The Division - újabb nyúlfarknyi teaser érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Division legújabb, nagyon rövid teaser trailere ezúttal a karakterek személyreszabását és annak folyamatát mutatja be. A játék egyébként kipróbálható lesz a PlayIT-en.

A The Division hivatalos Twitter-oldalán bukkant fel a Ubisoft multiplayer módra kihegyezett játékának legújabb, nyúlfarknyi előzetese. A legfrissebb felvétel a karakterfejlődésről és az azzal járó testreszabásról szól, bár túl sok érdemi információt sajnos nem közvetít a videó.


Legutóbb a dinamikus időjárás kapcsán kaptunk hasonlóan rövid kedvcsinálót, de akkor később a Ubisoft pontos részleteket is közölt. Reméljük, ez most sem lesz másként.

A The Division bétája decemberben élesedik Xbox One-on, majd a jövő év elején PC-n és PS4-en is. A végleges változat március 8-án érkezik.

5.
5.
Drazhar
#3: Az a "bármikor ellened fordulhatnak" az CSAK akkor érvényes, ha bementek a Dark Zone-okba, amik ebben a játékban kvázi a PvP arénák. Sima gameplay alatt egyelőre még nem volt szó hasonlóról.
3.
3.
amputius
Az sajnos mindig rossz jel ha megjelenes elott par honappal meg semmi lenyegeset nem mutatnak.

Ha minden rendben lenne vele akkor mar lenne mondjuk egy 10 perces gameplay ami mar megkozelilti a vegleges verziot, szemlelteti mit is lehet varni a jatekmenettol.

Nyilvan 4 honap alatt meg lehet rajta javitani, de az mar regen rossz ha ilyenkor nincs semmi amit meg lehetne mutatni. Foleg hogy a regebbi hirek alapjan nem ment igazan zokkenomentesen a jatek.

Az meg mar csak hab a tortan, hogy az E3 demo missionben mutattak hogy a random csapattarsak co-op modban barmikor ellened fordulhatnak es elvehetik a lootot amit egyutt szereztetek meg.
2.
2.
Arra gondolsz, mint amikor kiadnak egy "inengine" videót aztán a végén az "ingame" meg sem közelíti talán ?:^D Vagy arra, hogy kapsz egy fél játékot 59E, de a tejeset csak season passal együtt adják oda 119E-t ?:^D Ugyan, ezek a kedves, aranyos kiadók sose tennének ilyet! Pláne nem az Ubisoft ( de még az EA sem :)...

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy a végén DNF lesz belőle vagy mennybe menetel ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...