Brit toplista: még mindig a FIFA 16 vezet

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A múlt héten megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection és a hosszas hallgatás után visszatérő Rock Band 4 se tudta megszorongatni az immár harmadik hete vezető FIFA 16-ot.

Bár múlt héten remek rajtot vett a LEGO Dimensions, sajnos a lendület erre a hétre már nem tartott ki, így a dobogóról is lecsúszott a legújabb építőkockás kaland. Ezzel szemben a FIFA 16 ismét nem talált legyőzőre, így már harmadik hete vezeti a szigetország eladási listáját. Mögötte az Uncharted: The Nathan Drake Collection végzett, ami az idei év nyolcadik legjobb PlayStation 4-es nyitányát produkálta, a harmadik helyre pedig a Destiny legutóbbi kiegészítője, a The Taken King verekedte fel magát.

A sort a LEGO Dimensions folytatja, mögötte olyan nevekkel, mint a Forza Motorsport 6, a Grand Theft Auto V, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és az NBA 2K16. A legjobb tíz utolsó helyét a szintén múlt héten bemutatott Rock Band 4 zárta, de ennek jó eséllyel karácsony környékén fognak igazán erőre kapni az eladásai.

  1. FIFA 16
  2. Uncharted: The Nathan Drake Collection
  3. Destiny: The Taken King
  4. LEGO Dimensions
  5. Forza Motorsport 6
  6. Grand Theft Auto V
  7. Animal Crossing: Happy Home Designer
  8. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  9. NBA 2K16
  10. Rock Band 4
  11. Mad Max
  12. LEGO Jurassic World
  13. Minecraft: Xbox Edition
  14. Skylanders Superchargers
  15. Minecraft: PlayStation Edition
  16. Rugby World Cup 2015
  17. Disney Infinity 3.0
  18. Super Mario Maker
  19. Call of Duty: Ghosts
  20. Pro Evolution Soccer 2016
12.
12.
Spectrum
#4: Az eszedbe sem jut, hogy sokaknak ez lesz az első FIFA? Tudod, fura dolog, de minden évben születnek emberek.
11.
11.
Hunszi
személy szerint nekem az idei FIFA jobban bejőn mint a tavalyi, kicsit lassúlt a játékmenet és cselezni is nehezebb, sokkal inkább hasonlít most egy szimulátorra, mint egy arcadere, eddig online csak olyan emberekbe futtál bele, akik végigfutottak a pályán megcsinálva 600cselt, most már ez kevésbé lehetséges, az új interface is sokkal jobban tetszik, a FUT Draft mód meg teljesen izgalmas. Bár sajnos inkább a pénzesebbek kiváltsága ez a mód.
10.
10.
respectpele10
#8 Én most vettem meg 11-be Dzsudzsit a Milanba :D

A 11-et, 12-t PS2-n toltam, most beszereztem őket 360-ra is :D

13-ba rengeteget játékos karriereztem, a mentések még mindig megvannak, úgyhogy lehet meg kéne venni :D

Amúgy 06 a kedvencem, megvettem XBOX-os verzát (viszi a 360) de nem műkszik meg francia. :/ szerencsére akitől vettem visszautalta a pénzt.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Nekem a Fifa 07 volt a kedvencem, aztán a mostani 15. Mindkettővel sokat játszottam.
8.
8.
Norbiii
#5: Fifa 2004, ha jól emlékszem, a legelső fifa, amiben már volt valós stadion, az Arsenal stadionja pontosan ki volt dolgozva. Fifa 2007 az első magyar kommentátoros fifa, az első magyar menüs, meg asszem a 2006.

A Fifa 2003,05,06-ot is imádtam, de toltam a 90's évekből is. Aztán a régi PES elődöket is imádtam SNES-en....És igen a Fifa 11 is jó volt, akkor Dzsudzsák miatt is nagyon vártam, ugye akkor nagyon ment neki a szekér a PSV-ben, de így voltam Gerával is, a Fifa 2006-ban :)
7.
7.
Sischo
Lehet utálni lehet szeretni, de szerintem elsősorban az ultimate team mode az ami viszi a hátán a fifa eladásokat. A legtöbb ember emiatt veszi meg, és meg kell hagyni tényleg nagyon addiktív és élvezetes. Az EA ezt nagyon jól kitalálta, szinte 0 energiabefektetéssel rengeteg pénzt csinálnak.
6.
6.
GAMEROD
Fifában benne van a korrupció szimulátor is, hagy egye a sok birka.
5.
5.
respectpele10
Fifa 11, 12, 13 legjobbak voltak :D

14 már nem annyira tetszett, 15 se, 16 se.. :/
4.
4.
Wolverine
Ebből is az látszik, hogy az EA akármekkora rakás sz*r játékot kiadhat évről évre, az emberek ugyanúgy venni fogják mint a cukrot, de aggodalomra semmi ok, jövőre ugyanezt megkapják majd megint, csak 17-es számozással.
Én régebben megvettem, mert voltak kiemelkedő részek, de már nem adózok ezeknek a szélhámosoknak, épp elég látni, hogy a sok buta ember miatt még mindig élen áll...
3.
3.
PaprikaJancsi
Nekem nem jött be az új Fifa, a 15 sokkal élvezetesebb volt.
2.
2.
DON GONDOCS
Legon Dimensions csak 4, pedig a leírtak alapján nagyon jó lett.
1.
1.
Norbiii
Uncharted, GTA V, Forza...micsoda címek, és ott a Super Mario Maker, amelyet hamarosan én is kipróbálhatok, és tuti nagy élmény lesz! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...