Folytatást kap az Onimusha?

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem először röppen fel pletykaként, hogy a Capcom ismét életet lehel az Onimusha-sorozatba, de most úgy tűnik, tényleg esélyes lehet a folytatás. A kiadó ugyanis megújította az Onimusha védjegyét Japánban.

A NeoGAF egyik fórumozójának tűnt fel, hogy a Capcom Japánban megújította a PlayStation 2-es éra egyik legjobb játékának, az Onimushának a védjegyét. Ennél többet azonban nem lehet tudni és sajnos a Capcom sem hajlandó részleteket megosztani a most meghozott döntés hátteréről, így csak a találgatni lehet, mire is készül a kiadó. Jön egy új mobilos cím, esetleg PC-n vagy az új konzolokon tér vissza a sorozat?

A franchise első része, az Onimusha: Warlord még 2001-ben jelent meg, kizárólag PlayStation 2-re. Ebben megismerhettük Samanosuket, a Sengoku-éra egyik japán szamuráját, aki Nobunaga Oda erőivel nézett farkasszemet. A sikeres megjelenést végül három másik folytatás követte, de az utolsó rész lassan tíz éve, hogy megjelent.

Viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Capcom májusban hangsúlyozta, több régi klasszikusát is visszahozza, mégpedig felújított formában. Vajon az Onimusha is erre a sorsra jut?

4.
4.
aRkye
Valamiért ez a sorozat nálam nagyobbat szólt, mint a Devil May Cry. A törtnet, körítés, a hangulat, mind mind lehengerelt. Szívesen látnám felújítva, persze egy új rész előtt. :)
3.
3.
DON GONDOCS
Ja persze, hallotuk már, remastredelik eztis oszt örüljél.
2.
2.
azureknight0715
Az onimosha dawn of dreams gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt. Jöjjön e remake? Naná!
1.
1.
p3ti
Onimusha első részet kb. fél éve toltuk végig haverral - hatalmas game! Nekem a 2. része nem igazán tetszett. 3,4el nem volt bajom - remélem kuka capcom összeszedi magát és összedob egy méltó folytatást...bár a sok remake után ebben nem reménykedem :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...