális játékot adnak, hanem egy halom hozzá kapcsolódó lakásdíszt is, így igazi kockabarlanggá lehet alakítani az ingatlant :D
Csak drága EU-ba a postázás :(

https://www.theindiebox.com/
2.
2.
markoci555
Már csak Grimrock-ért megérné, de nem tetszik az ötlet. Kaphatok olyan játékot ami már megvan, vagy nem érdekel, így nem kell.
1.
1.
Perseus84
Nem rossz. Ha nem lenne tele indie "szennyel" lehet elo is fizetnek ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...