Elkészült a Halo 5, jöhet a megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 8.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries bejelentette, hogy befejezték a Halo 5: Guardians munkálatait, most már semmi sem állhat az október végi megjelenés útjába. Bónuszként infografikával hangolnak minket a srácok.

Aranylemezre került a Halo 5: Guardians, ami azt jelenti, hogy véget ért az első olyan Halo-epizód fejlesztése, amelyet kifejezetten az Xbox One-ra terveztek. Most már nincs más hátra, mint a játék lemezeinek sokszorosítása, és ha itt minden rendben megy, az október 27-i premierrel sem lesz probléma.

A 343 Industries bejelentése szerint a Halo 5 sem ússza meg az első napi frissítést, ami ez esetben az Arena és a Warzone multiplayer módok pályáit adja majd hozzá a játékhoz - hogy mekkora csomagot kell letöltenünk, az nem derült ki. Aki online, az Xbox Store-ban rendelte elő a címet, már a premier előtt leszedheti a frissítést, a többiek értelemszerűen a megjelenés és a játék feltelepítése után eshetnek neki. Az előtöltés egyébként a jövő héten indul.

A fejlesztők a későbbiekben is bővíteni fogják a játékot, az ígéreteik szerint rendszeresen érkeznek friss tartalmak a címhez. Folyamatosan bővül majd a REQ-rendszer, ráadásként több mint 18 ingyenes pálya várható, ami hosszú időre garantálja a többjátékos rész szavatosságát. A Forge mód decemberben érkezik.

Szavatosság tekintetében a kampánnyal sem lesz probléma: ahogy azt a fenti infografika részletezi, a sztori nagyjából 8-12 óra alatt játszható majd végig, ráadásul a kooperatív mód különböző karakterei miatt sokan többször is neki fognak futni.

3.
3.
p3ti
#2: Eléggé szomorú dolog, mert ha megfigyeled a mai világ teljesen kiírtja ezeket a szociális tevékenységeket. Régen csak átugrottunk egymáshoz vagy csináltunk vmilyen közös programot, mostmeg kb. mindenkivel az FB -n tartom a kapcsolatot. Jómúltkor egy szar gokartot alig tudtam megszervezni, amiből a végén csak 5en jöttek el, de mindenki annyira elfoglalt hogy hihetetlen. Nekem ezért is volt a DC meg a Gamecube a kedvenc konzolom, ott még összeültünk suli után a haverokkal játszani egy kis Powerstone -t vagy Super Smash -t. 4 Controller és egész nap elvoltunk vele ! Halo3ban is rengetegen multiztak egy képernyőről, nem értem ezt miért kellet megszűntetni
2.
2.
McDuff
Kár hogy a local coop ebben a részben már nem lesz jelen, meg úgy más játékokban sem és úgy néz ki ebben a generációban már csak a verekedős játékoknak adatik ez meg, pedig anno azért vettem xbox 360-at hogy haverok ha átjönnek sörözni vagy vmi, tudjunk vmit közösen tolni, de úgy tűnik ezzel a kis %-ban vagyok,mert a 343 Ind. is azt nyilatkozta nem éri ez már meg.
1.
1.
supair
Kösz.Ezt nem tudtam. A gém már egy hónapja rajt a gépemen :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...