Hivatalos: Amerikában csökken a PS4 ára

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, tényleg csökkenni fog a PlayStation 4 ára - az Egyesült Államokban és Kanadában legalábbis biztosan. Holnaptól 50 dollárral lesz olcsóbb a konzol.

A Target szivárogtatása után ugyan lehetett számítani rá, de most már hivatalos a hír: október 9-től, vagyis holnaptól 50 dollárral csökken a PlayStation 4 ára az Egyesült Államokban és Kanadában. A bejelentés konkrétan ezt a két országot emeli ki, ezért egyáltalán nem biztos, hogy hozzánk is elér az árcsökkentés.

Ez azt jelenti, hogy nyugaton már 350 dollárért hozzájuthatunk a géphez, még csak nem is magában, hiszen az Uncharted-kollekcióval és a Star Wars: Battlefronttal egybecsomagolt kiadások is ennyibe fájnak majd. Az árcsökkentés kakukktojása a limitált kiadású Black Ops III-bundle, ennek az ára nem 50, hanem csak 20 dollárral csökken.

Az árcsökkentés híre abból a szempontból furcsa, hogy a PS4 nem feltétlenül lenne rászorulva erre, hiszen maga a gép remekül fogy, még az amerikai piacon is: alig van olyan hónap, amikor az Xbox One be tudja előzni.

Japán esetében a konzolpiac küszködésével magyarázható, hogy a Sony lefarag az árcédulából, nyugaton viszont más lehet a helyzet: valószínűleg az Xbox One - szintén csak bizonyos régiókban élő - leárazása és az ősz viszonylag szegényes exkluzív játékkínálatának kombinációja miatt ment bele az árversenybe a Sony.

18.
18.
PaprikaJancsi
#13: Már rég meglépték. Tudod az ő konzoljuk is 349$-ba kerűl.
17.
17.
PaprikaJancsi
#2: Az tényleg jó lenne. 18.000 helyett 15.000.
16.
16.
kopic
#14: Francba, lebuktam.:(
15.
15.
Gykrizsi
Most lehet, hogy én nem értek valamit, de az Xbox is 350-ért árult egy csomó kiszerelést.
14.
14.
ADMlN
#13: Szerintem hülyék lennének ha pont most vinnék le az árakat, mikor az exkluzívok miatt elkezdik venni a konzolt. Amúgy még mindig nem értem mit sopánkodsz ezen, befektető vagy?
13.
13.
kopic
Szval csak gratulálni tudok a Misinek, hogy még az árcsökkentést sem voltak képesek meglépni a Sony előtt. Ezzel most még jobban elfog húzni eladásokban.:S
12.
12.
kopic
Ms-nak kellett volna mar regen meglepnie ezt...
11.
11.
Paint
Kíváncsi vagyok, hogy itt, Európában mikor fog csökkenni az ár?
10.
10.
strike19
Erre vártam már 2 hete,Kiváncsi leszek Európa is remélem csökkentik.
Battlefront Bundle-re fáj a szívem.Jó lenne hozzá jutni 115 000Ft körül.
9.
9.
p3ti
#1: Mindenki szidta a ONE -t hogy mekkora nagy lóbaszó VHS lejátszó - de az tuti, hogy egész napos játszás után sem lesz meleg a gép - végre az MS komolyan vette az X360 hűtés problémáját. Havernak újabb gépe van, és ott sem volt nagyon gond még, lehet csak simán kifogtatok egy szerencsétlen darabot...ez sajnos műszaki cikkeknél benne van a pakliban
8.
8.
ADMlN
#7: Azt mondod ennél hangosabb volt a PS4? Mert alapjáraton hangját se hallani, az oké, de ha nekiállok játszani, akkor elkezd átmenni hajszárítóba.
Összeszerelés szempontjából szerintem van ez is (én is MGS verziót vettem) olyan jó mint az első széria, legalábbis nekem minőségi cuccnak tűnik. Talán csak az ront az összképen, hogy a gombok kicsit lötyögősre sikerültek az előlapon, de ez nem nagy katasztrófa. Bár mondjuk ha hátulról megvilágított érintőgombok lennének, az nagyon stílusos lenne. De ennek hiánya sem rontja a konzol futurisztikus megjelenését.
7.
7.
izolee69
#6: Neki is egy launch szerias volt korabban, de mivel jo arat kapott erte, gondolta kicsereli egy ujabbra (Metal Gear bundle-ben). Ez tenyleg csendesebb, mert total atvarialtak a belsejet (ha jol tudom megforgattak benne az alapjapot, igy at tudtak varialni a hutest), ami tok jo, de sok helyen latszik a sporolas nyoma.
Egyebkent nekem egy nem a megjeleneskori szeriabol, hanem egy utana kovetkezobol van peldanyom, az is tokeletesen mukodik. Ocsem viszont tenyleg peches lehet, ha egymas utan 4 olyat fogott ki ebbol a legujabb valtozatbol, amivel gond volt (az egyiknek a ventillatora zorgott rettenetesen, a tobbivel nemtom mi volt, de biztos nyomos oka volt a panaszra, ha szo nelkul becsereltek neki.)

Ettol fuggetlenul en szeretem a Sony cuccait, de kisertetiesen azt jatsszak el, mint amit az elozo generacional is, hogy feljesztenek ugyan a hardveren, de maga a kivitel egyre sporolosabb. (Lasd pl. a korabbi Fat PS3-at egy leguccso szerias Slim-el osszehasonlitva. Mig a Fat halal csendes, mar ranezesre is olyan minosegibb cucc, addig a Slim mar kulsore, osszhatasra is sokkal Tesco gazdasagosabb kinezetu, arrol nem is beszelve, hogy ugy zorog, mint valami forgotarcsas mosogep, ha beleteszel egy lemezt).
6.
6.
ADMlN
#5: Az új szériára panaszkodott, ha te a megjelenéskor vettél, akkor neked nem az van...
Én már az új szériából kaptam,de még nem volt vele komolyabb gondom.
5.
5.
#1: Jó, nyilván mindig vannak hibás darabok, de az enyém pl megjelenés óta folyamatos használat mellet sem volt sosem hibás...
4.
4.
Guba32
#3: Sőőőőt...Már nem is vétek,ez már BŰN lenne....Szerintem...;-)
3.
3.
PS4jacksony
Sokkal barátibb ár ennyiért már vétek kihagyni.
2.
2.
gyerecske
A játékok árát is csökkenthetnék már picit. :-)
1.
1.
izolee69
Inkabb arra koncentralna a Sony, hogy jobban odafigyel a minosegbiztositasra... az ocsem az iment panaszkodott, hogy az uj szeriabol (amit eroteljesen atvarialtak hutes, stb. szempontjabol) mar az 5. darab van nala (tehat 4x csereltette vissza), mig vegre kapott egy olyat, ami ugy mukodik, ahogy kellene.
(Lehet, hogy nem veletlen az az arcsokkentes... de ilyen aron, inkabb nem kell, inkabb legyen szaros 50 dodoval dragabb, de akkor legyen rendesen osszerakva.)


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...