Dying Light - drágább lesz a kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 26.
  • Hír
Link másolása
A Techland szokatlan lépésre szánta rá magát. A közelgő The Following DLC az eredeti tervekkel ellentétben magasabb áron kerül forgalomba, és a szezonbérletért is többet kell fizetnünk.

A lengyelek szerint a Dying Light: The Following kiegészítő fejlesztése az elmúlt hetekben a végső szakaszához ért. Elkészültek a fő- és mellékküldetések, az új képességek és már a járművezetés is működik.

A The Following azonban annyira nagyra nőtt, hogy a Techland arra jutott: nyáron, mikor bejelentette azt, egyszerűen rosszul mérte fel az árát. Akkor még 14,99 dolláros árcédulával számoltak, ezt növelték most 19,99 dollárra a fentiek miatt. Érdekesség, hogy jelenleg a szezonbérlet is ennyibe kerül, de a jövő hónaptól annak az ára is emelkedik 10 dollárral, így 29,99 dollárt kóstál majd.

A drágább Season Pass december 8-tól élesedik, szóval nem árt sietni, hiszen addig még olcsóbban, 19,99 zöldhasúért ruházhatunk be rá. Akik már korábban megvették a szezonbérletet, örülhetnek.

A Techland szerint a kiegészítő akár önálló alkotásként is megállná a helyét, de akkor csak jelentős késéssel kerülhetne forgalomba.

9.
9.
zozo76hun
En megvettem az extra veziot, az alap jatekot vegignyomtam, nekem nagyon bejott, johet a kiegeszito, engem nem erint az emeles. :)
8.
8.
#6: Mondjuk elég régen olvasgattam el a kommenteket, de valahogy nem éreztem azt a közutálatot amit vártam volna :D de lehet hogy csak velem van a baj...
7.
7.
Gykrizsi
#5: Ne mondj rosszat a Battlefrontra, mert te leszel az év gyökere, csak úgy mint én XD
6.
6.
McDuff
#5: Senki se rinyál?! ember,jártál te mostanában itt az oldalon? :D
főleg Battlefrontos hírek alatt...
5.
5.
Battlefront season pass annyiba kerül mint egy teljes játék, ráadásul az alap nulla tartalommal jött és ott SENKI se rinyál, mindenki imádja, akkor nehogymár plusz 5 dolcsi fájjon itt, a Techlandesek mérföldekkel tisztességesebbek, mint amilyen az EA, Acti, Ubi valaha is lesz.
4.
4.
zsocc-nrg
Szerintem +5 euró nem olyan vészes, egy ekkora volumenű kiegészítő esetében érthető hogy idővel megnőnek a költségek, picit elhamarkodottan ítélték meg a dlc árazását, ennyi. Persze könnyen beszélek mert már egy ideje az Ultimate Edition-t tolom így engem ez nem érint, de akinek bejött a játék az szvsz már megvette nem beszélve arról hogy Steam-en már volt és még lesz is párszor leárazás.
3.
3.
Dio papa
#2: Esetleg meg is köszönhetnénk nekik nem?
2.
2.
fehersam
Nem hogy örülnétek, hogy előre szóltak. Bazki...
1.
1.
Igen, ez így szokott menni, hogy előre nem tudják mit akarnak beletenni és fogalmuk sincs a tartalom mennyiségéről. Ide leteszünk még két fát, oda egy vízcsapot, nézzd! ide elfér még egy autó is, de akkor oda is tegyünk pár fűcsomót... Hoppsz! Máris + $5. Nevetséges!

A rejtett költség az 100%-ban arról szól, hogy a fejlesztő nem jól mérte fel a munka mennyiségét vagy nem volt elég alapos, felületes, pontatlan munkát végzett a tervezési fázisban. Márpedig aki a legfontosabb részben trehány munkát végez... Hát nem tudom, nekem ez így nagyon furcsa! Sokkal inkább hinnél el, ha azt mondanák, hogy "láttuk az EA-nak mennyire bejött a season passos dupla áras fél játék csili-vili logóval, gondoltuk megpróbáljuk mi is"... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...