Realisztikus nehézséggel jön a Black Ops 3

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 5.
  • Hír
Link másolása
Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops 3 trófealistája, innen tudjuk, hogy a játék kampányát immáron Realistic nehézségi szinten is végigtolhatjuk. Fény derült arra is, hogy melyik híresség kölcsönzi a főszereplő hangját.

Felkerült a netre a Call of Duty: Black Ops 3 trófealistája, amely számos új információt tartogat a Treyarch shooteréről. Úgy tűnik, hogy egy új nehézségi fokozatot üdvözölhetünk a sorozatban: ez a Realistic, amely minden eddiginél keményebb kihívás elé állítja a játékosokat.

A korábbi Call of Duty-játékokban Recruit, Regular, Hardened és Veteran szintek közül választhattunk. A "realisztikus2 nehézség azt sugallja, hogy az életerőnk nem töltődik vissza, persze meg kell várnunk a fejlesztők hivatalos állásfoglalását is a témában, hogy okosabb legyünk.

Ezenkívül kiderült, hogy visszatér a Dead Ops Arcade nevű minijáték, illetve a többjátékos módban a maximálisan elérhető szint az 55. lesz.

Tavaly Kevin Spacey adta az arcát és hangját a sorozathoz, idén már nem futotta egy ilyen kaliberű színészre, helyette a Law & Orderből ismerős Christopher Meloni lesz a főgonosz, de hallhatjuk még Katee Sackhoffot és Tony Amendolát is. 

A Black Ops 3 november 6-án landol minden platformon, az előző generációs változatokból viszont kimarad a single kampány.

16.
16.
Yato
Menjenek a ...................csába!!! Engem 360-on a single érdekelt. volna Gyakorlatilag már semmilyen játék nem jön ki régi konzolokra, csak ps4 meg xo :( Egyenlőre ezt Magyar fizetéssel, 17-20k-s új játék árakkal nem tudom követni. Ez van :(
14.
14.
Yanez
Lehet a realisztikus nehézség az lesz, hogy két csata közt napi 8 órát kellesz benne melózni, és olyan adókat fizetni, hogy csak egy töltényre elegendô pénz fog maradni a fizuból.
13.
13.
12.
12.
Juha
#11 nem, ha meghalunk, game over, a játék törlődik, és csak a "respawn dlc" megvétele után tudjuk újra telepíteni... Egyszer. :-)
11.
11.
n.arni93
egyszer lelőnek, vége a játéknak. lehet menni a legelejéről :)
10.
10.
Beniciodeltoro
Melléd dobnak egy gránádát, besebződsz azt kezdheted újra a missziót, hát a kis tökömet azt.
Az is elég lenne ha nem lenne seggfej az ellen, és hosszabb küldetések legyenek, ne 10 pali ledarálása után lépj a köv küldetésbe.
COD4-ben voltak jó pályák, azok tetszettek, ps4-re kiadobhatnák.
9.
9.
piskóta
Játékoknál a nehézségi szint (sajnos) abban merül ki, hogy nagyobbat sebződsz. Ennyi. Nem több. PEDIG arról kéne szólnia, hogy alacsony szinteken az AI sík hülye ( ha már gyerekek ill. alacsony IQ-val rendelkezők is játszanak), közepes szinteken már érezhetően gondolkodik az AI, míg magasabb szinteken az ellenfél intelligens (legalábbis keltsen olyan érzetet bennem). Én legalábbis így látom. De az a kijelentés, hogy az új rész realisztikus módot kap, olyan mint mikor a szülő azt mondja a gyerkőcnek, hogy a Jézuska hozza az ajándékot. Szépen hangzik, de hazugság.
8.
8.
mestermagyar
A nehezebb mód élménye itt inkább egy kicsit túlzottan nehéz árkád FPS szintjén lesz mint tényleges realizmuson.
7.
7.
A Pulyka
Miért jo az, ha egy lovéstol meghalunk? Tudom, tobb a kihívás, de nekem kurva idegesíto lenne , ha addig kéne gubbasztanom a fedezékemben, amíg az ellenfélnek elfogy a skuloja, hogy én rálohessek. Vagy majd elélunk a "squad kill"-ekkel(Battlefield) a játék végéig.
6.
6.
#1: http://img.memecdn.com/that-joke-i-gotta-go-deep_o_2926489.jpg

#2: Nem. Realisztikus annyiban, hogy mostmár nem fog 5 másodperc után magától lecsorogni a lekvár a képernyőről, mint ahogy a való életben sem gyógyul úgy az ember mint Wolverine.

Egyeseknek ez igenis jó hír, bár én biztos vagyok benne hogy az AI még mindig ugyan olyan hülye lesz, így sokat nem változtat. De a céltalan fikázás még mindig senkinek nem hiányzik.
4.
4.
Mufika
#2: Most akartam leírni, de te már megelőztél.Teljesen igazad van :D
2.
2.
Marcus T.
Realisztikus? Az azt jelenti, hogy lábon lövik az embert és ott döglik meg a hidrosztatikus sokktól? Vagy azt, hogy a fegyverek úgy ugrálnak, hogy semmivel nem lehet ráduplázni, pont nem úgy, mint a valóságban? Vagy azt, hogy minden kontrollálhatatlanul pontatlan, és 1-2-3 tár/fejlövés/ember az elegendő sebzés? :D
1.
1.
Gykrizsi
Hát ez aztán hírértékű XD

BREAKING NEWS !!!
Ma rántott húst ettem ebédre!

Kb. ugyan annyi embert érdekelhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...