SW: Battlefront - 10 órás próba az EA Accessen

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Need for Speed után a Star Wars: Battlefront is megjelenés előtt kipróbálható lesz az EA Access előfizetői számára. Ezúttal is egy 10 órás időkorlátról van szó, ha ez lejár, utána meg kell vennünk a játékot.

A Need for Speed után az EA Access felhasználói a Star Wars: Battlefrontból is korai ízelítőt kapnak. Aki havi vagy éves előfizetéssel rendelkezik, az már november 12-től letöltheti a játékot, amit aztán 10 órán keresztül szabadon nyüstölhet. Így kipróbálhatjuk a kooperatív módra kihegyezett, de egyedül is játszható Survival módot, illetve a multiplayer szekció minden egyes helyszínét és játékmódját is.

Az EA Access-program tavaly augusztusban indult, egyelőre csak az Xbox One-tulajdonosok számára. A havi előfizetés 4,99 dollárba, az éves 29,99 dollárba kerül. A szolgáltatáson keresztül idő előtt játszhatóvá válnak az EA játékai, de kedvezményes vásárlások és ingyenesen elérhető játékok is markunkat ütik - legutóbb a Battlefield: Hardline került be a kínálatba.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

24.
24.
Dark_Temptation
#23: akkor miért sírsz aranyapám? :D
23.
23.
PaprikaJancsi
#21: Volt benne kampány ? Igen. Leírtad a baromságodat, és kész.
22.
22.
#1: Nem kell ezen sírni, 18 rugesz, és még 18 a pass ha minden későbbi tartalom előre kell, ennyi :) Aki akar, meg megéri neki, kifizeti :) Akinek csak az alap kell annak csak annyi az ára mint más játéknak, aki meg megvárja, annak majd lesz sokkal olcsóbban alap és akciós pass 1 év múlva, nem nagy szám, játszani szerintem sokáig fogják, a bf4-et is sokan tolják még most is.
21.
21.
Dark_Temptation
#13: Jajj te kis aranyos tudtam, hogy ezt veted be :-) ha neked az single,hogy botok ellen mész akkor örülj. De akkor neked tökéletes lesz a missions. viszont akkor nem értem, hogy miért rinyálsz? :-)
20.
20.
#15: LOL te minden hírhez beírtad ezt? :D Ennyi energiát amit ebbe feccöltél már megtaláltad volna egy erre szakosodott fórumon. Amúgy semmi extra nincs benne, egyszerűen a bluetooth device-ot keresd meg valahol a ps4 menüben és ott a fülhallgatónál állítgasd hogy melyik hang hova menjen, játék hangja a tv-re, fülesre, satöbbi, próbálgatod ha nem tudod konkrétan melyik pont mit jelent és menni fog.
19.
19.
Kocsis92
#13: persze, egy tessék-lássék atomgagyi single rész volt, mivel akkoriban még nem volt ENNYIRE elterjedt az online játék, mostmár olyan könnyedséggel jön össze az online közösség mint régen amilyen könnyen elindítottad a single-t. ezekbe a játékokba teljesen felesleges már a single rész olyan formában, mint a régiekben - persze, egy sztori teljesen más. A játékbeli missziók sokkal részletesebbek már leírás alapján mint a korábbi battlefrontban a nyerdmeg sorba eztmegezt a pályát és szépvolt kampány :)
17.
17.
frankek
Miért nem lehet megérteni? a Battlefont (és a Battlefield is eredetileg) nem tartalmaz történetet mer kimondottan a masszív csatákra fókuszál az egyszerű katona szemszögéből akire a másik egyszerű katona lő.

Ha történetet akartok akkor ott a többi SW játék ami direkt történetet mesél el (Battlefieldbe is csak azért raktak hogy legyen, mert eddig nem volt BF Bad Company előtt + Call of duty kihívó akart lenni illetve házon belül a Medal of Honor-é) MOH is történet orientált játék a multi csak másodrangú ami azért van benne hogy legyen benne multi
16.
16.
Starkiller89
Fizettem 990-et cserebe a hardline titanfall bf4 stb mind ingyen van, plusz nfst is ki tudtam probalni mar 27-en, illetve mar a masodik trialt adta ki az ea az nfsbol, ebbol is lesz meg egy 10 ora pluszban tuti kb 4-5 nap mulva. Nem megeri?
15.
15.
habo
Valaki ha tudna segìteni,megköszönném.Vettem ps4hez egy gold fülest,de az istennek nem tudom hogyan kell megcsinálni hogy a fülesen át halljam a játékot.
14.
14.
logic5
Origin gametime keretében is lesz hamarosan. Ez kb tuti...
13.
13.
PaprikaJancsi
#8: A Battlefront 2-ben is volt single, vagyis aki tudatlan az te vagy!
12.
12.
dcba
Ez az EA Access annyira jo ajanlat es annyira bosszant, h nincs EA jatek ami engem erdekelne.
10.
10.
negyven2
Amúgy itthon a havi díj 990 Ft, egy évre viszont csak 5 990 Ft
8.
8.
Dark_Temptation
#2: tudatlan vagy semmi több... a battlefrontokban soha nem volt single.
7.
7.
Klaymen
#6: Hát a követőkből ítélve asszem igen xD
6.
6.
carbon based
#1: Appááámmmm.... Te vagy a Jézus? :)
5.
5.
PaprikaJancsi
Kösz szépen a 10 órás játékot, de a játék akkor is féljáték, nagyon drága, magyar vagyok és panaszkodnom kell valami miatt amit akár teljesen ignorálhatnék is.
3.
3.
Guba32
Kösz szépen a 10 órás játékot, de a játék akkor is féljáték, nagyon drága, magyar vagyok és panaszkodnom kell valami miatt amit akár teljesen ignorálhatnék is.
2.
2.
Szelenas
Kösz szépen a 10 órás játékot, de a játék akkor is féljáték, nagyon drága, magyar vagyok és panaszkodnom kell valami miatt amit akár teljesen ignorálhatnék is.
1.
1.
Klaymen
És mindjárt megjön valakitől az első komment: "kösz szépen a 10 órás játékot, de a játék akkor is féljáték, nagyon drága, magyar vagyok és panaszkodnom kell valami miatt amit akár teljesen ignorálhatnék is" :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...