HWSW: Együttműködésre lép a Lenovo és a Razer

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 1.
  • Hardver
Link másolása
A Razerrel karöltve adja ki gamer PC-it a Lenovo jövőre. A számítógépekhez a Razer nem csak a formatervvel, hanem a szoftveres körítéssel is hozzájárul majd, az első közösen készített gépek 2016 elején tűnnek majd fel - írja a HWSW.

A játékosokat célzó PC-k terén erősít a Lenovo, a legnagyobb PC-gyártó a kifejezetten gamer termékeiről ismert Razerrel lépett együttműködésre. A két vállalat a jövőben közösen ad majd ki a területre szánt számítógépeket: első körben a Lenovo idén ősszel, az IFA kiállításon bemutatott Y-szériás gamer PC-i "zöldülnek be", azaz kapják meg a jól ismert Razer-dizájnelemeket. A cégpáros várhatóan jövő januárban, a CES-en leplezi le a teljes portfóliót.

A vállalatok együttműködése kapcsán várható termékekről egyelőre keveset tudni, azok mindössze az Y-sorozat egyetlen "Razer Edition" változatáról adtak ki képeket - ráadásul utóbbiak sem túl beszédesek, azokon a széria piros fényeit egyszerűen Razer-zöldre cserélték. A két cég szerint ugyanakkor a partnerség jóval többről fog szólni, mint a dizájn-, illetve marketingelemek, a néhány hónapon belül debütáló közös PC-khez ugyanis a Razer szoftverei is párosulnak majd, mint a teljesítmény optimalizálására, a játékmenet rögzítésére vagy épp az akciós online termékek felderítésére szánt Razer Cortex, a Comms chatszoftver vagy a cég perifériáihoz szánt Synapse konfigurációs alkalmazás.

Jó döntés volt ez a Lenovo részéről? A HWSW cikkéből kiderül!

13.
13.
Stormblast
Nem vagyok nagy szakértő, de vannak/voltak razer cuccaim, és egy lenovo laptopom. Amikor megláttam a címet, egy hangos "NE" kiáltás hangzott el. Ez nagyon nem gyerekek, nagyon de nagyon nem. Razer és Lenovo fú de nem.
12.
12.
Lorthirash
A legjobb márkák az Asus illetve Dell, és utána jön nekem lenovo.
Én nekem összességében jó tapasztalataim vannak lenovo gépekkel.
11.
11.
n_ben007
#1: Minden cuccom Lenovo, monitor, telefon, laptop stb... ezt bármely gyártó megteheti és megteszi, hogy most melyiknél sikerül ilyet kimutatni. De igazából ez része a Lenovo Service Engine-nek, ami ugye akár ASUS akár Acer akár Sony, ott van, mert ellenőrizni akarják, és fogják is. Én továbbra is pártolom a Lenovot, jó cuccokat adnak ki, csak a magyar garanciális szervizzel kellene kezdeniük még valamit.
10.
10.
#1: Latom mar megint bolondgomba levest sikerult ebedelni.
En csak lenovot tudok ajanlani barkinek.
Az acer fos, az asus tularazott.
Amugy mindegyik gyarto csinalja csak a lenovo bukott le.
Ettol meg jo es megbizhato cuccai vannak.
9.
9.
Perseus84
Ember te azt hiszed hogy a Lenovonal nem fogadsz el semmit mikor bekapcsolod a geped? Csak a windozal klikkelsz az eulara? Gondolkodj mielott leirsz valami baromsagot
8.
8.
ADMlN
#6: Te a gép előtt szoktál szexelni? A fene a perverz fajtád!

Amúgy a Windows 10 nem gyűjt több adatot mint a korábbi verziók, csak a mainstream média rémisztgető kampánya most ért épp oda, hogy félj a Windowsodtól. A dilettantizmus mintapéldányai meg be is nyalják kanyar nélkül mert fingjuk sincs a BIG DATA algoritmusokhoz gyűjtött információk kezeléséről.

Amúgy nem tudom te mitől érzed magad olyan biztonságban, az open source nem véd meg. Keress rá a Heartbleed-re ha nem hiszed. Az NSA évekig nyúlta az adatokat vele.
7.
7.
Caleon
#6: Az összes nagy tech-cég gyűjti az adatokat, hogy célzottabb reklámokkal láthasson el és a saját szolgáltatásait a kedvedre igazíthassa. Ettől még nem dől össze a világ.

Persze a pedofiloknak biztosan fáj a Win 10.
6.
6.
mestermagyar
#4: Már megbocsáss de akkor miért van még vírusirtód? HADD FIGYELJENEK! Kit érdekel hackerjózsi szexgyûjteménye a kamerádból?!

Igen, a win10 rosszabb. Ott te elfogadtad ezt. Attól még hogy nem olvastad el az EULA-t az ott van. A microsoftnak joga van megfigyelni téged, te még csak be sem perelheted személyi jogok megsértése miatt. Bízzunk az államban és a cégekben eme 2 civil lakos legjobb barátjában.

Ha ez neked továbbra is 2000-es évek elejí tinfoil hat-es badarság, akkor én kérek elnézést. Észérvekkel rád hatni lehetetlen.
5.
5.
ADMlN
Nekem csak a led vezérlő kell a házból, mert a többi szerintem ronda.
4.
4.
Perseus84
Mert ennek semmi koze az oldal temajahoz azert.
En ennek orulok. Remelem kiadnak jo konfigot kellemes arral mert keszulok uj gepet venni.
A win10-nek meg mindenhova bejarasa es biztos vagyok benne h a lenovo nem az egyetlen aki ilyet csinal.
3.
3.
mestermagyar
#2: Kérdezd a szerkesztőket.
2.
2.
markoci555
#1: És erről miért nincs cikk a gamekapocson?
1.
1.
mestermagyar
Mindenkit óvva intek minden lenovótól vásárolt terméktől, hacsaknem kedvence a BIOS-ba integrált vírus ami a windowsra mindenképp telepíti a lenovo hátsó bejáróját.

https://www.techdirt.com/articles/20150812/11395231925/lenovo-busted-stealthily-installing-crapware-via-bios-fresh-windows-installs.shtml
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...