Valentino Rossi - The Game bejelentés

Link másolása
Jövőre elhagyja a MotoGP 16 címet a Milestone, és a kilencszeres olasz MotoGP-bajnok, Valentino Rossi nevével fog megjelenni a játék. A címben a szokásos kontentek mellett a bajnok karrierjét is végigkövethetjük majd.

Partnerséget kötött a Milestone és Valentino Rossi, így a jövő évi MotoGP-játék elhagyja a hivatalos nevet és helyette a hangzatos Valentino Rossi - The Game címen fog megjelenni. A játékban ennek ellenére továbbra is helyet kap majd a teljes jövő évi szezon, azonban rengeteg extrát is pakolnak bele, melyek a kilencszeres olasz bajnok nevéhez fűződnek. Végigjátszhatjuk majd Rossi teljes karrierjét, így nem csak motorokat, hanem raliautót is vezethetünk majd. 


A megjelenés valamikor jövőre várható PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Galamb009
Ezzel a szar enginnel biztos nem fogják tudni megoldani..
3.
3.
Grabowsky30+
Az baj, hogy ez nagyon jól hangzik, de a Milestone-t ismerve valószínű ez lesz benne az összes újítás, hogy nem Motogp 16-nak fogják hívni! :D
2.
2.
Angelwing
Tudom tudom a remény hal meg utoljára,csak az a baj hogy a mostani fejlesztőkben semmi kreativítás nincs autós és motoros játék téren. Úgyhogy valószínű ez is egy tucat unalom játék lesz,kihívás játékélmény téren.
1.
1.
DON GONDOCS
Motoros-rally-s játék egyben, mi ez ha nem tartalom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...