Doom - kiderült, hogy milyen hosszú a kampány

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 14.
  • Hír
Link másolása
Az új Doom egy- és többjátékos móddal is várja a rajongóit, jó hír azonban, hogy az id Software srácai szembemennek a mai trendekkel, és nem ülnek fel a "rövid kampány, aztán ott a multi"-vonatra.

Kevesebb, mint három hónap van hátra az új Doom megjelenéséig, úgyhogy nem meglepő, hogy egyre többet hallunk a várva-várt FPS-ről.

A minap például azt árulták el az id Software srácai, hogy milyen hosszú lesz a játék egyjátékos kampánya. Noha a Doom multiplayer módot (illetve saját szerkesztőmódot) is kínál, így megtehetnék, hogy inkább kibekkelik ezt a részét a programnak, szerencsére erről nincs szó: egy twitteres kérdésre adott válaszuk szerint  "nehézségfüggő a dolog, de a kollégák átlagosan 13 óra alatt játsszák végig" a történetet, ami abszolút korrektnek mondható manapság - főleg, hogy a Doom kifejezetten intenzív anyagnak tűnik.

A Doom május 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és ha minden igaz, hamarosan egy bétatesztet is kapunk hozzá.

18.
18.
Raam989
Szerintem teljesen korrekt. A new order eseteben szerintem kicsit elnyujtottak a sztorit, a jatek utolso negyedeben mar vartam, hogy vege legyen. Mondjuk az a jatek alapbol nem is erdekelt annyira, csak azert nyomtam, mert kolcson kaptam.
17.
17.
McDuff
sztem ennek a játéknak 8-10 óra elég lenne,félő hogy afelett már unalmas lesz a hent.
16.
16.
Heldengeist
#15: Sőt, megnézve a steam könyvtáramat, 15,3.
9.
9.
markoci555
Örülök, hogy nem egy 5-6 órát láttam meg.
8.
8.
dante92
"Ugyan, kérlek" -egy Speedrunner mondata :)

Engem nem érdekelne, ha 13 óráig csak darálnék. Várom már nagyon. Addig lehet elő veszem a Doom 3: BFG-t.
6.
6.
#4: Ne egyszer, hanem majusban! :-)
5.
5.
BrockSamson
Remelhetoleg izgalmas es tartalmas is lesz az a kampany, mert 13 ora szimpla daralas nem feltetlenul koti mar le annyira az embert.
4.
4.
Yanez
Nagyon helyes! Én fôleg emiatt is fogom majd egyszer megvenni!
3.
3.
Heldengeist
13 óra "abszolút korrekt manapság". Már 10 éve is ilyesmi hosszúak voltak a játékok. Doom 3 ~10-11 óra, Half-Life 2 ~10-12 óra, Quake 4 ~9-10 óra. Ebben a kategóriában a 10 óra körüli játékidő teljesen átlagos. Ennél többet ki sem szolgálna a játékmenet.
2.
2.
Jo lesz nagyon, mar alig varom! :-)
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Teljesen korrekt a Wofi kampánya is pont elég volt tartalmas, mostmár öhet a Quake is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...