Star Wars: Battlefront - kedvcsinálók az új DLC-hez

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 1.
  • Videó
Link másolása
Az előrendelők számára ma válik letölthetővé a Star Wars: Battlefront első és egyben ingyenes DLC-je, a Battle of Jakku. Tegnap egy livestream keretei között mutatták be mozgás közben is a kiegészítőt.

Az előrendelők számára ma, a többieknek pedig egy hét múlva válik letölthetővé a Star Wars: Battlefront első DLC-je, a Battle of Jakku. A kiegészítő tulajdonképpen a december 18-án érkező mozifilmnek ágyaz meg, és két pálya, valamint egy új játékmód segítségével mutatja be a Jakkun történt csatát.


Tegnap egy livestreamet tartottak a készítők, ahol éles bevetésen is megmutatták nekünk az új tartalmakat: ha a teljes streamet megnéznéd ide kattints, egyébként pedig a GameSpot összefoglalója is elég lehet. Ha csak a hangulatra vagy kíváncsi, a fenti trailert ajánljuk.

Ha minden igaz, nem ez lesz az igen tartalmatlan játék utolsó ingyenes kiegészítője.

A Criterion is besegített a fejlesztésbe

A Burnout-játékokat és néhány újkori Need for Speed-epizódot jegyző Criterion is közreműködött a Battlefront munkálatainál, egy tweetjük szerint az endori csata jól ismert siklóinak leprogramozásában segítettek a srácoknak. A fejlesztőcsapat - amely egy új versenyjátékon dolgozik jelenleg - a stáblistában is szerepel természetesen.
7.
7.
Cipo3
#6: A pálya szép, a játékmod egy nulla.

Nem tudom mért nem tudnak felépíteni egy bonyolultabb rendszert. Az egyetlen használható játékmód a Walker Assault. Belegondolva ott is az érdekességet az adja, hogy a feladat változik. Tarts meg 2 pontot, hogy minél több Y winged legyen, majd ha jönnek, lődd az AT-AT-t.

Komplexitása miatt agyalni kell, hogy az extra cuccokat hogyan használja az ember. Az elején bármit elszórsz amit kapsz, de közeledve az Y-wingekhez már magadnál tartasz egy RPG-t vagy egy ágyút amit használsz az AT-AT-k ellen. Stratégiát kell felépítened, ha nem teszed vesztesz.

40 éves vagyok. 30 éve tolom egy capture the flag, nem tud lekötni 20 percnél tovább. Más kell, több kell, agymunka az akció közben.

Megértem, hogy azok el vannak varázsolva akik 3 éve játszanak komolyabb játékokkal.

Hatalmas lehetőségek vannak ebben az SW BF-ben amik nincsenek kiaknázva.
6.
6.
frankek
Semmi extra, olyan mint a Supermaci csak itt nyilakkal jelölik a haladást és nem pontokkal, push meg fall back, viszont a pálya gyönyörű főleg a háttérben a rombolónak a roncsa *.*
5.
5.
strike19
Szerintem nincs ezzel a Battlefronttal semmi baj.
Senki sem kényszerít rá ,hogy első nap vegyél Season Pass-t meg gondolom negyed évente csak lesz akció ahol elengedik a season pass 50%-át.
4.
4.
Zuzda18
ez annyira free,hogy még mindig nem élesedik.
2.
2.
Mufika
Még csak most jött ki a játék!
1.
1.
Ruga
14:00-tól élesedik elvileg, nálam ezt írja az origin. Kíváncsi leszek milyen az új turning point mod, este meglesem.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...