Kiadót talált az Allison Road

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 13.
  • Hír
Link másolása
A P.T. ihlette horrorjáték Kickstarter-kampánya nem éppen úgy alakult, ahogy a fejlesztők remélték. Nagy baj nincs, elvégre egy kiadó felfigyelt az Allison Roadra, így már nincs értelme az adománygyűjtésnek sem.

Az Allison Road mögött álló hatfős Lilith csapata törölte a játék Kickstarter-kampányát, mivel sikerült kiadót találnia. Az adománygyűjtés amúgy sem úgy alakult, ahogy a fejlesztők szerették volna: a határidő vége előtt nem sokkal csupán a kért összeg töredékét sikerült összekalapozniuk.


Végül maga a Worms-játékok kiadó-fejlesztője, a Team17 lépett kapcsolatba a srácokkal, hogy felkarolja a projektet, ők pedig rábólintottak az ajánlatra. Mint írják, "számukra az egy hihetetlen lehetőség", elvégre olyan csapatok közé kerülhettek, mint a Playtonic és a Mouldy Toof.

A Team17 nemrég lépett be a kiadók közé, olyan játékok felett bábáskodik, mint az The Escapists és a Yooka-Laylee.

Az Allison Road sorsa tehát biztosítva van, a cég megadja a Lilithnek a szükséges forrást, támogatást és tapasztalatot. A stúdió megígérte, hogy azok, akik támogatták az Kickstarter-kampányt, valahogy részt vehetnek majd a játék fejlesztésében.

4.
4.
KopyAti
Ez fox engine-s?
3.
3.
TrishtanAG
#2: Beregisztrálsz a KS-re, támogatsz egy neked tetsző projektet. Ha sikeres a gyűjtés, akkor a végén levonja a bankszámládról a támogatás összegét.
2.
2.
Minden ilyen jóféle anyagot szeretünk..
én támogatnám is ezeketa kickstarereket ha tudnám hogy kell. Hogyan működnek ezek? Aki tudja priviben is megírhatja
1.
1.
McDuff
láttam a demot belőle, nem volt olyan elborult mint a Silent Hills, de engem mégis sikerült ráemlékeztetnie. De így hogy most már van kiadójuk remélem azért min. egy Outlast féle hosszúságú játék lesz belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...