Videóduót kapott a Resident Evil: Umbrella Corps

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom jóvoltából két új videót kapott az idei Tokyo Game Shown bemutatott, kifejezetten online akcióra kihegyezett Resident Evil: Umbrella Corps. A hajtás után élőszereplős trailert és gameplay ízelítőt tudunk mutatni.

A Resident Evil: Umbrella Corps egy PC-re és PlayStation 4-re készülő, 30 eurós árcédulával hadrendbe küldött, kompetitív multiplayer módra koncentráló spin-off lesz. A játékban két háromfős csapat csap majd össze, miközben zombikat használhatunk pajzsként.


9.
9.
bodortamas1
#6: Szerintem te nem tudod, mi a jó, mert az hétszentség, hogy ez nem jó. Ebből a kategóriából már 1000 játék van, ami jobb, mint ez. RE, mint multis lövölde? Viccnek is rossz.
7.
7.
DON GONDOCS
Amúgy az orc nem volt rossz, ha elnézzük neki a vállalhatatlan hitboxot a kiegyensúkyozatlan játékmenetet a borzalmas boss harcokat. Multiban egész jó játék.
6.
6.
Nem értem mi baja van itt mindenkinek, ez egy SPIN-OFF, tehát egy a Resident Evil világában játszódó lövöldözős cucc. Mégis milyennek kéne lennie? Ráadásul ez a téma egyáltalán nem idegen, hiszen ilyen fegyveres osztagok mindig is voltak a Resident Evil-ben, már az első részben is Alpha meg Bravo team volt, vannak speciális ügynökök, bérgyilkosok, stb végig a sorozat részeiben, és mellék ágaiban. Annyi szervezet meg egység van, hogy megszámolni sem lehet, akkor miért olyan extra hogy az Umbrella kommandósai lövöldöznek a zombik között?

Ráadásul nekem tetszik, szerintem Ti nem tudjátok mi a jó :-D
5.
5.
pjoco
#4: Az élőszereplős kis filmbe nagyobb energia van fektetve mint az egész játékba.
4.
4.
pjoco
3.
3.
maros1977
ez nem semmi automata fegyverrel lövi és nem hal meg :
2.
2.
Paint
Úgy néz ki, hogy a Capcom már nem tudja mit kezdjen RE-vel. :-I
1.
1.
Gykrizsi
Visszasírjuk a ORC. Mi ebben a RE??? Capcom, csalódtam benned, ismét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...