For Honor - a Ubisoftnak nincsen komoly elvárása

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 12.
  • Hír
Link másolása
Tegnap tartotta aktuális pénzügyi esztendejének beszámolóját a Ubisoft, ahol nem csak az derült ki, hogy mi lesz a sorsa a Watch Dogsnak vagy az Assassin's Creednek, hanem az is, milyenek az elvárások a For Honorral szemben.

Idén mutatkozik be a tavalyi E3-on bejelentett For Honor, a Ubisoft multiplayer-orientált, de egyjátékos kampánnyal is rendelkező játéka, amiben a vérgőzős sötét középkorba kalauzol el minket a Ubisoft Montreal. Választott, teljesen eltérő képességű hőseink masszív csatákban vehetnek részt, és miközben 4v4-küzdelmeket vívunk, a hangulatért az MI irányította harcosok felelnek.

Érdekesen hangzik, sőt, a játék korábbi látnivalói biztatónak bizonyultak, a francia kiadó most mégis megerősítette, hogy a For Honorral megcélzott réteg csak a keményvonalas játékosokat érinti, így nem várnak áttörő sikert a címtől. Alain Martinez, a cég CFO-ja ugyanis úgy véli, a For Honor nem olyan, széles közönségnek szóló játék, mint a Watch Dogs, a Far Cry vagy az Assassin's Creed, így nem is érdemes azt várni tőle, hogy rekordokat döntögetnek majd az eladások.

A For Honor valamikor idén jelenik meg, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
McDuff
az kemény amikor már a kiadó se fűz hozzá sok reményt,ergo lehet félni hogy nagyon is tudnak róla megint hogy szart árulnak majd. mert hogy ez nem a kemény HC rétegnek szól az tuti,ugyanis a játékmenet faék,szal ez csak duma.
9.
9.
mestermagyar
4v4 meccsek...

Mount and blade player reakció: "You wot mate?"
7.
7.
markoci555
Én már rájöttem, hogy nekem nem jönnek be az ilyen multis középkoros címek, mount and blade-del sem voltam el túl sokat a multiban, meg steam-en ingyen hétvégén volt valami, az se jött be.
De ez kicsit mást nyújt. Ez még talán tetszhet is, ha nem lenne full kretén a sok npc...
4.
4.
lesik20
kiderül hogy kult jatek lesz.

OffNem félsz hogy perma bannolnak majd? Ez már a 3dik accountod 30 óra alatt
1.
1.
Drazhar
Hát... az E3 bejelentéskor is hasonlót éreztem, így teljesen meg tudom érteni őket :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...