Elképesztően fest a Final Fantasy XV: Kingsglaive

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 31.
  • Videó
Link másolása
Idén érkezik a legújabb Final Fantasy-animációs film, a Kingsglaive, amely az FFXV történetével párhuzamosan játszódik majd. Egy biztos: az új videó tanúsága szerint az alkotás bámulatosan élethű karakterekkel operál.

A Kingsglaive-ből megtudhatjuk, mi történt Regis királlyal és Noctis gyerekkori barátnőjével, Lunával, miután a Final Fantasy XV hőse (ő Noctis) barátaival útra kelt. Az események drámai fordulatot vesznek - ezzel az animációs filmmel lesz teljes a történet.

A rendező Takeshi Nozue lesz, aki már a FFVII: Advent Children munkálataiban is részt vett, míg a forgatókönyvet Takashi Hasegawa jegyzi. Ami az angol változatot illeti, Regis szinkronját Sean Bean adja, Lunáét Lena Headey, míg Nyxét Aaron Paul.

Egyelőre egy japán nyelvű videóval szolgálhatunk:

9.
9.
Stranger
#2: Ezek után vicc egy 3D-s Disney mese... Mondjuk ha megnézünk egy mai engine trailert akkor már nem olyan nagy csoda, hogy itt járunk.
8.
8.
zsocc-nrg
Ez nagyon kemény, nem semmi milyen élethű animációt hoztak össze, már csak jó történet kell hozzá. Ha ez érkezik Mo-ra és esetleg a moziba is eljut akkor tuti beülök rá, de valamilyen formában mindenképpen megnézem ha lesz szinkronos verzió ha nem
7.
7.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Ha sikerül egy érdekes történetet összehozni, akor beszerzem dvd-n.
6.
6.
Raam989
Szóval Regis meg fog halni.
4.
4.
GODL1KE
ezt a szőke csajt elfogadnám :D
3.
3.
Beni521
van egy traileresebb is

https://www.youtube.com/watch?v=j6jmpf6NV20
2.
2.
skyzero
Ehhez képest a nyugati animációs mesék már mennyire primitívnek tűnnek.Már egyetlen arc kidolgozása is mekkora munka lehetett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...