Megvan az Uncharted-film írója

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Már számos név felmerült az Uncharted-mozifilm kapcsán - köztük Mark Wahlbergé és a David O. Russell rendezőé is. Lapértesülések szerint az a Joe Carnahan írhatja a forgatókönyvet, aki a Bad Boys 3-at dirigálta.

A Variety értesülései szerint Joe Carnahan vetheti papírra az Uncharted-film forgatókönyvét. Az úriembert elsősorban rendezői munkásságáról ismerhetjük - ő dirigálta a Füstölgő ászokat, a Szupercsapatot és a Bad Boys 3-at is, de a sorozatok sem ismeretlenek a számára, elvégre a The Blacklist és a State of Affairs munkálataiban is részt vett.

Carnahan úgy nyilatkozott, hogy szívesen megrendezné az Uncharted-filmet, ám egyelőre csak a script megírásával bízták meg. Az ókori régészet teljesen lenyűgözi, plusz maga a frencsájz is rendkívül népszerű.

Biztos szereplőkkel egyelőre még nem szolgálhatunk, egyedül a producerek (Charles Roven, Avi Arad és Alex Gartner) kiléte a biztos. A projektet a Sony fejese, Jonathan Kadin felügyeli majd.

A forgatásnak már 2015-ben el kellett volna kezdődnie, de ez nem történt meg.

13.
13.
Remélem Seggeszki is kap egy jelenetet a filmben, megérdemelné!
11.
11.
PaprikaJancsi
10.
10.
#8: Feminista? A Tomb Raider?? Mivan?

#5: Folyamatban van még, de ő rendezi, jövő nyáron nézhetjük is. Nem kell aggódni, 2019-re már a Bad Boys 4 is be van rendelve.
9.
9.
mamgu
Ööö miért is nem házon belül írnak forgatókönyvet? A játékok kvázi igényes storyboardok és mostanában egy kezemen meg tudnám számolni azokat a kalandfilmeket amik szerintem felérnek a játék sztorijaihoz. Olyan lesz ez is mint a Tomb Raiderek hüje filmesek túllőnek a célon, hogy a forgalmazók meg producerek elvárásainak megfeleljenek. Szerintem sokat ezektől ne várjunk ezek csak róka nyúzások.
8.
8.
PaprikaJancsi
#3: Egyetértek, sőt a feminista verziója is létezik, úgy hívják Tomb Raider.
7.
7.
DarkLord
Maga a játék is olyan gyakorlatilag, mint egy film csak legalább mi vagyunk a főszereplők benne és nem valami színész-féle...
5.
5.
ollie92
Bad Boys 3 ??? Nem lett elírva ? A harmadik rész még kint sincs...
4.
4.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=RzmzmiLQTxM

uncharted film :)
3.
3.
Norbiii
Uncharted film, már 35 éve létezik, úgy hívják, hogy Indiana Jones!
2.
2.
Yanez
Azt sem bánnám, ha nem lenne film, mivel azt a szórakozást és élményt, amit a játék nyújt, úgyis lehetetlen vászonra vinni. Ám semmit sem veszítünk vele, tehát már kíváncsivá is tettek, hogy vajon mit tudnak majd kihozni belőle. Várom az első trailert, ami gondolom nem holnap lesz. :)
1.
1.
pmarci66
Legalább valami haladás van végre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...