Far Cry - idő előtt lelepleződött az új rész

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A török IGN gondoskodott róla, hogy a UbiSoft tegnap indított, titokzatos livestreamjének most már semmi értelme ne legyen. A magazin ugyanis idő előtt leleplezte a Far Cry új részét, a jégkorszakban játszódó Primalt.

A UbiSoft tegnap indította el titokzatos livestreamjét, aminek a végén lehullt volna a lepel a kiadó legújabb játékáról. A rejtélyes barlangrajzok alapján arra lehetett következtetni, hogy valami túlélő-kalanddal lesz dolgunk, a Kotaku pedig úgy tudja, a játék a jégkorszak idejében fog játszódni, és ősemberként egyszerű eszközöket használva kell törzsekkel vívnunk, valamint mamutokra és egyéb veszélyes állatokra vadásznunk.

A nagy bejelentést azonban teljesen tönkretette a török IGN, akik a Twitter-oldalukon egy első kép társaságában idő előtt bejelentették, hogy a stream a Far Cry új részét, a Far Cry Primalt takarja. A bejegyzést azóta eltávolították, sőt, a Twitter-fiók is szünetel, így mi is csak egy lopott képpel tudunk szolgálni.

38.
38.
LaMartin
Egyébként ez egy fő rész lesz? Vagy csak valami kiegészítő féleség? Ha fő, akkor miért nem Far Cry 5 a neve?
34.
34.
Ruga
#33: Ezzel semmi baj nincs, de láthatóan a kisebbséget képviseled. Nálam a 2. rész pl. dög unalom volt. A 3. rész hozta vissza a fc élményt a 4. ugyan copy-paste ezt elismerem, de ettől még mindig jobb mint a 2. rész.
31.
31.
RangerFox
Uuhh nagyon várós, el tudom képzelni az ilyen küldiket hogy ellenséges tábort kell megtámadni, élelemraktár megszerzéséért, nyilazni, osonni, brutális kivégzésekkel meg akciókkal, mamut vadászat meg ilyenek. Ahw ez jónak ígérkezik
30.
30.
piskóta
Én annak örülnék, ha olyan Terra Nova féle játék lenne belőle, vagyis lőfegyverekkel, új otthon építéssel, dinók elől való meneküléssel, vagy épp a levadászásukkal, mert a furkós bottal való hadonászást hamar megunnám. Aki látta a sorozatot, tudja miről beszélek.
29.
29.
valti61
Ez nagyon tetszik.
Szerintem király ötlet.
28.
28.
crytek
Cold Fear-nek csináljanak 2. részt vagy abból jöjjön HD Remastered!!
27.
27.
shooter1234
Érdekes koncepció, remélem jól fog elsülni a dolog. Ez már nem egy kicsit átalakított, továbbfejlesztett Far Cry 3, mint a 4 volt, hanem megpróbálkoznak valami újjal ami merőben eltér az előző részektől. Régen volt egy szavazás is, hogy a következő részben mit szeretnénk látni, zombikat, földönkívülieket, dínókat meg még egy csomó más is fel volt sorolva, jó látni hogy kezdtek vele valamit.
25.
25.
dzsiádzsó
#24: Azért ha nem lesz benne pár kóbor T-Rex csalódni fogok, jégkorszak ide vagy oda.
24.
24.
PS4jacksony
Amúgy hatalmas ötlet a jégkorszak vagy őskor? Hmmm kitudja...
A gépfegyveres játékok már a könyökömön jönnek ki....Amúgy is...

Hátha !
23.
23.
Dead Island meg Dying Light is FPS és mégsem a lőfegyverek voltak benne a lényegesek, itt is bőven lehet találni eszközöket, bunkók, csontok, kövek, bármivel szétcsaphatod a másik fejét :) Amúgy meg az alkotókat se nagyon hiszem, hogy megakadályozza a kor, tuti valami titkos sámán már csinál majd valami puskaszerű, villámszóró szart amivel lehet zúzni...bahh...
21.
21.
Cipo3
Na ezt én nagyon nem értem. Mért nem marad egy franchise egy témánál? A Far Cry 6 körökre osztott ogre vs elf startégia lesz majd?
20.
20.
lacinho01
Far cry 4-nél mindenki elmondta ez egy az egyben a 3 picit szebben. Most aztán teljesen új stilus jön. Kiváncsi vagyok rá nagyon
19.
19.
dzsiádzsó
Legalább kezdenek valamit a címmel, harcrendszer jó szokott lenni, tehát sokmindent tud a vállán vinni, akár ezt a koncepciót is.
18.
18.
Falcon
az előző részből kispórolták a pályaszerkesztős multit ebben meg még fegyverek sem lesznek........ tuti elkerülőm de messziről
17.
17.
dcba
Osemberes Far Cry?? Hmmm ez most felkeltette az erdeklodesem. Mekkora lenne ha karakterunk csak majom modjara uvoltozne. Nekem bejon az otlet nagyon.
15.
15.
mestermagyar
Szerintem megint hallucináltok. Xdd
14.
14.
Red-E-Kamp Van
A Far Cryba, mint brandbe, belefér ez a koncepció bőven.
A megszokásba már nem.De legalább változtatnak.
Tehát én örülök is és kíváncsian várom.
13.
13.
giga321
Harmadik résszel játszottam és elég jó volt mert volt idő a fejlesztésre a 2 és a 3. Rész között. De a 4 iszonyat hamar jött + a tibeti helyszín sem érdekelt. És most ez is túl hamar jön. Nem érdekel már. Ha kőkorszak és vadászás lényekre akkor Horizon (igen tudom, hogy robotdínók).
12.
12.
PS4jacksony
Lőttek a tratt-ta--tattt-tatának :) Fotellégiósok :)
11.
11.
Hardy
Ez baromi jól hangzik. :D Bár még a 4-et se próbáltam ki... :D
10.
10.
p3ti
Fc 3, Fc4 nagy kedvencem! Érdekes az új ötlet, lehet ebből jó rész
8.
8.
Ruga
Ez qrvajó lehet ha jól összerakják, nagy ötlet!
7.
7.
Raam989
Blood Dragon 2-t kocsogok!
6.
6.
Nem tudom, nekem a Far Cry az openworld szabadon bejárható és felfedezhető térképről, a tökéletes sandbox élményről szól, frakciókról, küldetésekről, vadászatról, fejleszthetőségről... Az, hogy most ezt egy gépfegyverrel a kezemben, vagy íjjal, késsel, lándzsával kell kivitelezni, az tök mindegy. Lehetnek benne akár ufók is, ha maga a játékélmény ugyanazt hozza akkor a lényeg nem veszik el.
Magát az ötletet amúgy nagyon jónak tartom ( remélem nem kacsa ), és kíváncsian várom mi fog kisülni belőle. Az eddigi két legjobb rész ( 3 és 4 ) alapján simán lehet belőle egy fantasztikus prehisztorikus mészárlást rendezni ... :D
5.
5.
azureknight0715
Nagyon király lenne! Én pl mindig íjjal és nyíllal mentem neki a harcnak valahogy olyan olyan badassnak éreztem magam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...