Rise of the Tomb Raider - szezonbérlet részletek

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Amazon után az Rise of the Tomb Raider hivatalos Xbox Store adatlapján is felütötte a fejét a játékhoz készülő szezonbérlet, ráadásul itt már pontos részleteket is megtudhatunk a 30 dolláros pass tartalmáról.

Napokkal ezelőtt jelentettük, hogy az Amazon oldalán található Rise of the Tomb Raider-adatlap szerint 30 dolláros szezonbérletet vásárolhatnak majd a rajongók. Akkor még bizonytalan volt, pontosan milyen tartalmakat kínál majd a csomag, de az Xbox Store-ba is felkerült bérlet pontos leírása, ami most tisztázza a helyzetet.

A szezonbérlet többek között az egyjátékos kampányt egészíti ki, de lehetőséget ad majd arra is, hogy barátainkkal is megmérettessünk. Három nagyobb csomagot tartalmaz a bérlet, amelyek közül az egyik az Endurance mód lesz. A Baba Yaga: The Temple of the Witch kiegészítésben új sírokat fedezhetünk fel, míg a Cold Darkness Awakened névre keresztelt pakkban fertőzött ragadozók rohamát kell visszavernünk. Emellett kapunk új fegyvereket, kiegészítőket, ruhákat, valamint "expedíció" kártyákat, amelyeket az első naptól kezdve, közel négy hónapon át szabhatunk testre, hogy aztán a barátainkkal megméretve új kalandokban legyen részünk.

A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

3.
3.
#2: Igen, engem is ez vigasztal :)
2.
2.
Spectrum
Mivel nincs más érintett platformom, nehéz lesz kivárni. Csak az vigasztal, hogy jó eséllyel PS4-re már komplett kiadásban érkezik majd.
1.
1.
h.jozsa
Nekem kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...