SW: Battlefront - egy nappal tovább tart a béta

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Star Wars: Battlefront hivatalos oldalán jelentette be a játék közösségi menedzsere, Mathew Everett, hogy egy nappal tovább, azaz holnapig tart a játék múlt hét csütörtökön indult publikus bétatesztje.

Ha a hétvégén nem tudtál eleget játszani a Star Wars: Battlefront nyílt bétájával, jó hírünk van a számodra, Mathew Everett, a Star Wars: Battlefront közösségi menedzsere ugyanis egy hivatalos fórum bejegyzésben megerősítette, egy nappal tovább tart a publikus béta. Mindez azt jelenti, hogy nem ma, hanem csak holnap ér véget a próbakör.

A bejegyzésből az is kiderül, hogy a plusz egy nap igazából az infrastruktúra technikai jellegű tesztje lesz, így könnyen előfordulhat, hogy játék közben elveszítjük a kapcsolatot, esetleg pont akció közben hajítanak ki minket.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az asztali gépes változat gépigényét pedig erre találjátok.

30.
30.
Spectrum
#17: Csak az a baj, hogy idegenek soha az életben nem fognak egy ekkora pályán összedolgozni, ha kialakul a csapatmunka, az maga lesz a lottónyeremény.
29.
29.
Na a tegnapi nap ( inkább este :) az valami félelmetes meglepetéssel bírt . Jött egy frissítés és bár nem javította meg nálam az indítási hibát, azt nem gondolnám, hogy a balanszon változtattak volna DE :

Vagy nagyon érezte mindenki a béta végét, vagy csak feladták az emberek elkeseredésükben, hogy mindjárt úgyis vége, de iszonyatosan kifulladt a játék. Több olyan meccsem is volt, walker-assasultban ahol egyedül ( !!! ) maradtam az egyik oldalon 10-15 ellenséggel szemben ( volt, hogy birodalmi oldalról még így is nyertem ! :))) Amikor benn volt 40 játékos, akkor is olyan álmos volt a játékmenet és nem éreztem, hogy olyan elszánt csata folyt volna, mint mondjuk szombat / vasárnap. Viszont fele-fele volt a birodalom / lázadók nyertes meccsek aránya !!! ( Szombat - Vasárnap, nem láttam egyszer sem szétlőtt lépegetőt ... ) Járművekkel viszont én sem vagyok kibékülve. Gamepad nélkül repülni kínszenvedés, a kis lépegető meg olyan, mint egy mimóza virág ( pillanatok alatt szét lehet kapni ). AT-AT viszont brutális, ha én vagyok benne nagyon jó móka, de lázadóként a pokolba kívánja az ember... :)
Drop-zone ( ami továbbra is jobban tetszik ) komolyan élhetőbb volt és végre nem voltak 1 hites killek és tényleg taktikus helyezkedős, okosan támadós és nem öngyilkos berohanós meccsek voltak. Igazán adhatnának egy 50%-os kupont, első bétásoknak és már rohannék is megvenni :DDD.
28.
28.
delphijos
#27: Nekem ez a nap posztja. Pedig még csak reggel van. :) Bevallom nekem is kicsit unalmas volt a játékmenet - azokra a meccsekre ahova bejutottam tényleg mindenki eszetlenül rohangált, és lőtt mindenkire - de amúgy jogos amit írsz.
27.
27.
Thor Vath
Nem is kell bétázni, mert a GK hozzászólásokból tök jól lejön, hogy miért rossz a játék. Mert:
1: Egy-az-egyben Battlefield
2: Tök más, mint a Battlefield
3: Túl gyors, nagyon árkád
4: Túl lassú, unalmas
5: Túl jók a fegyverek
6: Túl gyengék a fegyverek
7: Nehéz irányítani a repülőket
8: Könnyű irányítani a repülőket
9: Olyan, mint a Titanfall
10: Nem olyan, mint a Titanfall
11: Túl könnyű az objective
12: Túl nehéz az objective
És végül 13: Nincs űrcsata, nem sétálhatunk a Millenium Falcon belsejében és beszélgethetünk Chewbaccával, nem röpködhetünk ösze-vissza a galaxisban, nem irányíthatjuk az 5 km/óra sebességű lépegetőt (pedig az milyen rohadt izgalmas lenne), nem kétszer akkorák a pályák, nem háromszor akkorák a pályák, nem 48 játékos van, nem 64, 128, 256 játékos van, nincsenek se a Hothon, se a Sulluston városok, felhőkarcolók, vízesések, repülőterek, piramisok, paloták, szökőkutak, mézeskalácsházikók és zombik.
Azért nekem tetszett :)
25.
25.
Kobe24
#23: kicsit fogyi vagy de nem baj :)
24.
24.
arsenal1974
Mondhat bárki bármit király game!!!
23.
23.
Stranger
#21: A beta tökéletesen elég arra, hogy tudjuk hova szánják a játékot. A fos mainstream piacra. Jó lesz nektek.
21.
21.
Kobe24
#19: Te nagOn ugyes vagy h egy betabol pontosan tudod milyen a teljes jatek :)) vagy mond meg legyszives honnan szerezted be a teljeset ha te mar igy tudod :)
19.
19.
#17: Nekem sem jön be a lépegetős pálya. A dropzone kifejezetten jó és pörgös, de azt gondolom egy endoros vagy valami izgisebb pálya jobb lenne. Túlságosan is zavaró ott a kilométerekről is halál pontos találatok. Dropzoneban ez egyáltalán nem olyan zavaró. Nem szoktam és nem is szerettem a multit, de ez picit hiányozni fog ;) Továbbra is tartom viszont, hogy túl sok a 60 pénz egy csonka játékért...
17.
17.
Aanash
Mennyien szidjátok a walker assault-ot.
Ott nem rohangálni kell, hanem össze dolgozni.
Le lehetett szedni a nagy lépegetők pajzsát aztán a pilótáknak drótkötéllel elfektetni őket, vagy szét rakétázni. (fel lehetett szedni)
Elvileg a termo (remélem jól emlékszem a nevére) gránát is kifejezetten ellenük volt.
Ha jól emlékszem amikor lent volt a pajzsuk, akkor fél percig lehetett őket sebezni.
Nekem pont a Drop Zone nem tetszett.
Kettő pálya alapján fikázzátok szét a játékot, meg mennyire Battlefield koppintás.
Én jól el leszek vele az már biztos. És most jöhetnek vérpistiék hogy a sárba tapossanak, mert én vagyok a hülye....
16.
16.
Nem tudom mi van abban, ha valakinek nem megy elsőre a repülés. Nekem is gondot okozott, már az a 2x10 másodperc amíg volt szerencsém hozzá.

Rebel win-t egyszer sikerült nekünk összehozni. Egyszer. Többet én se láttam. :) A Walker Assault szerintem amúgy kaki - legalábbis ezen a pályán biztosan -, ellenben a Drop Zone-t nagyon nagyon élveztem. Pörgős, látványos, és csapatmunkát is igényel. Nem egyszer fordult elő, hogy vagy tíz percig passzolgattuk oda-vissza a podot, hihetetlen kiélezett volt az egész.

Egyetlen hibával találkoztam: a fullscreen fogalmát valahogy nem ismeri, azonnal visszavált ablakra. (És igen, tökmindegy, hogy mit csinálok.) A borderless windowed tudott csak legalább egy "kamu fullscreennel" szolgálni. Másnál nem volt ilyen...?
15.
15.
biohazard rex
Nekem tetszik a béta. Az hogy az Assault Walker-ben nehéz Rebel-el nyerni nekem nagyon is tetszik, meg kell harcolni azért a győzelemért kőkeményen.
De ez így valóban kevés, 3 órám van kb benne és már ki is játszottam magam, lehet ha pár ezer forintért árulnák, akkor beszerezném, de így...

A repülőnél az a szitu, hogy mindegyik nagyon jól manőverezhető, kivéve a T-47 airspeeder (vagy snowspeeder). Nem tudom, mit csináltak vele a fejlesztők, de nagyon nehéz vele kanyarodni és azért elég fontos lenne, hogy jól tudjak ráfordulni arra a fránya lépegetőre. :D
14.
14.
Kobe24
#7: elnéztem igen ??? ugyanolyan single lesz ebben is mint azokban :D gratulálok öngól köcsög :D elöször nézz utána mielött okoskodsz thanks
11.
11.
#6: Sőt amikor igazán köcsögök voltunk akkor beálltunk a tipikus respawn pontokra kempelni :DDD Ezt a mögé megyek és melevel nyakon vágom amúgy tényleg baromi poén !
10.
10.
goblinfing
#9: Elnézést elsőre*, same shit a játék 1 darab szart nem ér.
8.
8.
McDuff
#7: akkor megnyugodhatsz,olyan "single kampány" ebben is lesz :D
7.
7.
azureknight0715
#6: Hát azért szerintem senkisem első alkalommal jött rá hogy a jobbegérgombot nyomva kell tartani repülőnél és akkor célozz rá az ellenségre. 2. Valamit nagyon elnéztél mert a régi battlefrontoknak igenis volt single része...
#5 Akkor most virtuálisan meghajlok előtted! :D
6.
6.
Kobe24
#4: igen béna vagy haver ha nem tudsz megtanulni vezetni egy repcsit mert igen könnyű ebben a játékban is. az meg hha összevissza futkározol azután ne csodálkozz h vlki hátba szedd... sőt sokszor van olyan aki direkt így játszik h az ellenfél mögé lopodzik és úgy szedd ki de rinyálj egy ilyen dolog miatt ami az összes fps játékban benne van. A többieknek meg akik hiányolják a single-t fogják már fel azzal a gyp-s agyukkal hogy ez a játék egy folytatása akar lenni a régi battlefrontoknak amikben úgy szintén nem volt single
4.
4.
azureknight0715
Nekem túlságosan battlefield érzéses én meg utálom az olyan játékokat ahol összevissza futkározol lövöldözöl kiníyrsz nem tudom hány embert de a vége úgyis az lesz hogy hátulról valaki lekap. Azsem tetszett hogy keresni kell ikonokat hogy kipróbálhass repcsiket, de mire megtanultad azt kezelni vagy 10X felkell venni azt. Egyjátékos rész igen az hiányzik, illetve jólenne úrcsata is mert azok nekem mindig nagy kedvenceim voltak. Érdemes megvárni míg kiadják a spec kiadásban ami tartalmazni fogja a 20 db dlc-t amit kiadnak rá.
3.
3.
headhunter86
2-3 órát tolhattam max. Meg is untam, ebből nem lesz vétel.
2.
2.
logic5
Jó, jó, rengeteg játékidőm van benne, de nem veszem meg. semmi extra... Jól van optimalizálva, röccenés mentesen fut! Akinek ez bejön, vegye meg, én nem fogom..
1.
1.
Én már hétvégén kijátszottam magam, le is töröltem, de nem bánom, hogy tovább megy... :/ Alapvetően technikai problémával egyetlen eggyel találkoztam. Ha fullscreen indítom a klienst akkor a main menünél szétfagy az egész és kilép, de windowed-ben simán megy hiba nélkül ! :DDD Ezt leszámítva ment mint a kis-angyal, csak épp továbbra is kevésnek tartom. Ezzel a tartalommal CSAK akkor lenne pofám kiadni ilyen áron, ha lenne benne egy full single kampány is, mert amit látszólag belepakoltak az egy jobb eresztésű DLC, de semmiképp sem egy full játék. ( Itt most nem a kipróbálható dolgokra gondolok, hanem az egészre, az már most látszik, mennyivel lesz is több ... és nem sokkal ... )

Meg feltűnt az is, hogy bár a gépem messze veri a minimumot, leszámítva a 6 éves HD5770-em ( ami ráadásul 1GB-os ), mediumban röcc-mentesen simán elfut. Én meg akartam kártyát cserélni, de azt hiszem megvárom, míg végleg elfüstöl... :DDD Bár ATI-m még nem tett ilyet, szemben az összes vidiással, lehet, hogy el kellene kezdeni hajtani, mégis egy turbós sapphire :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...