Ilyen volt az 1666: Amsterdam

Link másolása
Egy játékmenet-jelenetekkel teli videó került elő Patrice Desilets lelőtt, majd épp a napokban "felélesztett" játékából, az 1666: Amsterdamból. A felvétel nem mai, de képet kaphatunk arról, hogy milyennek tervezték a címet.

A napokban jelentették be, hogy sikerült megegyeznie a Ubisoftnak és Patrice Desilets-nek, így az Assassin's Creed atyja visszakapja a pár éve botrányosan törölt projektjét, az 1666: Amsterdamot.

A címet még a THQ-nál kezdte el fejleszteni, azonban hivatalosan sosem jelentették be, csak a kiadó csődje körüli szivárgások miatt ismertük meg. Emiatt túl sok mindent nem is láthattunk belőle, most azonban előkerült egy videó, melyben mozgás közben is megnézhetjük. A lenti bemutató egy európai prezentációra készült két éve. Az eredeti tervek szerint a játék Xbox 360-ra és PS3-ra jelent volna meg.

3.
3.
crytek
Ez egész jó ,remélem marad ilyen.
2.
2.
bema695
Macskát lehet benne irányítani... Mért van még nálam a pénzem?
1.
1.
dzsiádzsó
Nem sok értelmét látom, bár hangulatos, e maga a játékmenet sztm idejét múlt és gyenge lett volna. Azért biztos üde színfolt lett volna a sok mai klisé mellett, de valóban elég bétás cucc volt, nem csoda nem jutott el a publicitásig sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...