Bemutatkozott a Far Cry Primal

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 6.
  • Videó
Link másolása
Mamuttokkal, kardfogú tigrisekkel és persze a rivális törzsekkel küzdünk meg az őskorban játszódó Far Cry Primalban. A Ubisoft ma este hivatalosan is leleplezte a jövő februárban megjelenő anyagot.

A Ubisoft hivatalos YouTube-csatornáján végre fény derült a Far Cry Primalra, annak ellenére, hogy a poént az IGN török részlege már délelőtt lelőtte. Minden korábbi pletyka beigazolódott: a sorozat legújabb mellékága az őskorban játszódik, ismét egy nyitott világú alkotást kapunk gyapjas mamutokkal, kardfogú tigrisekkel és rivális előemberekkel.


Főhősünk egy vadászcsoport egyetlen túlélője, balszerencséjére a tápláléklánc legalján foglal helyet. Rögtönzött fegyvereket készíthetünk és meg kell próbálnunk életben maradni a ragadozóktól hemzsegő környéken. 

Az előrendelők biztosan megkapják a The Legend of the Mammoth Mission Pack DLC-t is. A Far Cry Primal 2016. február 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.


89.
89.
Bagwell
Ez most nagyon megfogott, kifejezetten tetszik :D
88.
88.
Azért a fő szál küldetései és a mellék-küldetések adtak elég változatosságot ( és persze tegyük hozzá, hogy opcionálisak ). Pont az volt a lényeg, hogy nem kellett egyszerre 10 adótornyot felszabadítani, bázist kifüstölni, vadászni, bér-gyilkolni és a fő szálat tolni, hanem lehetett köztük válogatni.
Az AI-ról meg annyit, hogy pont ugyanazt csinálja, mint bármelyik másik játékban ( kivétel nélkül ) elbújik fedezékbe és onnan tüzel, ha többen vannak akkor megpróbál bekeríteni a hátam mögé kerülni. A parancsnokok pedig ha nem lövöd ki őket elsőnek, hívnak erősítést. Rám-gyújtja a környezetet és kikerget a fedezékből. Ha bázisnak mész, akkor meg fut riadóztatni. Van öngyilkos merénylő, lesből kempelő, tank... Szerintem ez teljesen rendben van és valljuk be a legtöbb játékban még ennyi sincs. Arról nem is beszélve, hogy a ketreces állatokat, vagy vadászat közben odacsalt medvét, tigris, gyíkot rá lehet uszítani és nézni a műsort. ( Kommodo az milyen durva már ! :)
Ez tipikusan olyan játék amit lehet buta módon hentesként játszani ( és megunni fél óra alatt ), de ha van valakiben egy kis kreativitás akkor nagyon mulatságos is tud lenni a dolog. Próbált már valaki tökéletes kivégzést végrehajtani sárkányrepülőről az ellenség fejére ugorva ?! :D Ilyen szempontból egyetlen játékot tudnék mondani ami simán veri, az a Dishonored. Na ott nagyon durva dolgokat lehet csinálni a képességekkel. ( Vannak róla nagyon tanulságos videók Steamen, egyik másikon én is meglepődtem, hogy na de kérem, ez már pofátlanul durva és szellemes ! :)

Open-world játékban egyetlen játékot tudnék mondani amivel hosszú távon szórakoztatóbb játszani, az a Just Cause 2. De csak mert komolytalan és nagyon beteg. Viszont abban tényleg kijön az ember igazi oldala. Helikopterről szoborfejjel kuglizni rendőrautókat ? Valaki ? :D
87.
87.
br1Koo
gyönyörűen fog kinézni a játék a high-tech hudd-al, meg menüvel (felteszem nem készítenek hozzá igényes témához illőt).
86.
86.
roli33
#85: Teljes értékű rész lesz. Gondolom az Ac-hez hasonlóan ennél a szériánál is a 4-es után elvetették a számozást. Tehát biztos lesz még pár Far Cry a jövőben, különböző korokban, stílusokban.
85.
85.
LaMartin
gyébként ez egy fő rész lesz? Vagy csak valami kiegészítő féleség? Ha fő, akkor miért nem Far Cry 5 a neve?
84.
84.
crytek
Ha nvidia hairworks-öt fog használni akkor 3 mamut besétál a képbe azt behal a rendszer :D
83.
83.
Spectrum
Egy biztos: elnevezték Far Cry-nek, vagyis ez egy Far Cry lesz és - remélhetőelg - a Far Cry stílusjegyeit hordozza majd, azokból is a legjobbakat.

Nem bővelkedünk manapság a szép grafikájú ősemberes címekben, ezért én sokat várok ettől és nagyon remélem, hogy a teljes játék hozni is fogja az intro-ban mutatott stílust és izgalmakat.
81.
81.
Drraco
#48: Lőfegyvernek ott az íj. És igazad van, gondoltam az állatokon való közlekedésre, és tetszik az ötlet. Ha technikailag ugyanaz is lesz, maga az ILLÚZIÓ lesz más, és nekem bejön ez a koncepció.
76.
76.
Spectrum
#75: +1

Ez egy jó végszó nekem ebben a topikban.
75.
75.
Nem értem ezt a sok rinyáló pisis óvodást ! A FarCry 3 majdnem tökéletes játék volt ( ha nem lett volna benne az a hülye ripacs, túljátszott Vaas / Citra páros az elcseszett spirituális kínszenvedéssel akkor az is lett volna, Hoyt százszor hitelesebb és jobb arc volt. ). Játék viszont mechanikailag, küldetések, fegyverek, pályadesign, hangulat, minden egyszerűen szuper volt. A hatalmas csalódás második rész után ilyen telitalálat lett a három, alig hittem el... Szerintem a negyedik rész is teljesen rendben volt. Mindenképp kifejezetten kellemes színfolt az utóbbi idők elég egyhangú és szürke palettáján !

Ez az ősemberesdi is nagyon hangulatosnak és izgalmasnak tűnik, talán hozza azt a kis pluszt amit az Ubinál is éreztek, hogy gépfegyverrel nem igazán ellenfél egy medve / tigris és úgy oldották meg, hogy két tárat kellett belelőni a dögbe, hogy végre megpusztuljon. De mégsem éreztem azt, hogy veszélyes szituációban lennék. Ez itt most talán ad egy kis plusz adrenalin lökést. Egy apró megjegyzés: valahogy nem ilyennek képzeltem el az őskorszaki tájat. Burjánzó hatalmas növények kellenek és minden szuper lesz ! :)
67.
67.
Van ennel meg lejjebb a csigazabalok szamara?
65.
65.
Hardy
Maga az ötlet tetszik, de nem tudom mit lehet kihozni belőle. :D
64.
64.
Tr4nCe
#63: Elnézést a nyelvtani hibákért...most nézem akadt 1-2. :)
62.
62.
Buggy
#51: Pont az Ubisoft húzza el túl hamar a mézes madzagot. Jóval hamarabb bejelentik, mint kellene lásd Watch dogs vagy Division és a többi valahol itt is csúszik el az egész, amúgy szerintem ez ugyanolyan spin off lesz, mint a blood dragon csak most nem Sci-fi, hanem a kőkorszak. Szerintem jónak tűnik :)
56.
56.
expresss
Végre az utolsó részben volt repülő alkalmatosság alig vártam erre tessék persze a fegyverek is hiányoznak majd arról nem is beszélve hogy ez se lesz magyar nyelvű bármilyen formában is szerintem én kimaradok ebből még torrent szinten is ingyen se kell.
53.
53.
Spectrum
Már majdnem fél napja tudunk a játékról, de már annyi okos van, aki tudja, hogy nem lsz sztori és szar lesz a játék. Imádom az optimizmusotokat! :-)
51.
51.
Én komálom a Ubisoftot, olyanok, mint némely japán cég, akik bejelentik aztán mindjárt ki is dobják a cuccot, nem kell két évig nézegetni pár gameplayt és várakozni. Jó tudom, az ember maga tehet arról, ha várakozik, de én ezt jobban bírom. Ilyen lesz a játék - október, megjelenés - február, ennyi :)
50.
50.
Hunszi
#42: azt leszámítva, hogy mindenki fekete volt(monoton helyzet), nekem az jött be a legjobban
48.
48.
Tokodboy
Szerintem tuti lesznek benne fegyverek. Majd valami idokapun keresztul kuldenek nekik vagy egy lesz egy tudos aki par ezer evvel megelozi korat es csinal vagy a fejlesztok agyabol pattannak ki valami lovo alkalmatossagok. De azt kizartnak tartom hogy csak kozelharc lesz es a lofegyvereket barmilyen formaban is legyen kihagyjak. A jarmuveket megajd helyettesitik az allatokon valo lovaglas lehetosege.
46.
46.
PaprikaJancsi
Mellesleg ez egy teljes játék, vagy olyan mint a Blood Dragon ?
45.
45.
Drraco
Így első blikkre nagyon tetszik. Far Cry-ok nem jöttek be igazán, de ez felcsigázott. Nincsenek puskák, járművek... hatalmas, hogy ezt meg merik lépni, gondolom Vér István nem örül, de én imádom. Persze, Ubisoft-termék, szóval meglátjuk. De a trailer csillagos 5-ös.
43.
43.
crytek
#40: Eddig egy far cry se volt bukás.Szóval garantálható ,hogy nem ezzel fog leáldozni...
Már várom a Far Cry 5-öt :)
42.
42.
kastorhun
#32: A második rész a legrosszabb.
41.
41.
kastorhun
#37: Az FC4 pedig ugyanolyan mint az FC3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...