Rise of the Tomb Raider - extra játékmódokkal

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután tegnap kiderült, mit is kínál majd a Rise of the Tomb Raider 30 dolláros szezonbérlete, a Crystal Dynamics további részleteket árult el a játékhoz készülő játékmódokról és az "expedíció"-kártyákról.

Tegnap adtuk hírül, hogy a Rise of the Tomb Raider szezonbérlete egy új játékmódot és két új kihívást is hozzácsap majd a novemberben megjelenő kalandhoz. A Crystal Dynamics nem sokkal később azonban újabb részleteket osztott meg, amelyek többek között a tegnap is emlegetett "expedíció"-kártyákról és az eddig még be nem mutatott játékmódokról szólnak.

Az újrajátszhatósági faktort fokozó játékmódok közül az első a Chapter Replay, ami lehetővé teszi, hogy a történet már teljesített fejezeteit újrajátsszuk, különböző kihívások teljesítésével fűszerezve. Ugyanezt kínálja a Chapter Replay Elite mód, csak itt a megszerzett kiegészítőinket és képességeinket is használhatjuk. A Score Attack a pontszerzés szerelmesei számára nyújt tartós szórakozást. Itt is a már feloldott küldetések játszhatóak újra, de mindenért pontokat kapunk. A pályák gyors teljesítésével időbónuszt, a különböző mozdulatsorok egymásba fűzésével pedig magasabb szorzót kapunk. Az utolsó játékmód a Remnant Resistance, ahol saját küldetéseket készíthetünk. Mi választhatjuk ki a feladatokat, az ellenfeleket, majd a kész missziót megoszthatjuk a többiekkel.


Kicsit többet tudtunk meg az "expedíció"-kártyákról is, amelyeket a játékban szerzett kreditek segítségével tudunk csomagokban beszerezni. Ezek a kártyák lényegében a játékmenetet módosítják. Akad köztük olyan, ami hatalmas fejeket varázsol az ellenfelekre, de lesz olyan, amelyekkel a kihívás mértékét tudjuk fokozni vagy épp speciális előnyökre tehetünk szert a segítségükkel. Két típusa lesz a kártyáknak: a normál paklikat csak egyszer használhatjuk fel, míg a Foil-paklik kártyáit bármikor.

A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

3.
3.
PaprikaJancsi
Vab még kártya mentes játék?
2.
2.
Paint
A Remnant Resistance mód jól hangzik.
1.
1.
respectpele10
Jól hangzik :"D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...