Androidra is elérhető a GTA: Liberty City Stories

Link másolása
Újabb Grand Theft Auto-játék vált elérhetővé mobilokra - a GTA: Liberty City Stories tavaly decemberben jelent meg iOS-re, most pedig megérkezett belőle az Androidos változat is.

Androidra is megjelent az iOS-re már tavaly december óta elérhető GTA: Liberty City Stories. A játék most akciósan vásárolható meg a Play Store-ból. Az új mobilos GTA-ba immár beültették a Social Clubbot is, amivel feltölthetjük a mentéseinket a felhőbe, majd onnan akár iOS-re is letölthetjük azokat. Ráadásul ha ugyanazzal a felhasználóval jelentkezünk be a Social Clubba, amit a GTA V-nél is használunk, akkor egy ajándék "I <3 LC" feliratos pólót is kapunk az ötödik rész multijában.

A GTA: Liberty City Stories 2005-ben jelent meg, először PSP-re. Akkoriban kisebb csoda volt, hogy egy akkora gépen, egy ilyen részletes szabadon bejárható területen garázdálkodhattunk. A cím annyira jól sikerült, hogy végül egy PS2-es portot is kapott, majd egy folytatást is a GTA: Vice City Stories személyében. Sanszos, hogy valamikor ez is megjelenik majd mobilokra.

3.
3.
Seggeszkexkluzív
https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/grand-theft-auto-double-pack-lcs-vcs/cid=EP1004-NPED00064_00-GTAPS3DOUBLEPACK?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=psn%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Hungary&EMCID=GM300000_store

április 20 óta elérhető gondolom live on is trophy achi támogatással.
2.
2.
strike19
#1: Nem akarlak megsérteni.
De a Tablet és a Mobile(telefon) gaming réteg sose volta annyira igényes.
Handle sériát(PSV,3ds,2ds) nem sorolom ide.
Sok időbe kerülne átportolni PC-re.
A másik legnagyobb baj a PC rajongó tábor 82 % szénné fikázná a játékot ,mert az nincs 4K támogatás, nincs 120 fps.Nincs térhangzás. stb.
1.
1.
DigitalEye
Nehogy véletlenül egyszer megjelenjen PC-re...
Öt év múlva majd jön mobilokra a Red Dead Redemption is, de PC-re még véletlenül sem. Bezzeg a Bully!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...