Két hét múlva jön a Batman: The Telltale Series

Link másolása
Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megérkezett a Batman-játékuk első előzetese, emellett végre az első epizód pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet.

Nagyon kíváncsiak voltunk már a Telltale-féle Batman-játékra, melyből végre megérkezett az első trailer. Szerencsére nem csak a videót kaptuk meg, hanem a fejlesztők pontosították a megjelenési dátumot is.

Az első, Realm of Shadow című rész augusztus 2-án, azaz pontosan két hét múlva tölthető majd PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, Mac-re, iOS-re és Androidra. A játékhoz egyébként készül egy dobozos verzió is, ez azonban csak szeptember 16-án jelenik meg.

8.
8.
kivenoko
7.
7.
Gorrister
#6: A Telltale úgy 5 évvel ezelőtt elfelejtett játékot fejleszteni úgyhogy 99% hogy itt is csak annyi lesz a dolgod, hogy pár percenként leüsd a megfelelő gombot.
6.
6.
És ebben most rendesen lehet haladni, vagy ez amolyan visual novel és csak qte van benne?
5.
5.
aordog
Tetszik. Ha jó a game, akkor ez számomra örök darab lesz....szerencsére ez a stílus nem idôsödik. (lásd: Zelda, Wind waker)
Amúgy így teljesen képregényes!!
4.
4.
xICEMANx
Én rühellem ezt az idegesítő rajzolt stílusú hülye grafikàt... A Borderlands-be is kiszedtem valahogy mert gagyi hatást ad úgy ahogy van.... Nekem biztos nem kell így. Nem is fűztem nagy remènyt hozzà.
3.
3.
Edgar26
Ez tényleg elég hangulatos, azt hiszem várok egy picit a kritikákra, de 99%, hogy befizetek rá.
2.
2.
KeXxX
Nagyon király. Jó kis kedvcsináló, engem megvettek! Amúgy is imádom a Batman játékokat, szóval ez így még jobb.
1.
1.
Macifasz
Megvettek kilóra. :-O Kár, hogy a dobozos verzió kb. 1 hónappal az első epizód megjelenése után kerül csak a boltokba, mivel tuti nem fogom kibírni azt az 1 hónapot, és megveszem Steamon, digitálisan. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...