Warhammer 40K: Inquisitor - pusztítható környezet

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 3.
  • Videó
Link másolása
Tavaly augusztusi bemutatkozása óta semmit se lehetett hallani a hazai Neocore fejlesztésében készülő új Warhammer ARPG-ről, a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyrról. A csend megtört, köszönhetően egy most befutott videónak.

Tavaly nyáron mutatkozott be a Van Helsing-sorozatot is jegyző Neocore legújabb játéka, a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr. Az eltelt közel egy év alatt nemigen lehetett hallani a címről, ma reggel viszont befutott egy friss előzetes, ami a játékbeli rombolhatóságra fókuszál.

A Martyr egyébként egy Warhammer-alapokra építkező ARPG lesz. A kampány egy elhagyatottnak hitt, hatalmas kolostorszerű űrhajón játszódik, amit három választható inkvizítorunk valamelyikével kell majd megtisztítanunk az ellenségtől. A sztorimód mellett kapunk egy úgynevezett Inkvizítor módot is, amiben négyfős kooperatív módban teljesen szabadunk járhatjuk a Caligari-galaxis különböző szektorait, ahol mindig teljesen eltérő feladatok és kihívások várnak ránk.

A játék a tervek szerint még idén meg fog jelenni, első körben PC-re. A csapattal volt szerencsénk hosszan beszélgetni, az erről készült írásunkat itt találjátok, sok-sok részlettel megtömve.

És érdemes lesz figyelni ma a híreket, hiszen ha minden igaz, akkor egy új Dawn of Wart is leleplez a SEGA.

3.
3.
Őrnagy
#1: Igen, az a speciális papírszerű acél. Ettől rombolható :)
2.
2.
Őrnagy
Kolostorszerű űrhajó??? Király! Remélem, lesz benne néhány apácaszerű szexi bétgyilkosnő, feszületszerű lézerfegyverrel!
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Mintha papírból lennének azok a fém szerkezetek amiket szétlő. De amúgy teljesen megnyerő a játék. Legalább ilyen is van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...