Tales from the Borderlands - közeleg a finálé

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale végre bejelentette a Tales from the Borderlands évadfináléjának dátumát. A hónap végén zárul le a történet, ráadásul az első epizódot ingyenessé tették konzolokon és mobilokon.

A finálé, azaz az Episode Five: The Vault of the Traveler október 20-án landol PC-n, Macen, PS3-on és PS4-en. Október 21-én Xbox 360-ra és Xbox One-ra is elérhető lesz, a sort pedig az iOS-es és az androidos verzió zárja október 22-én.

Ha még ismeretlen előtted a kalandjáték, semmi gond, elvégre a Telltale ingyenessé tette az Episode One: Zer0 Sumot konzolokon és mobilokon - csapj le rá minél előbb!

A Borderlands 2 után játszódó történet tehát hamarosan lezárul, itt megnézheted az új előzetest:

2.
2.
balint23h
#1: Úgyanígy vagyok vele.
1.
1.
giga321
Direkt várok ezekkel az epizódikus telltale játékokkal. Mert mindig általában cliffhanger a vége és b*sz az ideg, hogy mi lesz ezután de az újabb rész 3-4 hónap múlva jelenik meg. És persze magyar feliratot is várok mert itt sok a különböző válaszlehetőség st. És szeretném kristálytisztán érteni. Life is stranggel is ezért nem toltam még illetve a walking dead s2 (mondjuk jah az már megjelent meg a wolf among us). De ami késik nem múlik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...