Tovább bosszantja az előrendelőket az Oculus

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 2.
  • Hardver
Link másolása
A héten több amerikai üzletben is árulni kezdik az Oculus Riftet, miközben az előrendelők egy része "alkatrészhiány miatt" még mindig nem kapta meg a VR-szemüvegét.

Az Oculus Rift rajtja nem indult zökkenőmentesen, mi is írtunk már arról, hogy sok olyan előrendelő van, aki március végére várta a szemüvegét, azonban alkatrészhiány miatt csak májusban vagy júniusban csaphat le rá. Ezek után mindenképpen necces, hogy a héten már több amerikai üzletben is elkezdik árusítani a masinát.

Május 6-tól kezdve már az Amazontól és a Microsofttól is megrendelhetjük az Oculus Riftet, egy nappal később pedig az USA 48 Best Buy üzletében futhatnak össze a helyiek a headsettel, és meg is vásárolhatják azt. Az Oculus szerint a boltok csak minimális készletet tartanak majd, ami persze nem vigasztalja azokat az előrendelőket, akik elsők között jegyeztették elő a Riftet és márciusra várták annak érkezését.

Jó hír legalább, hogy az Oculus felkészült az interneten vásárlók kopogtatására: "akciója" szerint az az előrendelő, aki végül elmegy az egyik boltba, és ott veszi meg a szemüveget, lemondhatja a rendelését és még a mellékelt bónuszokat is megtarthatja.

17.
17.
amperovszki
Oculus? FB? phejjj.... (<-- ez egy kiadós krákogás utáni turhás köpés hangját akarta volt utánozni)
16.
16.
delphijos
#13: Az hogy a termék milyen ( méginkább hogy a TI VÉLEMÉNYETEK mi róla ) ebben az esetben teljesen irreleváns. Olyan mintha előrendelnél mondjuk egy játékot, nem kapnád meg, szóvátennéd, én meg azt mondanám hogy nincs itt semmi gond, mert úgyis szar játék.
14.
14.
Heldengeist
#10: Az előrendelés lényege, hogy 100%-ra megkapd a megjelenés pillanatáig szemben azzal, aki csak beszédeleg a boltba vagy ha előrendeléssel is boltban veszed át, akkor a készletből félretegyék neked a nem előrendelő vásárlókkal szemben is, így biztos megkapd akkor is, ha nem nyitásra mész és egyébként a készlet már kimerült.

Itt ez a leírtak alapján pont nem áll fenn, vagyis konkrétan átverték az előrendelőket.
12.
12.
equinox42
#10: annál nagyobb prioritást, mint akik jórészt finanszírozták, nem kéne élveznie senkinek.
11.
11.
Szabby999
#10: Elég nagy szégyen az Oculusra nézve, hogy az előrendelők később kapják meg a terméket, mint ahogyan az hónapokkal később a szaküzletekben megjelenik...
10.
10.
Formula1fanatic
#6: Nem tudom így van e, de talán a boltok is idejekorán berendelték amit betudtak és talán prioritást élveznek?
9.
9.
Szabby999
#8: Inkább ide írogasson, legalább addig is a gép előtt ül és nem okoz egyéb kárt a társadalomnak...:)
4.
4.
Seggeszkexkluzív
Micsoda tragédia, én feljelenteném őket.
3.
3.
sanada
Vajon a boltba szánt verziókat miért nem tudták egyenesen a megrendelőknek postázni? :D
2.
2.
zozo76hun
csunya
1.
1.
delphijos
Azért ez elég ronda húzás....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...