Máris olcsóbban kapható a Battleborn

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 28.
  • Hír
Link másolása
Három héttel a premier után máris 40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Gearbox hero shootere a Steamen. Az Overwatch bizony kemény ellenfél, ennyire kevés az érdeklődő a Battleborn iránt?

Immáron kijelenthető, hogy a Battleborn a lehető legrosszabb időpontban jelent meg. Ugyanabban a hónapban, mint egy másik hasonló cím is, ráadásul az Overwatch a Blizzard alkotása, amiért pláne megkülönböztetett figyelmet kap.

Nem nehéz levonni a következtetést: bizonyára alaposan odavert a Battleborn eladásainak a rivális játék premierje, ezért a Steamen máris akciósan kínálják a shootert - pontosan 40 százalékkal olcsóban, 29,99 euróért vásárolható meg.

Az ajánlat vasárnapig, azaz május 29-ig érvényes, szóval ha a tesztünk alapján kedvet kaptál hozzá, bátran ruházz be a saját példányodba. Nem rossz játék, a harcok kifejezetten érdekesek, főleg ha egy jó csapatban nyomulsz.

35.
35.
PaprikaJancsi
#34: Szerintem a Duke Nukemre, és az Aliensre gondolt. :)
34.
34.
GODL1KE
#33: te se vagy tiszta... az overwatch fos ... grat.
33.
33.
#32: Mert mindkettő egy kalap fos lett :D
32.
32.
Ooorky
A játék dobozos verzióján a felirat:
"From the creators of Borderlands."

Duke Nukem Forever-t és az Alien: Colonial Marines-t miért hagyták ki?
30.
30.
Trapyd
#22: Az a baj, hiába pikkel tankot healert, ha nincs együttműködés a játékosok közt akkor 8.
29.
29.
Trapyd
#20: Nézd erre annyit tudok mondani, hogy amíg a DPS a Reinhardt pajzs mögül nem képes kilőni a turretet vagy Bastiont, hanem inkább elmegy valamerre a másik meg másik irányba és egyedül próbálkoznak soloban, addig az nem csapatmunka. Hozzáteszem, hogy nyilván ezen emberek jórésze bétában is játszott és biztos elért "pár" szintet. Azonkívül már a véglegesben is inkább 20 és 30 as szint között vannak. Tehát legalább 150 (és ezzel alulbecsültem a számot) meccsen van túl. Szóval ha ezek az emberek nem látják át, hogy mi is volna a feladat és a teljesítéséhez mire van szükség az nem azért van, mert nem elég egyértelmű a játék. Nagyon is az. Az emberek nem hülyék egész egyszerűen gyarlók és nem látják be, hogy az együttműködés eredményre vezet a solo killvadászat meg sehova.
Azt mondod "egszerű casual deathmach érzést kellt a játék". 4 féle karakterosztály és feladatok vannak a játékban. Nem értem, hogyan kelthet ilyen érzést benned :). Főleg dota meg lol után.
27.
27.
Gykrizsi
#26: Ez azért hülyeség. Ennyi erővel az ember mindent kukázzon ami multi, ha nincs kivel játszani. Meg alapvetően most nem célja mindenkinek a folytonos győzelem. Tény, hogy buksz néha egy-két meccset, de most nem az a célom, hogy bajnok legyek, csak tolni pár mérkőzést. Megértem, hogy valaki nincs benne egyedül, de azért az emberek legalább 70% egyedül játszik. Persze ha van aki boxon tolja, az szívesen fogadom, de mivel nem tudok most senkit, akkor ez van. Én így is elvagyok, és ajánlom nyugodt szívvel olyannak, aki soloban tudja játszani.
26.
26.
Necreon
#17: Pedig a soloQ lottó. Haverok nélkül felejtsd el.
25.
25.
#2: Csak abban veri hogy a debilek nem fogjak fel h kurvara mas a ket jatek, egyik egy sima hero shooter, mig a masik inkabb moba herokkal...ez is mutatja a buta tomegeket, akik semmit se tudnak az egeszrol. Plusz van egy blizzard fan bazis, nekem is van ismerosom aki wowrol, nulla fps hatterrel ow-zek csak mert blizzard. Es ez amugy nem baj, csak akkor minek hasonlitjuk valamihez ami annyiban hasonlit ra hogy hosok vannak benne...
20.
20.
SLi
#8: Mióta megjelent nézegetem a streameket a játékról mivel még néhány hétig nem tudom megvenni, és az az érzésem hogy ez nem feltétlen csak a játékosok hibája valahogy nem annyira egyértelmű hogy itt mi az objective, egszerű casual deathmach érzést kellt a játék de ez lehet csak a dota meg a lol után ilyen nekem.
19.
19.
Gykrizsi
#17: Én csak ajánlom, nekem teljesen bejött, le sem tudom rakni.
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: Én is szoktam vele játszani, és eddig nem volt gondom a csapattal. + szórakoztató játék megéri megvenni
17.
17.
kamgecam
#14: No,ez jó hír!Minél több videót nézek az OW-ről annál jobban megtetszik a játék.
Csak attól féltem hogy a csapat alapú játékmenet miatt nagy lutri, de ha valóban úgy van ahogy mondod, azaz az értelmesebb játékosok vannak többségben akkor hétfőn be is zsákolom.
16.
16.
GODL1KE
Csak annyit mondok az overwatch-ot a blizzard csinálta....ez már ad a játéknak egyfajta hitlelt hogy jó lesz.
15.
15.
MikelGun82
Kipróbáltam a Betat, teljesen mindegy, hogy mikor jelent volna meg, egy ezrest nem ér! Ilyen cégeknél nem dolgoznak olyan emberek akiknek odatolják, és akik megmondják, hogy ez így nem fog helytállni? Vagy azokat kirúgták? :)
11.
11.
shatterhand
Várható volt. Kell es jo a csapatalapu jatekde ekkora kavalkadra ha ranez a vadidegen nem fog kedvet kapni. Szimpla lassu taktikus lovoldet jobban átlát az ember es kaphat kedvet ra.
10.
10.
kopic
+az biztos kasszasiker lett volna, ezzel meg csúnyán megbuknak.
9.
9.
kopic
Szerintem meg a hulye is tudta, hogy bukás lesz ez a jatek. Az ebbe beleolt felesleges idot inkabb a Borderlands 3-ra kellett volna fordítani.:S Barmok...
8.
8.
Trapyd
Én szívesen játszanék ezzel is nem csak az ow al. Kár, hogy a játékosok majd 100%-a nem látja át mi is lenne a célja pl az ow nak. Csapatmunka 0, szinte mindenki össze vissza rohangál a killek reményében. Szánalmas.
7.
7.
#2: Köze nincs hozzá, nem tudom mennyi idő kell mire megértik az emberek.
6.
6.
Drazhar
Hát ilyen amikor egy bukást még csak nem is titkolnak.
5.
5.
dcba
#1: En is lattam tobb boltban, h baromira levittek az arat. En az Alien fiasko utan remelem, h jol rabasznak ott a gearbox-nal. Orulok neki, h az Overwatch igy keresztbe tett nekik. Amugy valoban nagyon hulyek, mert ugye Uncharted, Doom, Overwatch, ki a tokom akarna ezzel a szarral jatszani? Foleg ahogy videokon elneztem ez kb a free to play kategoria, nemhogy 29.99 euro.
4.
4.
Gykrizsi
Bétában kipróbáltam, nagyon untam. OW -bár szerintem nem ugyan az a műfaj - mérföldeket ver rá.
3.
3.
_Tappancs_
Hát ez a játék még így se kell. :)
2.
2.
ArrowCross
Az Overwatch oda vissza veri ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...