Ők is játszanak majd az Assassin's Creed-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Most, hogy elkezdődött a forgatás, folyamatosan csorognak az információk az Assassin's Creed-filmmel kapcsolatban. Ezúttal a színészgárda bővüléséről számolhatunk be nektek.

Pörögnek az események az Assassin's Creed-mozi körül, ami nem csoda, hiszen már elkezdődött a film forgatása - a máltai munkálatokról néhány képet is kaptunk nemrég.

A főszereplőt Michael Fassbender alakítja, aki a játéksorozatnak megfelelően egy jelenkori és egy múltbéli szálon is assassinkodik: utóbbi esetében a tizenötödik századi Spanyolországba térünk vissza, és Aguilart ismerhetjük majd meg a segítségével.


Fassbenderen kívül eddig Marion Cotillard nevét erősítették meg a készítők projekt kapcsán (ő a női főszereplő), de a Deadline jelentése szerint Jeremy Irons (Az oroszlánykirály, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala) és Brendan Gleeson (A holnap határa, Harry Potter és a tűz serlege) is feltűnik majd a filmben.

Ha minden igaz, Gleeson Fassbender karakterének az apját alakítja, Irons pedig Cotillard-ét.

2.
2.
patka21991
Ezio történetétéről jöhetne egy remake. A három részt minden DLC-vel belezsúfolhatnák egy részbe, plusz mellé a könyvekből új küldetések, illetve kerülhetne még bele egy hajózós rész, mondjuk a Földközi tenger egy részével. Isteni lenne :D
1.
1.
Irons valami főgenyának tökéletes lenne. Amúgy az AC szempontjából elég releváns szerepét is megemlíthettétek volna: alakította ő már Rodrigo Borgia-t is.

Ennek a spanyol settingnek örülök amúgy, szerencsére nem ugyanazt csinálják meg még egyszer. (Bár Ezio életét nagyon megnézném nagyvásznon valamikor. Vagy inkább sorozat formájában, 3 óra is kevés lenne neki. De inkább ne legyen minthogy elrontsák..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...