Gears of War 4 - PC-re is készül?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a brit GAME idő előtt lelőtte, hogy az idei E3-on bejelentett Gears of War 4 nem Xbox One-exkluzív lesz, a játék frissen fellőtt adatlapja szerint ugyanis PC-re is meg fog jelenni.

Az idei E3-on debütált a Gears of War-sorozat következő felvonása, a Gears of War 4. Bár a bejelentéskor mindenki biztosra vette, hogy csakis Xbox One-ra jelenik majd meg a játék, a Microsoft elmúlt hónapokban hozott PC-s döntései - beleértve a sorozatot érintőeket is - alapján annyira azért nem lenne meglepő, ha a The Coalition első önálló fejlesztése tényleg ellátogatna asztali gépekre is.


Az ezzel kapcsolatos szóbeszédeket a brit GAME áruházlánc indította el, a bolthálózat honlapján ugyanis felbukkant a játék adatlapja, amely szerint Xbox One mellett PC-re is készül a legújabb Gears-történet. A GAME időközben gyorsan eltávolította a platformok közül a PC-t.

A játék 2016 végén fog megjelenni.

20.
20.
kopic
19.
19.
Arian
#18: És vajon hány olyan troll van, aki állandóan platform vitát akar gerjeszteni és az iq-ja az átlagot se üti meg? Rengeteg.
16.
16.
DON GONDOCS
#5: figyelj ha neki jó hogy évről évre megveheti ezeket a játékokat lelke rajta a sok túlárazott hypolt játék pont az ő közösségének szól. Ha nemtudsz egy jó játékot kitalálni tedd excluzivá, legalább a kiadó pénzeli és a marketingre is többet költenek, így lehet szarból várat építeni. (persze van kivétel, Gears,forza GOW,Tlou)
14.
14.
Gykrizsi
#13: Szerintem azok nélkül is lenne igény konzolra, én pl Sosem vennék gamerpc-t, mivel nem szeretem. Csak a gond van vele (tapasztalat).
10.
10.
DON GONDOCS
Ha olyan eladásokat és értékelést produkál mint a Judgement, akkor valószínű jön a pc-s változat.
6.
6.
moonborn
Jól néz ki a játék,remélem jön PCre,anno az első is jött :D
4.
4.
dcba
#3: Nem biztos. Amikor uj adatlapot csinalsz egy jateknak, akkor bepipalod, a platformot es lehet a birka veletlen bepipalta a PC-t is es kesobb vette eszre, amikor mar cikkeztek rola. Sztem jo darabig nem lesz Gears 4 PC-re ha lesz egyatalan.
3.
3.
Gykrizsi
Még az sem jelent meg amit bejelentették. Egyébként az ilyent szerintem csak hírverésből csinál a bolt, minden alap nélkül.
1.
1.
hoaw
Ez egy baki volt, már eltűntették a pc jelzést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...