Ilyen a Starcraft II átalakított kezelőfelülete

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 4.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard bemutatta, hogy miként fest majd a Starcraft II új kezelőfelülete, amely a 3.0-s patchben debütál majd - ez a tapasz ágyaz meg a Legacy of the Voidnak. Apropó, expanzió! Naná, hogy lesz gyűjtői kiadás is!

Nézzük meg, mennyiben változik a Starcraft II felhasználói interfésze a 3.0-s patchben! Először is, a kampányválasztó képernyő leginkább a Brood Warban látott megoldásra hajaz. Tisztább és logikusabb menürendszert kapunk, amellyel sokkal könnyebb a navigálás, mint korábban, ráadásul a szerverkereső is fürgébb lesz az ígéretek szerint. A Chat is kap egy alapos hibajavítást. 


Természetesen a Starcraft II: Legacy of the Voidból is vásárolhatunk Collector's Editiont. A külcsín a protoss faj színeire hajaz. Egy sor exkluzív ingame tartalom mellett kulisszák mögötti videókat, betétzenéket és Field Manualt is kapunk a pénzükért.

A Starcraft II: Legacy of the Void november 10-én jelenik meg PC-n és Macen.

1.
1.
Gate
Komolyan rászántak egy 3 perces videót, hogy bemutassák, hogy új helyre tették a main menüben a már amúgy is meglévő gombokat? A title alapján már azt hittem az ingame interface kapott ráncfelvarrást, szóval nem igazán erre számítottam. Nah sebaj ettől függetlenül maga a game mindenképp várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...