Vasárnap délutáni videóösszeállításunk

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
Kisebb adag videót töltöttünk fel számotokra a szerverünkre: van köztük többek között új Bullet Witch, Joint Task Force, Rainbow Six: Vegas filmecske is!
Kisebb adag videót töltöttünk fel számotokra a szerverünkre: van köztük többek között új Bullet Witch, Joint Task Force, Rainbow Six: Vegas filmecske is! A Bet On Soldier is azon játékok közé tartozik, mely támogatja az Ageia PhysX gyorsítót: ennek fényében készült egy videó arról, hogy a két cucc miként szuperál együtt. Érdemes megtekinteni még a Joint Task Force és a Rainbow Six filmeket is, mivel fejlesztői napló mivoltukból sok érdekes kulisszatitokra derülhet fény a megtekintés során. Íme, a teljes felhozatal:
A nap videója
 Bullet Witch
Gameplay Trailer

Közel hat perces videó érkezett a július végén, kizárólag Xbox 360-ra megjelenő akciójátékról. Az animáció végig ingém jeleneteket prezentál, melyeket megnézve levonhatjuk a következtetést: a Bullet Witch hősnője legalább olyan kemény és harcias, mint BloodRayne. Tűsarkúban és estélyiben tolja egy kétméteres karabély hathatós közreműködésével - a hetven megás videó letöltése kötelező!


A trailer letöltése lokálból (72,32Mb)

8.
8.
Ca$h
Hmmm... a kiscsaj keményen osztja az észt, az már egyszer biztos. Attól félek, hogy a gamma unalmassá fog válni egy idő után. Túl sok benne a lövöldözés, nem tünt olyan változatosnak. Egyébként szerintem olyan volt, mintha a psi opsot összegyúrtuk volna a BloodRayne-el, akinek előtte levettük melbőségének a 70%-át! :)))
7.
7.
Ca$h
Wasaby44: Minden csak megszokás kérdése! Remekül lehet játszani konzolon az FPS-ekkel. Szerinted viccből adnak el ilyen rohadt sok FPS játékot konzolra? Elég ha mondjuk a Halot és a KillZone-t említem????
6.
6.
Mast3rmind
Ebben egyet kell értenem KD-vel... egyszer próbáld ki... ripsz-ropsz bele lehet szokni... Amúgy a "Stick"-kekkel lehet célozni a többi az mind funkció gomb :P Én pl. BF2-őztem PS2-őn :P és nagyon bejött :D
5.
5.
KD
jah és k*rvakönnyű irányítani az fps- eket konzolon
4.
4.
KD
nemazér de ez a játék DE K*RVÁRA KIBB*SZOTT JÓ lesz :D
3.
3.
wasaby44
hogy lehet konzolon fps-sel meg tps-sel jáccani mondjátok már meg???

a cod3-mas ingémen is látszódott az irányítás jóvicc hogy a konzolos gyerekek fele szar mert egyszerűen nem tudnak joyyal lőni!!!

a billentyűzet meg egér hozzá gondolom pénzbe kerül....
2.
2.
Halfer
Bullet Witch-ből szép kis játék kerekedik. Egyik pálya nagyon hangulatos és az Alan Wake-re hajaz, maga a játék persze egyértelműen a Bloodrayne-re, de olyan jó nem lesz. Próbálkozni azért lehet. Engem viszont nem érint a játék, mert csak xbox360 :(
1.
1.
Mast3rmind
"a hetven megás videó letöltése kötelező!" nos engem a Lost Planet és ez a játék teljesen meggyőzött, hogy vegyek nyár végére egy Xbox360-ast... hát ez brutális... és semmi szaggatás konzolon... képzeljétek el gépen milyen erőmű kéne hozzá, ha már Prey is tud szaggatni a kis tereivel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...