Nyugaton is csökken a PlayStation 4 ára?

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony Japánban már lenyisszantott a PlayStation 4 árcédulájából, így csak idő kérdése, hogy a nyugati régiókban is megkapjuk az árcsökkentést. Úgy néz ki, hogy erre még az ünnepi szezon kezdete előtt sor kerülhet.

Japán után jó eséllyel nyugaton is megérkezik a várva-várt PlayStation 4-árcsökkentés. Ugyan a Sony hivatalosan még semmit sem erősített meg, de a tengerentúli áruházlánc, a Target honlapján már felbukkant egy hirdetés, ami szerint a korábbi 399 dollár helyett 50 dollárral olcsóbban, 349 dollárért lehet majd megvenni a konzolt.

Ha ez igaz, akkor remélhetőleg hamarosan a Sony is lépni fog, és hamarosan hivatalosan is megerősíti az árcsökkentést, ami reményeink szerint minket is érinteni fog majd.

36.
36.
kopic
#35: Na, a másik dolog, amit szintén rohadtul nem értek: az ilyen ideiglenes akciókat ! Miért mindig csak az USA-ban, meg néha UK-ban könyörgöm ?! Jó jó, tudom, hogy ez a 2 legfőbb ország Xboxnak, de miért nem lehetne az összes többi országra is gondolni ?:S
35.
35.
ADMlN
#32: Az MS-nek felhozatala van az ünnepi szezonra, a PS4-nek meg árengedménye. Szerintem így fair.
De én amúgy őszintén nem hiszem, hogy 50 dodó bármin is változtat, abból még egy új játék sem jön ki.
Év elején volt Xbox is ilyen árban, valószínűleg most is lesznek akciók.
34.
34.
felegyi
Én annak ellenére hogy konzolra váltottam, rengeteg multiplatform címmel játszok. Persze ott vannak a kötelező only címek... talán a Driveclub az egyetlen ami megvan, The Order dobozosan vettem 4500-ért, GoW 3 6000ft másodlagos letöltéssel, és ezeket akkor még el tudom adni, vagy felesbe veszem meg haverral, és futtatható egyidejűleg két konzolon. Ezt nézve, abszolút nem drága... de ez is nézőpont kérdése, ha nincs pénz ősöknek és suliba jár az illető akkor igen az, aki viszont már elkezdte az "életet", az tud rá félrerakni havi 4k-t mondjuk.

Aki meg költ gamer PC-re 200 felett vagy kereken 200-ért, az tudna trükközni ezekkel az eszközökkel bármelyik konzolon. Csak igen, azért a játékokat le kell "vadászni" hogy megérje megvenni, az meg azért meg plusz munka na...
33.
33.
kopic
#30: Szeva seggeszki ! Mi a pálya ?
32.
32.
kopic
Töketlen MS. Nekik már régen meg kellett volna ezt lépniük, szval lehet, hogy majd a Sanyi fogja ezt meglépni hamarabb és ezzel még nagyobb lesz a szakadék, mivel akkora a lemaradás eladások tekintetében, hogy az hihetetlen, de nem kell árat csökkenteni, áh, minek is azt ?!
31.
31.
myrte
#29: Lehet, hogy ez a két játék nincs pc-re, de kontrollerrel és nagy tv-n így is tudsz játszani.

Sose COD-oztam, úgyhogy rám várhat, nem érdekel. A jelenlegi konzolgenerációból megvan minden és a pc-t se rúgom oldalba, mert 3 monitoron király játszani.
29.
29.
PS4jacksony
#21: Nem szerencsés "pc teljesítményt" konzollal összehasonlítani.

Ugyanis még a legerősebb pc is eltörpül amellett amikor egy Good Of wart nyomsz vagy egy Unchartedet Az ÉLMÉNY EMBER !

A konzol akkor tud igazán nagyot ütni,amikor kijön egy bitang jó exklúziv és csak csorog a nyálad miközben oldalbarúgod a pc-édet és azt mondod...

Bezzeg terád csak Call of Ratyi van !
28.
28.
Animejetix
#20: Mert ezt suttyomban teszik és nem büszkélkednek el. Egy PC vásárlása mindig indokolt mert az jó másra is, családon belül is elfogadott ellentétben a konzollal mert az luxus cikk.
Így az adott gamer kapva kap a helyzeten és halogatja a konzol vásárlását addig amíg nem jön olyan árcsökkentés és játék kínálat.
Namost rengeteg ex ps3 és ex 360 gamer várakozik és addig a jelenlévő játékokat PC-n kénytelen tolni....
A gond azzal van hogy jelen pillanat állása szerint ezek az emberek jól kivannak szolgálva erről a platformról és nem indokolt a vásárlás, sőt kezdik azt hinni hogy ez a generáció kifog maradni....
Bár szégyenlik, nem merik bevallani, sunyi módon kommentelnek és irogatnak ide... :D
26.
26.
PS4jacksony
#24: Nagyon nagy igazság !!!! :)
25.
25.
Paint
Nos, én annak nagyon örülnék ;-)
24.
24.
Norbiii
#21: A gond az, hogy én nagy különbséget gamer pc és Ps4 között nem látok, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy ami nekem minimális különbség, az másnak eget verő! Mikor van két fotó, ill. videó és a kommentekben írják, hogy mekkora a különbség a PC javára, én meg nézem, nézem és nézem, és nem látom azt a nagy különbséget, kis túlzással csak annyit látok, hogy az egyiken élesebb mondjuk egy fűszál...Na mind1, nekem jó, és jó lesz a konzol! :)
23.
23.
Gímer Gazsi
#21: lehet az átlag userek nem grafikabuzik :) én mint jatékos vagyok és nekem ezért nem kell több, hogy berakjam a lemezt es játszak. ))))
22.
22.
myrte
#21: A nyári chip újságban volt is egy összeállítás, hogy milyen gépet is lehet a konzolok árából összeverbuválni. Ezt meg tovább lehet csökkenteni olyanokkal, min táp, ház, háttértár. Ezekből mind lehet olyat venni, ami kibír 2-3 gépcserét.
21.
21.
myrte
#20: Mert az átlag user nem érti és nem is akarja megérteni a PC működését. Nekik tökéletesen elég, hogy berakják a lemezt és megy. De akik meg értenek hozzá, azoknak ez nem elég. Mi tudjuk, hogy egy kis odafigyeléssel olyan gépet tudunk összeállítani, ami lekörözi grafikailag a PS4-et. És ehhez nem kell 400.000 ft.
20.
20.
Gímer Gazsi
#17: Érdekes pcról sok embert vált át konzolokra,de olyat nem nagyon halani,hogy konzolokrol pcre. vajon miért?
19.
19.
myrte
#17: 400k túlzás, erősen. Ha csak nem az egyik legjobb videokártyát akarod belerakni.
18.
18.
myrte
#17: Nem laptopról kell játszani, hanem rendes asztaliról. Gép összerakásnál pedig előre kell gondolkodni. Nem szabad +10k forintot sajnálni az alkatrészektől és az is bírja évekig egy konfigurációval.
17.
17.
matyi1992
#16: Én világ életemben PC-s voltam, most is laptopon játszok, de már kezd kevés lenni, pedig 1 éves lesz, - bár nem is gamer laptop, ez tény - úgyhogy úgy érzem itt az ideje konzolra váltani, nincs már kedvem azt nézni, hogy melyik játéknak milyen gépigénye van, meg hasonlókhoz. A konzollal ráadásul még jó esetben 6-7 évet ki lehet húzni, a PC-ről én ezt már nem tudom elmondani... persze ha van valakinek 400 ezre egy erős gépre, az más tészta. :D
16.
16.
Hunszi
#13: Tavaly még kicsit húzos ára volt...de idén szerintem karácsony körül nagyon is megfogja érni, egy tisztességes videokártya ára csak, és lassan jönnek végre a jobbnál jobb címek rá. Aki per pill nullából vagy majdnem nulláról (4-5éves PC, ahogy én voltam) kezdene gamelésbe, annak most egyértelműen a PS a legjobb választás.
14.
14.
Hunszi
#12: ...egy egy helyen pedig 100ért is
13.
13.
matyi1992
#12: One-t itt is lehet most kapni 105-ért, igaz, hogy ez csak az alapgép.
12.
12.
Hunszi
Nem tudom kint nálatok MO-n mennyi, de nálunk erdélyben jelenleg minden 1 hónapban valami akció van rá, most is átszámítva 105ért beszerezhető.
10.
10.
Gykrizsi
#6: Azért egy Halo és Gears os fontos, és jövőre is jó kis Játékok jönnek.
9.
9.
grieves13
#6: Hát ez esetben el kell dönteni, hogy mi húz jobban... A multi vagy az exkluzívok? :)
6.
6.
matyi1992
#5: Az Uncharted meg a Last of Us engem is csábít, viszont a haveroknak Xbox van, ha multizni akarok, akkor az lenne jobb...úgyhogy nehéz kérdés :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...