Új teasert kapott a Batman v Superman

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Éjjel ment le a Gotham évadfelező epizódja, ennek a végén debütált a Batman v Superman legújabb teasere. A kedvcsináló rövid, de ígéretesnek tűnik, szerdán jön a teljes előzetes hozzá.

A Batman v Superman: Dawn of Justice 2016. március 25-én kerül mozikba, és úgy tűnik, egyre jobb kedvcsinálók érkeznek hozzá: az első nagyon nem tetszett, a második már jobb volt, és a szerdán bemutatkozó trailer is ígéretes, legalábbis egy ilyen leleplezésnél kevés feszültebb jelenetet tudtak volna belepakolni a kisfilmbe a készítők. Meglátjuk, hogy sikerül!


Addig is bónuszként álljon itt néhány fotó, amelyek a Wonder Woman-film forgatásáról készültek. Noha a Gal Gadot alakított Wonder Woman már a Batman v Supermanben tiszteletét teszi, önálló filmet csak 2017. június 23-án kap majd - a moziban Chris Pine is főszerepet játszik. A fotók egyébként megerősítik azokat a híreket, miszerint az adaptáció részben az első világháború idején játszódik.

45.
45.
#44: semmiképpen sem hülye,...csak nem tom... SzM egyszerűen röhejes nah:) Superman inkább egy bucsus vagy komikus karakter, mint szupehős, annyira vicces ahogy ökölbeszorított kézzel repül xd
Olyan szupidupi
44.
44.
Caleon
#41: És ha nem jön be, akkor már mindenki más hülye, akinek igen?

Komolyan aggaszt az emberiség jövője, amikor ilyen hozzáállást látok.
43.
43.
Yanez
#41: Nem a véleményeddel van baj, csak azzal, hogy azt gondolod, nem elfogult. :)
41.
41.
#40: nem nem így gondoltam. szeretema szüperhősfilmeket. Pőkemer, Penge, vasember szimpi volt mindig. Lehet már nem kedvelem annyira őket min tiniédzser koromban de supermanon akkor is röhögtem :D a legötlettelenebb sivárabb és nevetségesebb szuperhőskarakter ever. Bocs ha fanok szívébe tiportam :))
40.
40.
Pain
#38: Még jó, hogy itt vagy te, hogy eldöntsd, hogy kinek mi tetszik. Nameg, hogy ez alapján megítéld az embert. Tudod mit, kíváncsivá tettél. Mondd már meg, ha szabad kérnem, hogy neked milyen filmek jönnek be. Ugye azt már tudjuk, hogy akinek a szuperhősös alkotások bejönnek azok a te hatalmas szellemi szinted alatt mozognak.
38.
38.
#37: Éppen ilyen kedvem volt hogy lefikázzam ezt a fost . ritkán szoktam fikázni, nem is szeretek, de ez egy ganédomb és mindenki akinek ez bejön egy értelmi hulladék.
Szuperman köpenyben lol xd beszarrás
33 vagy de 14 érzem magam kis faszmalacok
37.
37.
Caleon
#34: Eddig azt hittem, legalább hat éves vagy, de ez után a kommented után látom, hogy maximum négy.
32.
32.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=XHPRTUHBfq0
Én nem tudom mit vannak meggyesek úgy kiakadva filmtől. Bár aláírom volt benne nem egy jelenet amit nem tudok hova tenni. De nem mondanám rossz szuperhős filmnek csak más mint amit eddig megszoktunk. A Dark knight returns animációs filmek meg messze jobbak mint ezek a filmek, de azért ne temessük már előre, Hisz mégiscsak 2 ikonikus karakter csap össze, ezt nem lehet elrontani. DE ha mégis............
31.
31.
Yagami Light2626
Én sosem értettem hogy Superman miért veszi az alsóját a gatyájára :D
24.
24.
Wolverine
A film már csak azért is érdekes, mert komoly mondanivalója van, azon túl, hogy elmeséli két jelentős karakter összecsapását, amikor a sötétség és a fény összecsap.
Persze akinek ez nem több szimpla képregényhősök egymásnak eresztésénél, az valószínűleg nem is fogja tudni értékelni és érteni igazán a filmet.
A filmnek biztos vagyok benne, hogy komoly üzenete lesz, és pont ettől lesz a lehető legkortalanabb. Az hogy milyen lesz a rendezés stb. az megint egy más kérdés, de előre ezeket meg kár fikázni, mert még senki sem láthatta.
19.
19.
Elképesztő hogy erre gyökérségre valaki 14 év felett kiváncsi..
18.
18.
apax3
Szerintem is jó a jelenet,de nagy szamárság azt állítani hogy Batman fél Supermantől! Batman nem fél semmitől és senkitől,mert ő...BATMAN!!!
17.
17.
Benjago
Öregem, nem semmi jelenetsorok! :D
De az tuti, hogy Bruce álmodja, vagy képzeli. Érdekes lesz látni, hogy Batman fél a legyőzhetetlen "ellenfelétől".
A Man of Steel-re meg még rátesznek egy-két lapáttal az biztos.
16.
16.
DON GONDOCS
#15: LEsz benne benne kriptonit az előző trailerben már láthattuk.
15.
15.
Caleon
Jó volt a Man of Steel.
Ezt a részt nagyon nehéz elképzelni, illetve kriptonit nélkül a denevérnek annyi esélye lenne kb, mint egy aranyhalnak lezúzni egy bálnát.
14.
14.
Stack
Szerintem jó lesz ez. A Man of Steel egy kellemes csalódás volt, mert egy igen erős dark-os hangulata volt ahol az emberélet nem ért túl sokat. Frankón legyalulták a városokat ahogy kellett.
Ezek nem egy Vasember szintű családi filmek szerintem és ezért em is kell úgy kezelni őket.
Én izgatottan várom :)
13.
13.
Hab
Nekem tetszett a Man of Steel is, szerintem az eddigi legjobb Superman film. Batman v Superman-nel kapcsolatban szkeptikus vagyok, de azért meg akarom nézni.
12.
12.
TheBate
2015-ben emberek egy szaros trailer alapján megmondják, hogy az amerikaiak hülyék? Basszus, csak megérte 80 milliárdot kormánypropagandára költeni.
9.
9.
roli33
Az Acélember teljesen élvezhető film volt. Ez pedig érdekesnek ígérkezik. Operatőrileg is nagyon ott van ez a kis jelenet. Jó sok hülyeséget hordtatok össze amúgy...
7.
7.
Perseus84
Jogircsek- ezek a szuperhosos filmek az amcsiknak vannak. Naluk ez hagyomany. Europainak ez nevetseges. A kivetelek a gyerekek.
3.
3.
Lovy11
Hát nem tudom. Az eddigi trailerek tetszettek, de ez nem. A Batman-en ez a jelmez kb. olyan, mintha a gyerek farsangi bulira készülne...
2.
2.
Hardy
Jövőre a mozi fogja elvinni minden pénzemet XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...