Elkészült a Fallout 1 remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
Érdekes hír látott napvilágot a tősgyökeres Fallout-rajongók számára, ami mellett mi sem mehetünk el: modderek átírták az első Falloutot a Fallout: New Vegas alá. Ha csalódtál a negyedik részben, most figyelj!

Jó pár tehetséges modder dolgozott a Fallout: The Storyn, amely már elérhető a Nexusmods oldalán. Lényegében az első Fallout remake-jéről van szó, a srácok a Fallout: New Vegas alá írták át a játékot, azaz szakítottak az izometrikus kamerával, immáron belső nézetből élhetjük át az ismerős posztapokaliptikus sztorit.


Az 1997-ben megjelent alkotásban hősünk azért hagyja el a biztonságot nyújtó Vaultot, mert a vízhiány erre kényszeríti. A párbeszéd, a mozgás és az irányítás az Obsidian-féle RPG-t idézi, természetesen a Pip-Boyunk sem marad kihasználatlanul.

A készítők új funkciókat is raktak a remake-be: a véletlenszerű találkozásokról sem kell lemondanunk, illetve, ha húzóssá válik egy adott szituáció, akkor felhúzhatjuk a nyúlcipőt is.

A rajongóknak mindenképp érdemes egy pillantást vetni a Fallout: The Storyra, ha pedig csalódtál a negyedik részben, akkor meg különösen.

12.
12.
br1Koo
Hát, ha valaki a régiekkel akar játszani inkább az eredeti kiadással kellene. Szerintem az első két Fallout még mindig etalon a stíluson belül, egyszerűen mert azt a hangulatot mocskosul nehéz visszaadni a mai grafikával, meg az elvárt játékmenettel. A Fallout 4 is egy remek játék, de közel sincs ahhoz a remény nélküli, könyörtelen világhoz mint amit például az első rész mutatott. Na meg persze a régi vágású rpg elemek, amiknél nem fogta a játék a kezedet, mindenre magadtól kellett rájönnöd.
11.
11.
a3a
#8: Szerintem, csak azért szinkronizálta újra, mert valljuk be, a Fallout 1 nem egy mai darab, nem sok mindent szinkronizáltak, amit viszont igen, azon nagyon érezni az idő múlását. Egy ilyenért a Bethesda hülye lenne perelni.
10.
10.
aRkye
Ezt nem hiszem el. A sracok előtt le a kalappal, dicséretes, amit művelnek, erre itt mindjárt bele kötnek valamibe, mint a szinkron. Hihetetlen, hogy mindenben azt lesik, mivel lehetne lehúzni egy cikket, egy terméket, egy hozzászólást, egy akármit...
9.
9.
redsovi
Csalódni a 4. részben? Erős 9es lett, megérte várni rá.
6.
6.
Formula1fanatic
Hát ez nagyon kemény, hát érdekes koncepció lesz az biztos:D Nagy rajongója vagyok az első két résznek, ott kezdődik az igazi rpg.
5.
5.
Hiláriusz
#1: Örülök hogy lényegében ez az egy dolog az ami ennyire megragadt téged. Az Overseer beszéde jó ha 2 percet vesz el az életedből, addig le is lehet némítani ha annyira borzalmas neked. Egyébként nekem nagyon tetszik az egész, ahogy meg van csinálva, remek ötletnek tartom, és amit eddig láttunk az nekem nagyon tetszik. Én már le is töltöm és azonnal meg is nézem, és figyelemmel fogom követni a fejlesztéseket.
4.
4.
PiszkosFred
#1: Szerzoi jogok miatt, bar ketsegtelen, hogy piciny hazankban ez egy ismeretlen fogalom es azert csodalkozol... :)

Egyebkent meg boven WIP a mod, nem keszult el:
Vault 13 (100% complete)
Vault 15 (100% complete)
Shady Sands (80% complete)
Junktown (50% complete)
The Glow (started)
Necropolis (started)
Raider Camp (claimed)
The Hub (started)
3.
3.
a3a
Azt figyelembe véve, hogy még eléggé az elején járnak az egésznek, még simán meglehet, hogy lecserélik a szinkront. Amúgy szerintem nem nagy probléma, főleg, hogy amatőr alkotásról beszélünk.
2.
2.
Stack
Az ötlet qrva jó :)
Kár hogy a szinkron tényleg gagyi lett, de gondolom nem vették meg a jogdíjakat hogy felhasználhassák az eredetit.
1.
1.
JcGross
Ez a szinkron egyszerűen megbocsáthatatlan. Miért nem szedték ki az eredetiből az Overseer beszédét?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...