Until Dawn - már gondolkodnak a folytatáson

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 12.
  • Hír
Link másolása
A nyár egyik meglepetéscíme lett az Until Dawn, legalábbis úgy tűnik, hogy a játék mind a játékosok, mind pedig a készítők elvárásait felülmúlta. Aligha meglepő, hogy a folytatás is szóba került már.

Sokáig tartott, míg az Until Dawn boltokba került, de abszolút megérte rá várni: a Supermassive Games horrorjátéka jól sikerült, és ezt nemcsak mi mondjuk, hanem a számok is; a készítők szerint a játék eladásai felülmúlták a várakozásaikat, sőt több olyan bolt is volt, ahol elfogytak az Until Dawn-készletek a megjelenés után.

A PlayStation Lifestyle készített egy interjút Pete Samuels vezető producerrel, ő pedig azt mondta: bár még bizonytalan a dolog, és ezért korai beszélni róla, már szóba jött náluk az Until Dawn 2 ötlete. Hozzátette, hogy egyelőre csak azon agyaltak, milyen lehetne a folytatás, elvégre az első rész több különböző befejezése nem igazán engedi meg, hogy a hagyományos úton, a megszokott szereplőkkel folytassák a dolgokat.

Samuels szerint egyébként a horror zsánertől függetlenül, a jövőbeli projektjeiknél is építenének az Until Dawn koncepciójára, konkrétan készül is náluk valami ilyesmi anyag, de nyilvánvalóan erről sem beszélhetett még. 

Köszi, Paint!

15.
15.
mad hatter222
#12: Legalább van egy erős exlusive cím a ps4-en,hülye lenne a Sony ha eladná a jogot a Microsoftnak hogy ők is kiadják,ugyanis az until dawn-nak köszönhetően rengetegen vettek ps4-et.
14.
14.
felegyi
Valahogy a kezembe került a játék, egész olcsón... nem érdekelt a trailer alapján, viszont a játékélmény... na ennek van! Aki meg youtubeon megnézi, és azt mondja h "élőben nem nyújtana sokkal többet", az tegyen vele egy próbát... érezni fogja a különbséget. Vagy nem, mert már lelőtte a poént videón... sosem fogom megérteni ezt a mentalitást...
13.
13.
DON GONDOCS
12.
12.
ssemtexx
Nem folytatás kell ide hanem kiadni PC-re bazz ...
11.
11.
#9: Értem mit mondasz, de azért aljasnak nem nevezném, hogy megnéztem, amíg jogszerűen csinálhatnak az emberek végigjátszást és jogszerűen nézhetik végig azt mások. Egyébként nagyban függ attól, ki játssza, én PewDiePie sztoriját néztem végig, és esküszöm mindig pont arra nyomott amire én magam is nyomtam volna, ha nagyon másfelé ment volna nem nézem végig (az övét). Az Order 1886-ból pedig én magam csináltam végigjátszást magyarul (illegalfreq néven) hard módban aim assist nélkül, de sajnos még így is kevés volt az eksön, de a sztori ott is egyedi volt :)

Amúgy visszatérve az Until Dawn-hoz, volt benne több olyan rész, ami olyan jó lett volna, ha "szabadon" irányítható lett volna, néha teljesen Silent Hill érzésem volt közben ott a bányában, meg abban az épületben!
10.
10.
br1Koo
Ezt a játékot szerintem tipikusan többen kell végigjátszani, mer nagyobb fun a dolog.
9.
9.
Chrysh
#4: Normál esetben, azt mondanám, hogy ez egy mérhetetlenül aljas, demagóg megnyilvánulás, de sajna igazad van. Moziba olcsóbban is be lehet menni anélkül, hogy azon kéne aggódnod, hogy a kontrollert nem időben lenyomva vagy félrekattintva más eseményre mentél, mint amit eredetileg szerettél volna.

Engem ez a megvalósítás kifejezetten frusztrál, és ez (számomra) igaz az összes efféle kalandjátéknál.
7.
7.
Neo1989
6.
6.
TheNick
Élvezetes a játék első végigjátszásra, de szerintem sem akkora nagy szám. Egy jó időtöltés arra a pár órára, míg végigjátszod, de nem több. A játékmenet alapja tetszik, csak az a gond vele, hogy olyan nagyban a döntéseink nem változtatják a sztorit, csak a karakterek sorsa dőlhet el, és emiatt lesz egyszer játszós.
5.
5.
Én végigvittem mindkettőt,jöhet(nek) a folytatás(ok) :)
4.
4.
En is valahogy szivesebben neztem meg youtube-on "sorozatkent", mintsem, hogy megvegyem, es igy tetszett, akarcsak a the order, ahol szinten nem volt sok tennivalo, de annak a sztorija is nagyon bejott :-)
2.
2.
Red-E-Kamp Van
#1: Még nem játszottam ezzel konzol hiányából fakadóan, de ahogy olvastam a kommented, közben nekem is az Obscure jutott eszembe, gondoltam be is írom,de te már említetted, szóval éljen, kiváló játék volt!
1.
1.
GAMEROD
Annyiban tetszik a játék hogy a játékok világából már hiányoltam a filmekből jól ismert zs kategóriás csapatos tinihorrort, viszont nekem nem jött be a hangulata, jobban szeretem a nyarat ebben a kategóriában, ráadásul akció sincs túl sok benne. Az Obscure elég jó megközelítette anno a témát, hogy szabadon lehetett karaktereket választani a küldetés során, és akcióban sem volt hiány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...