Life is Strange - ilyen lesz a dobozos Limited Edition

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A múlt hónap közepén kaptuk a hírt, hogy a fényes karriert befutott Life is Strange a lezáró epizód után dobozos formában is kapható lesz. A mind az öt részt tartalmazó csomag tartalmát most egy videó segítségével is megmutatjuk.

November közepén jelentettük, hogy a Life is Strange dobozos változatban is megvásárolható lesz, így ha eddig kimaradt az életedből a misztikummal bőven nyakon locsolt sorozat, akkor itt a lehetőség, hogy pótold azt. A csomag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra lesz elérhető, a számítógépes változat 25, a konzolos 35 euróba fog kerülni.

A limitált szériában értékesített fizikai változat egyébként nem csak a játékot, de egyéb nyalánkságokat is tartalmazni fog. Ilyen lesz a 32 oldalas artbook, az audiokommentár, valamint a játék soundtrackje is.

9.
9.
ilovenancythompson
hatalmas game. tiszteletem a készítüknek :)
7.
7.
Sechu
Már elő is rendeltem! :)
6.
6.
giga321
5. Részhez még várom a hun feliratot, de amúgy nekem is 10/10. Ha kicsik előbb jelentik be a dobozost akkor lehet beszereztem volna de így már nem sajna.
5.
5.
RangerFox
Nagyon gondolkodom a vételén, de digitálisan meg van mind az 5 része, kijátszottam kétszer is, és 8k-t nem tudok csak úgy kidobni egy játékért, amit már egyszer megvettem. Pedig nagyon jó csomag.
4.
4.
respectpele10
Mert én sem szeretem a digitálisat :D
3.
3.
respectpele10
2# Na, akkor lehet vétel lesz. :D
2.
2.
p3ti
Nagyon örülök hogy kap lemezes verziót a kiadás. Utálom a digitális tartalmat, már elő is rendeltem a Onera!
1.
1.
Necreon
Nemrég fejeztem be EP2-őt, gondolkozok rajta hogy behúzzak egy dobozosat is. Ilyen gyöngyszem pár évente egyszer születik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...