Rise of the Tomb Raider - Lara, a sírrabló

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rise of the Tomb Raidert fejlesztő Crystal Dynamics korábban ígéretet tett arra, hogy az új Lara-kaland során sokkal több sírt kell felfedeznünk, mint az előző részben. A Polygon jóvoltából most bizonyíték is érkezett erre.

A durván 15-20 órás játékidőt ígérő, extra játékmódokkal is felvértezett Rise of the Tomb Raiderről már eddig is rengeteg videót láthattunk, a mostani azonban minden tekintetben kivételes.

A legújabb, Polygon által szállított felvétel a Prophet's Tomb nevű sírrablós fejezetből ad ízelítőt. Ahogy a Crystal Dynamics termékeit vezető Rich Briggs a magazinnak elárulta, az ilyen rejtett helyszínek, egzotikus sírok felkutatása nem képezik majd a fő történetszál részét, de az előző részhez képest így is hangsúlyosabb szerepet kapnak. Ennek megfelelően a kihívás faktora is magasabbra lesz belőve, vagyis minden eddiginél több fejtörő elé állítanak minket a készítők. Siker esetén ezúttal nem csak mezei tárgyak (mint például egy kincses térkép), hanem sokkal jelentősebb, használhatóbb jutalmak ütik majd a markunkat.

A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

28.
28.
p3ti
#23: Sajnos egyre többen csatlakoznak abba az undorító és ostoba közösségbe amiben jelenleg te is mozogsz - megpróbálom átfordítani neked, hátha leesik mire gondolok - mert úgy látom minden egyes hozzászólással lejjebb és lejjebb süllyedsz a színvonal létrán,amíg a végén el nem éred azt, hogy már az is cikinek fog számítani ha valaki reagál szánalmas és elkeseredett próbálkozásaidra. Mivel a technika évről évre jobbá és szebbé varázsolja a játékokat, ezért az a grafikai teljesítmény aminek a f*szán lovagolsz már 1 ideje teljesen érdektelen, hisz minden kornak meglesznek a LÁTVÁNYOS játékai, amire később senki nem fog emlékezni. Az ötlet, kreativitás és hangulat teszi a játékokat egyedivé és emlékezetessé. Nem emlékszem vissza, hogy mikor a DCvel vagy a Gamecubeal játszottunk volna, valaha bárki is lestoppolta volna a játékot hogy megnézze milyen az elsimítás, vagy recés e a ház széle. Az emberek teljesen elfelejtik értékelni az egyedi jó dolgokat. A látvány közel nem annyira fontos mint amekkora figyelmet szentelünk neki. Ha egy játékban nincsen egyedi, nincsen emlékezetes akkor lehet az akármilyen szép optikailag, l*fasz sem fog vele újra játszani, és l*fasz sem fog rá emlékezni évek után.

Remélem érted mire szeretnék kilyukadni. Arról nem is beszélve hogy a játék még meg sem jelent, de te már úgy ellenszenvességgel jössz ide habzani, mint akit éveken keresztül a Microsoft csapata szexuális segédeszköznek használt volt egy ketrecbe láncolva, majd most esküdt ellenségedként tekintenél mind MS termékre. Full felesleges kőröket futsz, és még ahhoz sincsen elég intelligenciád hogy ezt észre vedd.
25.
25.
hoaw
#24: Egy őszinte kérdés, volt neki valaha hitele? O_O
24.
24.
ADMlN
#23: Na, megjött a szánalmas kamukirály!
Milyen 15 fps-ről habogsz, te szerencsétlen? A múltkor még 10-et mondtál, amikor meg még én mondtam akkor 5-10 volt az ám, de ez nehogy zavarjon. Gondolom egyre nagyobbakat kell hazudnod, mert ezzel már többször is felsültél. Nem is értem, hogy van még pofád idejönni a múltkori rizsafesztiválod után. Mert hát dzsóbácsinak nem kell alátámasztania az állításait, hisz amit ő kitalál az úgy is van, egyértelmű TÉNY! Aki pedig mást állít az hazudik!
Nem tudtál belekötni az érvelésembe, hát rögtön jött a sértegetés, meglepetés? Dehogy is, több mentális készségnek amúgy sem adtad tanúbizonyságát. Az igazán vicces az az, hogy a heves hantázásod közepette még magadnak is ellentmondasz:
"az ESRAM-ot kőkemény (32mb-ot) nem tudják semmire használni"
"1080p-be szeretnének futtatni játékot (ami az esetek 40%-ban nem sikerült 2013 óta), akkor az AA ki van zárva"
Majd ezután:
"mely X1 játékok voltak felvértezve a a teljesítmény mentes AA-val :D:D... Forza Horizon2-be láttam egyedül idáig"
Szóval akkor a Forza Horizon mégis csak kitudja használni az ESRAM-ot? Ráadásul 1080p mellett AA-t használ? Akkor mégsincs ez kizárva? Hát hogy van ez dzsó uram? Túl sok energia ment el a gyenge sértésekre, így se konzisztenciára, se érvelésre már nem futotta?
Komolyan olyan vagy mint a kutyaszar a cipőtalpon: kellemetlen és nem lehet levakarni. Vagy próbálj meg értelmes emberhez méltóan (ha ez nem túl megerőltető) összerakni egy kommentet, logikus érveléssel (lehetőleg forrásokkal alátámasztva) és én nagyon szívesen eldiskurálgatok veled az ESRAM mibenlétéről és hasznosságáról, viszont ha erre képtelen vagy, akkor mássz vissza abba a sötét lyukba ahonnan néha a géphez engednek és szórakozz inkább a kosszal a falon, mert itt már nemhogy hiteled, de tisztességed sincs.
23.
23.
dzsiádzsó
#22: "Az XO-ban található ESRAM segítségével a konzol gyakorlatilag teljesítmény ráfordítás nélkül használhat AA-t. Ha ezt kihasználja az új TR"

Ostobább vagy, mint gondoltam, Te tényleg beveszed a marketing dumát :D MS zombie vagy? "Win8 plusz 15 FPS win7-hez képest" ezen még mindig szakadok :D bár ez a mostani se rossz.
Csak tudod az a gond azt az ESRAM-ot kőkemény (32mb-ot) nem tudják semmire használni, mert, ha 1080p-be szeretnének futtatni játékot (ami az esetek 40%-ban nem sikerült 2013 óta), akkor az AA ki van zárva (nem elég semmilyen post processre, pixel buffer és egyebek miatt), vagy a zsír DDR3-ra marad (aminek ugye már értelme nincs erőforrás igény miatt), mert egyszerűen az X1 egy gépállat, egy tervezési csőd, vagyis csoda...
Szóval megint igazi baromságokat hordtál össze, meglepetés? Kötve hiszem, de várom sorold, mely játékok futnak plusz 15 fps-el win8-on 7-hez képest, mely X1 játékok voltak felvértezve a a teljesítmény mentes AA-val :D:D... Forza Horizon2-be láttam egyedül idáig :D
Amúgy vicces, hogy valaki érvek elé állít, erre, mint egy kisiskolás mentegetőzni kezdesz és összefüggéstelenül, tényeket kizárva próbálod beadni azért nincs házid, mert a kutyus megette a füzeted :D jól van buksi ügyi vagy :D
22.
22.
ADMlN
#17: Szóval csak spekulálsz. Amúgy én nem mondtam, hogy feltétlen hiszek a videónak és annak leírásának, csak azt, hogy jelenleg nem tudod semmivel sem alátámasztani, hogy ez nem XO-n készült. Persze amellett, hogy XO-n készült is csak a leírást lehet felmutatni.
Igazából csak próbáltam elejét venni egy újabb "A TR szar, de ha nem is , akkor XO-n biztos szar lesz" fikatengernek, mert ha észrevetted akkor itt csak a PS és a PC közösség oszlopos tagjai kritizálnak (újfent).

#18: Mint ahogy te is ideírhatsz bármit.

#19: "Hány olyan képet szeretnél ahol kiállított állítólagos Xbox One-ok (E3-on, és egyéb rendezvényeken) buknak mert pc-n fut a játék? Van jópár netszerte...:)"
Nem tudom miért tartozna ide.

"De említhetnénk a Witcher 3-at is ami messze nem produkált olyan framerate-et mint ahogy mutogatták One-ra."
Bizonyíték?
Szerintem pont olyan gyenge framerate-et produkál mint amit a videókban láthattunk. Már azokat nézve is eldöntöttem, hogy kevés lesz az a majdnem 30fps, ezért is PC-re vettem.

"Számtalan példa van"
Ha számtalan van, akkor gondolom nem esik nehezedre néhány példát írni. De leszögezném, hogy olyan játékokról beszélünk amiknél az MS közreműködött.

"a Watch Dogs is áll..."
A WatchDogs-ot a Microsoft adta ki és marketingelte (hamisan)? Micsoda újdonságokat tudok meg...

"Ebben a videóban látványosan jó az AA, valamint stabil a framerate."
Az XO-ban található ESRAM segítségével a konzol gyakorlatilag teljesítmény ráfordítás nélkül használhat AA-t. Ha ezt kihasználja az új TR (ami simán elképzelhető, mivel az XO az elsődleges platform) akkor szerintem nem ad különösebb gyanakvásra okot a jó AA. Stabil framrateű játékot pedig már láthatunk nem is egyet XO-n, nem értem miért kezeled tényként, hogy ami stabil framerate-et produkál az nem lehet XO játék.

"Ráadásul 2016 eleje a pc változat ami kérdés nélkül ledönti a One változatot....."
Ezt én nem kérdőjeleztem meg (bár ez igazából a fejlesztőkön múlik köhöm Arkham Knight köhöm), de legalább már látszik, hogy neked csak az ideiglenes exkluzivitás bassza a csőröd.

"Nem a játék megjelent de messze nem futott ugyan úgy mint azon a pc-n sem látványban sem framerate-ben"
Bizonyíték?

Vicces, hogy pont te magyarázod, hogy egy videó alá bármit oda lehet írni, majd jössz és leírsz ide mindenfélét bármiféle alátámasztás nélkül. Nem tudom ezután miért tartod magad hitelesebbnek a videónál.
17.
17.
Stranger
#12: Csak azért mondom, hogy nem kell minden elhinni ami a címben/leírásban van. Egyébként a video nem tűnik 60FPS-nek, úgyhogy simán lehet XO.
16.
16.
Blueberry
Szép,de csak ezért nem vennék x1-et,ha ilyen lesz akk tényleg nagy görénység ez az ideiglenes exkluzivitás,majd lesz egy uncharted 4-tuti lesz ilyen(ha nemis jobb)
Am dzsiájhozé megint keménynek érzi magát,biztos megint bubisvizet ivott
14.
14.
ADMlN
#13: És aztán megjelent a játék és ugyanúgy futott XO-n is. Mi a probléma?
13.
13.
#12 Regebbi E3-mon volt, amikor az XOne-t promoztak es a monitor alatti szekrenyben pc-n futott valami xone jatek :-)
12.
12.
ADMlN
#11: Tudsz valami konkrétumot, vagy csak hasraütésből spekulálsz? Csak mert én nem emlékszem, hogy a Microsoft csalt volna a gameplay videókkal.
11.
11.
Stranger
#9: Mint amikor anno odaírták a Watch Dogs video címébe, hogy PS4 és onnantól az PS4 gameplay volt. :D
10.
10.
kopic
#9: Hagyd már szegény gyereket. Látni, hogy csak itt tudja kiélni magát. Legalább ezt az egy örömöt ne vegyük el tőle.
9.
9.
ADMlN
#7: Te meg már annyira hülye vagy, hogy olvasni is elfelejtettél: "captured from the Xbox One version of Rise of the Tomb Raider" - benne van a videó leírásban.

#2: "captured from the Xbox One version of Rise of the Tomb Raider"
8.
8.
respectpele10
#7 Offold már magad, minden hírnél fikázol csak.
7.
7.
dzsiádzsó
Már annyira ronda Xbox 1-es verzió, hogy nem is mutogatják :D szééép... Nagyjából mindent elárul, jöhetnek a fanok, hogy elmondják mennyivel több van még az X1-be XD..
6.
6.
crashpipi
#5
Az nálam kimarad. Már a 3 se jött be 3D-ben. A 2 izometrikus nézetét imádtam.
4.
4.
crashpipi
Jah, ba...us és a Protoss hadjárat még eszembe sem jutott! :D
3.
3.
crashpipi
Most írnám, hogy bárcsak jönne már, ha még mindig nem a Forza 6-ot nyúznám és a Batmant PS4-en. :S
Az Uncharted feltelepítés után még egy percet sem forgott és lassan hozza a futár a Halo 5-öt és az AC - Syndicate-et is...
Szabi híjján ebből vagy táppénz lesz, vagy kb 6 félig meddig belekapott gém az év végéig. :D
De ez legyen a legnagyobb gond idén! ;)
1.
1.
respectpele10
Jöjjön már :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...