Fallout 4 - megérkezett az utolsó trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár az elmúlt napok leginkább a Fallout 4 kiszivárgott képeken látott kopottas látványvilágáról szóltak, most a premier előtti utolsó trailer ismét a közelgő megjelenésre szegezi a tekinteteket.

A hét elején kiszivárgott Fallout 4-képek után a Bethesda komoly kármentésbe kezdett, gyorsan közzétettek egy blogbejegyzést, amiben a játékot meghajtó Creation Engine-ről és az NVIDIA-val közös munkáról áradoznak. Hogy ezzel mennyire sikerült megnyugtatni a rajongókat, kétséges, az viszont biztos, hogy a premier előtti utolsó előzetes hangulatosra sikeredett.

A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

52.
52.
Greenload
#42 : mondjuk dugd bele az usb sticket a PS4-be. ;)
Ha igy sem megy,akkor gariztasd.
51.
51.
Spectrum
#42: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FIVpFmMF5ME#t=606

Ezen a video-n 10:05-től látod, mit kell hozzá a gépen beállítani (odaállítottam a linket).
45.
45.
Spectrum
Istenem, az ott 2:34-nél... :-)))
42.
42.
habo
Valaki ha tudna segìteni,megköszönném.Vettem ps4hez egy gold fülest,de az istennek nem tudom hogyan kell megcsinálni hogy a fülesen át halljam a játékot.
41.
41.
Skandara
Szabadság kivéve, játék előrendelve. :D Ha szar, vagy bugos, legalább lesz idő pihenni. :D
35.
35.
carbon based
Mérlegen a valóság... http://9gag.com/gag/aepEebp
30.
30.
Formula1fanatic
Egész jól néz ki a videó alapján a játék, nagy csalódás nem érhet senkit.
29.
29.
redsovi
Áldassék a Bethesda <3
28.
28.
Ruga
Nem is értem, ez a játék az első videók és képek alapján láthatóan egy régi motor turbózott változata, azaz picit csúnyácska, nem tudom minek kellene a kiadónak kármenteni..
Ezzel a grafikával a játék maga még lehet simán bombajó, sőt ha a fényeket jól megoldották akkor mozgás közben még akár látványos, "életszerű" is lehet, ami ugye a beleélést nagyban segíti ;).
A bugok meg ilyen komplex játékoknál szinte kivédhetetlenek.. Biztos vagyok benne, hogy lesz itt is bőven. Érdemes felnézni a yt-ra, hogy milyen bugok vannak egy gta5-ben, igen vicces tud lenni, ehhez képest a w3 szinte tökéletes.. :)
25.
25.
PS4jacksony
Szemmagassàgban van a segg........
Így tuti nővel kezdem :)
Micsoda gamma :)
23.
23.
PaprikaJancsi
Az első trailer szerintem elég semmilyen volt, viszont ez ütős lett. Biztos jó game lesz. :)
22.
22.
br1Koo
Nagyon várom a játékot, elvileg hozzák az első napon, de.. Ez a trailer nekem nagyon nem Fallout hangulatot sugárzott, valahogy túl sok az ember, túl pozitívnak tűnik a világ az eddigi játékokhoz képest. Nagyon sajnálnám ha átmenne a játék valami családbarát, buzis rpg-vé, mert a szinkronizált Bioware szerű beszédrendszer már alapból elbassza az egyik legélvezetesebb részét a játéknak. Nem szeretnék csalódni :/
13.
13.
godach
#10: Ne is mondd, mert nagyon nézegetem a Seasion Pass-t is, de ebben a hónapban még PS+ és Gold elő-fizut is intézni kell, tehát majd csak később ;)
12.
12.
drat576
#7: Igen, a mászkálásnál és felfedezésnél én is, de jó lenne ha a küldetések is nagyon sokféle megközelítést engednének meg. (bár ez eddig is jelen volt, max tovább tökéletesítik)
10.
10.
drat576
#3: Én már egy ideje megtettem, még a Season Pass-t is hozzácsapattam. Lehet hogy jönnek a kommentek, hogy hülyeség, meg ezért nem erőlködnek a fejlesztők stb. Egyébként én is szkeptikus vagyok alapból sok játékkal szemben, de amíg a Bethesda nem játssza el a bizalmam, addig szívesen adom a pénzem egy kópiáért.
7.
7.
godach
#6: Én, nem csak remélem, de el is várom, hisz ennek a feelingjét a magányos harcos-lepusztult világ párosa adja meg igazán.
6.
6.
drat576
Elég sok közös, NPC-kkel együtt vívott harcot mutatnak. Nem tudom hogy ez mennyit tesz majd ki. Illetve ami fontosabb hogy jó lesz-e vagy nem. Az eddigi Bethesda játékokban ezek az ütközetek számomra nem okoztak túl nagy örömöt.
Kíváncsian várom és reménykedek benne hogy itt végre jól megoldják ezt is, illetve lehetőség nyílik rá mint nagyrészt eddig is, hogy magányos farkasként is haladhassunk.
1.
1.
godach
Kell! Most!
Mik a trailer végén ezek az (android?cyborg?) féleségek? A régiekkel nagyon régen játszottam, a Fallout 3 kivételével, semmire nem emlékszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...