Ismét mozog a Mafia III

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 10.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer legfrissebb számának címlapjára a Mafia III került, így hamarosan új infókkal gazdagodunk a 2K gengszterjátékáról. Addig is itt egy friss fejlesztői napló eddig soha nem látott gameplay jelenetekkel.

A Mafia III az amerikai történelem egyik legviharosabb évében játszódik New Orleansban. 1968-ban több bűnszervezet szeretné megkaparintani a hatalmat, az árva gyerekként felnőtt Lincoln pedig a város fekete bűnbandájában találja meg pótcsaládját. Miután az olasz maffia elárulja és kivégzi őket, Lincoln bosszúhadjáratot indít ellenük. 

A játékmenet nyilván sokat átvesz a Grand Theft Auto V-ből, de a 2K szerencséje, hogy a rivalizálás házon belül történik. Egy biztos: érdekes korszakban járunk, és a város is jól néz ki. Az anyag 2016 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

A Game Informer címlapsztorija e hónapban a Mafia III, most nézzünk bele a játékmenetbe:

38.
38.
Cooper911
#37: Úgy hogy tök jó az is. Mondjuk jobb lett volna, ha a kiadó nem szabdalja szét DLC-kre, meg több minijátékot tesznek bele (pl autóversenyzés, junkyardos téma folytatása). De amúgy nagyon jó hangulata van. Az 1et végigjátszottam. A 2-t végigjásztottam és 3 kivételével minden achievmentet megszereztem és sokszor csak úgy mókából elővettem. Sokkal de sokkal többet nyomtam mint pl a GTA5-öt.
37.
37.
TokenD
#12: én is ezen csodálkozom, amikor írják, hogy mind a 1 és a 2 isteni alkotás. Mondom aki játszott az 1-el, annak, hogy tetszhet a 2?
36.
36.
TokenD
#10: Egyet értek! Nálam a Mafia egy örök első a játékok között. Imádtam. A kettőben viszont akkorát csalódtam, mint a ház. Pár helyen előre lépett, de nekem összességében az egész egy visszalépés, és nagyon jól eltaláltad: nem tudta kihasználni a sandbox lehetőségét. Mindenbe belekezdett, de csak egy kicsit...
35.
35.
bitbandita
#27: 3:50-nél a fedezék mögül rálő egyet shotival az autóra és az instant robban :O
34.
34.
bitbandita
#23: Csak azért érzed így, hogy nem volt közük, mert az átlag magyar nagyon messze van attól a világtól, a tv meg ugye Capone, Luciano, meg Lanskyken kívül mással nem igazán foglalkozik. Bumpy Jhonson mondd valamit? Az egyik leghíresebb fekete mob főnök a '30-'40-es évekből. Gyakorlatilag övé volt Harlem, Dutch Schultzzal kokettált, majd annak halála után Lucianoval üzletelt, miután Lucky átvette Dutch érdekeltségeit. Pont azért amit te is írtál: a tv idealizálja a fehér-, olasz gengsztereket, és ha az ember kimondja mafia, akkor kapásból a Cosa Nostra jut az emberek eszébe, meg a digók. Ami természetesen érthető és nem véletlen, de olyat mondani, hogy a feketéknek nem volt köze a mafiához egyszerűen nem igaz.
33.
33.
Amugy ez teljesen jonk tunik.
Ha legalabb olyan lesz mint a 2. akkor siman jatszos cucc.
32.
32.
#12: Pont a maffia 1 ami csak a hangulata miatt volt jo.
Botranyos volt az ellenek sebzes modelje pl.
A 2. csak nem volt igazan open world.
De a jatek sokkal jobban ki volt kalapalva (pont emiatt).
Az eltetok meg azok akiknek nem attol jo egy jatek, hogy jo nagy a "palya" de egy talicska fos ami benne van.

30.
30.
Beniciodeltoro
Mafia 4-ben már egy abroszfejű lesz a főhős ?
Ennyi erővel lehetett volna jakuza, vagy az orosz maffia, ez a néger vonal el lett b*szva.
29.
29.
GAMEROD
Eddig nem nagyon tetszik, nyomasztó helyszín és színvilág amit látok.
28.
28.
Bagwell
egy új jelenet sem volt benne lol
27.
27.
markoci555
Szerintem valami hihetetlen sz*r volt az a kocsis robbanás, amikor nekimegy a kocsival a másik kettőnek... Vagy lemaradtam valami robbanóanyagról? Nehogy már attól elkezdjen égni meg utána felrobbanni egy autó mert nekimegyek egy másikkal.
26.
26.
Mekee85
#21: Ha nem tudsz azonosulni, akkor nem játszol vele, kihagyod, ennyi...
Énse fikázom a fifát pl mert nem tudok vele azonosulni, nemszeretem.
25.
25.
JBoy
Nagyon érdekel a sztori úgyhogy mindenképpen várom a játékot! Engem az első és 2. része is lenyűgözött.
Nem tudom lett-e a teóriából valami, hogy a 3. rész főszereplőjének édesapja nem más mint a 2. részben már megismert Joe Barbaro? Valaki tud erről valamit? Csak fikció vagy van alapja?
24.
24.
mestermagyar
#23: Mostanában meg a feketék szerepelnek sokszor ugyanígy ömlesztve a filmipart. Amikor egy középkori filmben egy néger alakít egy feudális keresztény nemest, az már kiválthatja nálam a "nemár most komolyan?" érzést.
23.
23.
dzsiádzsó
#21: Nekem teljesen bejött a GTA:SA, igaz az bandaháborúra épít, ami fehérekkel elég hülyén nézne ki. Az tény, hogy akkoriban, amikor a Mafia 3 játszódik az afroamerikaiaknak (nem niggerek tudod...) nem sok közük volt ehhez a gengszter világhoz látszólag, Ugyanakkor témába felveti a hiányos ismereteidet, a TV mindig is idealizálta a fehér karaktereket és aránytalanul magas megoszlással szerepeltette őket amerikába (George Gerbner), szóval bőven voltak fekete, yakuza, olasz és egyéb faji alapon felosztható bűnszervezet. Nem csak keresztapa alap film, hanem bezony a hetvenes években volt pár fekete gengszter film, érdemes megnézni őket, mert jók!
21.
21.
Glassofwhiskey
Ez mind oké, de én sosem fogok tudni azonosulni egy niggerrel. Az igazi gengszterek általában fehérek voltak akkoriban, ezeken a filmeken is nőttem fel. Lehet, h volt egy két fekete, de hagyjuk már. Már a történet is tiszta nevetséges. A szegény néger családját kinyírták a csúnya digó maffiózók, de ő most bosszút áll és a végén győzedelmeskedik a régóta bevált olasz maffián.
19.
19.
br1Koo
#16: Azzal ugye tisztában vagy, hogy a négerekhez is köthetők mocsok nagy szervezetek, már ha csak a fekete párducokra gondolsz képben kellene lenned.
17.
17.
dzsiádzsó
Elég bétás a cucc, van mit finomítani rajta, úgy a hangulat bejön, báár a karakterek kb. saints row kidolgozottságon állnak, semmivel nem sikerült még azonosulnom, egyelőre egy elég nagy kapufa előtt állunk, ennél sokkal több lehetne ebbe a címben, még a zenék se jönnek be...
16.
16.
Glassofwhiskey
Nem jön be a főszereplő egyáltalán, nem vagyok rasszista se, de néger karakter ?:S Igazi hatvanas évek gengszter hangulatot már most rombolja. Ezis olyan egyszer gyorsan átpörgethető gamma lesz mint a kettő. Az első rész közelibe se érnek
15.
15.
Angelwing
A MAFIA a régi kocsikkal dobtáras fegyókkal régi zenékkel volt hangulatos és egyedi,ez a videó meg már a GTA-ra hasonlít inkább. De az már van! És nem kell még egy Xar klón belőle.
14.
14.
br1Koo
#5: A Mafia első része valami elképesztően stílusos, magával ragadó és izgalmas volt. A küldetések változatosak voltak, és a befejezés kb kimászott a játékból a monitoron át, nekivágott a falhoz összevert és megrugdosott. Hihetetlen ízléses volt a lezárás, és az egész játék profin ábrázolta, hogy ez a világ hogy is nézhet ki, míg főszereplőnk is folyamatosan fejlődött úgymond, magabiztosabban állt a dolgokhoz. Szerintem a Gta 3 annak idején sehol nem volt a Maffiához, főleg ha azt nézzük hogy majdnem egyszerre jelentek meg, így szó sincs róla hogy GTA copy lett volna a játék.
13.
13.
Kleppi
A GTA IV-t is sokan lehúzták mégis véleményem szerint egy fantasztikus játék.A karakterek alakítása nekem nagyon tetszett.
Nagyon sokat mondják hogy a Maffia 2 is csak egy közepes játék volt,de véleményem szerint többet nyújtott mint a mostani GTA V,hiszen hiába ott is van tenisz,golf stb.. a játékosok 90%-át hidegen hagyja.Igaz a maffia 2-nek nincs vége,de szintúgy ahogy a GTA Vnek is 0 a befejezése.
12.
12.
Drazhar
Még mindig idegesítően unszimpatikus a főszereplő, meg ez az egész, hogy most pont az olaszok ellen vagyunk és őket kell lenyomni... Gameplay-be meg semmi új, ezek több hetes felvételek összeollózva egy kis interjúval.
A Mafia 1 annak idején tetszett, a 2 viszont egy nagyon rossz játék, nem is értem az éltetők miről szoktak beszélni.
11.
11.
Ruga
Yanez mindig is a "keresztapás" hangulata, zenei és képi világa, illetve a kor amiben játszódik, miatt volt nagyon ütős a maffia. Ha ez neked nem jött be az ízlés dolga, de pl nekem is sokkal jobban tetszett mint bármelyik gta. Jó az 5. rész most nagyon jó lett. Ez a mostani maffia az amerikai 70-es évekbe rakva kész aranybánya mind stílusilag mind zeneileg, gyakorlatilag a nagybetűs amerikai életérzés mind a mai napig ebből a korszakból táplálkozik. Ha jól megcsinálják a játékot, akkor ez a körítés hatalmasat fog szólni.
10.
10.
Grabowsky30+
#5: Mafia első része akkoriban nagyon ütős volt, a kettő valóban egy közepes játék ami nem tudta kihasználni a sandbox lehetőségeit! Kíváncsian váron mi sül ki a háromból!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...