Just Cause 3 - Rico küldetésre indul

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Vadonatúj, robbanásokkal és rengeteg hajmeresztő akcióval fűszerezett gameplay trailert kapott a december elején boltok polcaira felkúszó Just Cause 3. Újabb példa rá, micsoda szabadságot élvezünk majd játék közben.

A Just Cause harmadik része az év végi megjelenések sorát gyarapítja, így kiváló választás lehet például karácsonyra. A játék 2015. december 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
Hunszi
#11: A második részben is pont ez a fizika volt és pont ez az eltúlzások, mégis elképesztően népszerű alkotás még a mai napig is.
11.
11.
Hunszi
Látom ti akik kommentáltok a fizikáról, még soha nem játszottatok Just Caussal...akkor így finoman szólok nektek, a játék épp erről szól s pont e miatt lesz elképesztően szórakoztató, mert bármit...ismétlem BÁRMIT megtehetsz, nincsenek határok.
10.
10.
XuChi
Hogyha EVM kategóriában jönne ki, semmi baj nem lenne vele!!!
8.
8.
mataj
Nem tudom de valamiért még mindig nem bejövös!Ugri-bugri komolytalan!
7.
7.
XuChi
#6: IGEN AZ VALÓBAN, DE A BORZALMASAN ROSSZ KATEGÓRÍÁBÓL!!
6.
6.
lesik20
#5: KOMOLYAN. ILYEN SZAR FIZIKÁT! MINTHA EGY VIDEÓJÁTÉK LENNE!

Valakinek elborult a bilije
5.
5.
XuChi
Ezt most komolyan gondolták?? Ez a fizika amit a videóban látok, valami botrány!! Helyből felszáll a levegőbe az ejtőernyőbel??????? Mivaaan???? Az egész egy rossz vicc!!! Nálam már kukázva lett a listámról. Ez egy szégyen. Ilyen fost már régen láttam!!!
4.
4.
Neo1989
Jó lett volna ha a zene nem ordítja túl az egészet.
3.
3.
kivenoko
Nem tetszik, hogy Rico úgy mozog, mintha egy üreges kartonpapír figura lenne. Szinte súlytalan... mintha nem is ember lenne. Csak ez zökkent ki az élményből, mint a 2. résznél is. Ha néha botladozna vagy valami... de olyan dinamikusan mozog, mintha gép lenne ami sosem fárad... nem azt mondom, hogy legyen egy csík ami ha lefogy, ne tudjon ugrálni, de lehetne a karakternek reális fizikája. Úgy már élvezetesebb lenne... szvsz.
2.
2.
Paint
Nos, ez nem néz ki rosszul, de voltak részek a videóban, amiket nem értettem.( p.l.: Rico beszállt egy autóba, egy darabig ment, aztán hirtelen előugrik a tetőablakból, najó, lehet hogy én nem figyeltem valamire, vagy nem tudok valamit ezzel kapcsolatban, de azon a részen jó nagyot pislantottam.) Nagyon kíváncsi leszek erre.
1.
1.
PS4jacksony
Ez a csávó többet ugrál mint egy nikkelbolha,Batman ,és a Pókember együttvéve !


Sztornó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...