Itt az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Tévesek voltak a korábbi pletykák, miszerint a Star Wars: Az ébredő Erő előtt vetítik majd le az Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetesét - az ugyanis már most befutott. Nézzétek!

A Jimmy Kimmel Live tegnapi műsorában Robert Downey Jr. és Chris Evans vendégeskedett, és bár a korábbi pletykák arról szóltak, hogy majd csak a Star Wars: Az ébredő Erő előtt mutatják be az Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetesét, ez végül tévesnek bizonyult. Amerika Kapitány és Vasember ugyanis nem érkezett üres kézzel a műsorba, és már most megkaptuk az első trailert.


A filmet 2016. május 13-án mutatják be a hazai mozikban és egészen impozáns szereplőgárda gondoskodik majd a szórakozásunkról, hiszen gyakorlatilag minden már bemutatott szuperhős visszatér, így itt lesz Chris Evans (Amerika Kapitány), Robert Downey, Jr. (Vasember), Anthony Mackie (Sólyom), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), Paul Bettany (Vízió),  Don Cheadle (Hadigép), Paul Rudd (Hangya), Tom Holland (Pókember) és valamilyen szerepben Martin Freeman is.

29.
29.
robinnho6
Hát ugye van egy kis gáz. A civil war alapfeltevése a regisztrációs törvény. Ami ugymond egy szuperhősök által elkövetett baklövés miatt jön képbe h vegyék le az álarcukat, ezzel nagyobb felelősséget vállalva tetteikért. Valószínűleg itt az age of ultronban való város dobálás miatt jön képbe. Ezzel a legnagyobb baj az hogy a filmekben az eddig bemutazott hősöknek kb mindenkinek tudjuk a személyazonosságát :/ igy kicsit nehéz komoly dologként gondolni erre a regisztrációs törvényre,nem?
27.
27.
Macifasz
Hát nem tudom. Alapjáraton nagyon várom, de ettől az előzetestől én most nem nagyon...
26.
26.
kopic
Rohadt jó lesz ! Bár több trailert nem nézek meg az biztos, mert ebben voltak azért spoilerek.
25.
25.
Harkat
#Nevnelkul: Azért mert az előzetes alapján úgy tűnik, hogy csak egy barátság miatt lesz a polgár háború, szerintem várjuk meg a filmet, mert lehet többről is szó lesz ott. :) Nem kell leírni előre. Én nagyon is bízok benne, hogy azért több minden lesz a háttérben. Csak ugye első sorban ez egy Amerika Kapitány film, szóval ő kerül előtérbe, az ő környezete. De nem hiszem hogy az összes többi hős ok nélkül csatlakozna hozzá. Én kíváncsian várom. Eddig mindig kellemesen meg tudtak lepni a Marvel filmek mostanság.
De kétség kívül, most nehéz dolguk lesz, mert nem könnyű ezt a témát egy filmbe átültetni tökéletesen.
24.
24.
Necreon
#14: Nem kerültek meg semmijen törvényt, Quicksilver és Scarlet Witch hivatalosan része az "Avangers" elnevezésnek, akár csak az X-nek. A szép az lett volna ha a színészek is lehetnének közösek, csak ugye FOX.... Sony-t is kellett vagy 6-7 évet puhítani míg belátta hogy nem tud profitáló filmfranchise-t építeni a Spiderman licence köré, miközben a világ elszáguld mellette. A FOX-ot ismervén ők kitolnak még 13 égetnivalóan tré Fantastic Four-t inkább aztán várják a csodát.
22.
22.
Necreon
#7: """Jobban érdekel mint az sw (az teljesen felesleges,elég volt már az a 6 film)"""

Csak hogy éreztessem mekkora baromságot mondtál:

1944 Captain America
1986 Howard the Duck
1989 The Punisher
1990 Captain America
1994 The Fantastic Four
1998 Blade
2000 X-Men
2002 Blade II
Spider-Man
2003 Daredevil
X2
2004 The Punisher
Spider-Man 2
Blade: Trinity
2005 Elektra
Fantastic Four
2006 X-Men: The Last Stand
2007 Ghost Rider
Spider-Man 3
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer



2008 Iron Man !!!! Start of the MCU.!!!!!
The Incredible Hulk
Punisher: War Zone
2009 X-Men Origins: Wolverine
2010 Iron Man 2 M
X-Men: First Class
Captain America: The First Avenger
2012 Ghost Rider: Spirit of Vengeance
The Avengers
The Amazing Spider-Man
2013 Iron Man 3
The Wolverine
Thor: The Dark World
2014 Captain America: The Winter Soldier
The Amazing Spider-Man 2
X-Men: Days of Future Past
Guardians of the Galaxy
2015 Avengers: Age of Ultron
Ant-Man
Fantastic Four 20th Century Fox



Upcoming
2016 Deadpool 20th Century Fox
Captain America: Civil War
X-Men: Apocalypse
Doctor Strange
2017 Untitled The Wolverine sequel
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Untitled Spider-Man reboot

Thor: Ragnarok
2018 Black Panther
Avengers: Infinity War Part 1
Ant-Man and the Wasp
2019 Captain Marvel
Avengers: Infinity War Part 2
Inhumans
21.
21.
nevnelkul
#19: Egyre gondoltunk, csak te hamarabb küldted el.
18.
18.
McDuff
Vasember elviszi a hátán az egészet...amúgy meg egy kliséhalmaznak tűnik. Főleg a Buck-s szál.
De amúgy nem várok tőle sokat. Az első borzalmas volt, a 2. detto de legalább látványos,ez talán összeszedi magát és mer komolyabb is lenni,nem pedig a bevált recept.
17.
17.
Yanez
Ez most tetszett! A lényeg, hogy hozni fogja a Marvel mozik eddigi szintjét. Pattogatott töltöttkáposzta ready!
16.
16.
Hát nem tudom, de ezek számomra már ilyen Film+ -os "Óriás Kommodo gyík támadása" kategóriás filmek. Esetleg "Mega Phiranha", bár az is igaz, hogy azon jobban szórakoztam... :/
10.
10.
nevnelkul
Mikor jöttek a poszterek (Choose Your Side) már akkor nem értettem a hurrá optimizmust és hype-ot a sok "rajongótól", mert valahogy sehogy sem jött össze, hogy lesz abből Civil War például az X-Menek nélkül, de sebaj, gondoltam dolgoznak azzal, ami van, meg bekötik az Agents Of Shield-et is, ahol probléma van a "mutánsokkal". De hogy sikerüljön ilyen orbitálisan elbaszni egy alapvetően jó ötletet, ami adva volt? Na, ezt nem gondoltam volna.

"Sorry Tony, but he is my friend." "So was I." - WHAT THE ACTUAL FUCK?! -mondaná az angol. Egy kibaszott "barát" miatt esnek egymásnak és kezdődik a "polgár háború"?!? Ez még viccnek is rossz.

Hol van a mutáns probléma? Hol van a mutánsok által véletlenül elpusztított iskola? Hol van a muntánsokat regisztrációra kötelező törvény? És a legégetőbb kérdés: hogy a jó büdös kúrva életbe jön így a képbe Pókember? Azért csatlakozik majd Captain America oldalára, mert...ööö, huh, mert az az oldal a jó?! WTF?

Remélem Thanost nem basszák el így.
8.
8.
leigazoka
#7: Hidd el, ha az eredeti vonalat vinnék/vitték volna tovább azaz: 7: A birodalom örökösei; 8: Sötét erők ébredése... az lett volna állat. Megvannak a könyvek és a 6-7 között szinte korban alig telik el pár év.. nem úgy mint a trailerből lejön, hogy 20 évvel késöbb vagyunk minimum :D
7.
7.
Blueberry
Jobban érdekel mint az sw (az teljesen felesleges,elég volt már az a 6 film)+ha star trek-et csinál belőle az abrams gyerek én tökön szúrom magam (bár,mostanában úgyis divat megerőszakolni a "régi-nagy" filmeket)
6.
6.
pjoco
#5: Erre mondják azt hogy akkor nem kell nézni amit te meg is fogadtál helyesen.
5.
5.
Perseus84
Nekem mar ezektol a szuoerhosoktol hanyingerem van komolyan. Mar azavengersnel abbahagytam a marvel filmeket egyet se neztem meg es nem is fogom.
Ez sajat velemeny mielott leugatna valaki :)
4.
4.
GODL1KE
Így Trailer alapján bejön elsőre. Tetszik az ha tényleg igy lesz a filmben, hogy fokozatosan jönnek be az avangers szereplők segiteni amerika kapitánynak leépíteni a haverját.
3.
3.
mephi
Jónak tűnik, mert talán a story is haladni fog. Eddig tetszik.
1.
1.
giga321
Elég jó ez első trailernek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...